Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ωραία ψάρια Νικόλα. Πάντα ψαρεύκεις με ρήμα
?

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
πολλα ωραιο το σκαφουι σου φιλουι μου!!καλοτάξιδο!!!gptochos wrote:Μια χαρά σε βρίσκω ρε φίλε!!!! Εβαλετε στόχο να μας πελλάνετε αλλώπως με τα ψάρκα σας!!!! Τεσπα... καμνω υπομονή ως το ΣΚ!!!!!
-
προσπαθω να το κάμνω οσο πιο φιλολογικο γίνεται το ψαρεμα μου!!!MariosK wrote:Ωραία ψάρια Νικόλα. Πάντα ψαρεύκεις με ρήμα?

Ευχαριστώ ρε φίλε να σαι καλά!NIKOLAS HARRIS wrote:πολλα ωραιο το σκαφουι σου φιλουι μου!!καλοτάξιδο!!!gptochos wrote:Μια χαρά σε βρίσκω ρε φίλε!!!! Εβαλετε στόχο να μας πελλάνετε αλλώπως με τα ψάρκα σας!!!! Τεσπα... καμνω υπομονή ως το ΣΚ!!!!!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
-
Ορφος τζαι συναγριδα!!
τελικα το κολυμπητο αποδιδει!!!
με καλο ψαξιμο αρκετα καρτερια....
εφκηκεν το φαι με το παραπανώ!!!
εσταματησα εκει που ημουν ευχαριστημενος!!
το μερος καταπονημενο θα ειχε αλλους 10 κολυμπητους και 5 φουσκωτα!!
ενα απο το καθε ειδος πηρα.ηβρα ακομα ενα ορφο αλλα εχαρισα του την γιατι θα ηταν πλεονεξια!!!
ακομη και να ισχυριζεσαι ότι χαριζεις τα ψαρια αν παιξεις πολλα ειδικα μαυρα παλι κατεμενα ειναι ανηθικο και αντιοικολογικο αφου η καταστροφη
γινεται!!!
αυτα ετσι για ναχουμε να προβληματιστουμεν.
ουκ εν το πολλω το ευ!!!!
καλες αναδυσεις ναχωμεν!!!
με καλο ψαξιμο αρκετα καρτερια....
εφκηκεν το φαι με το παραπανώ!!!
εσταματησα εκει που ημουν ευχαριστημενος!!
το μερος καταπονημενο θα ειχε αλλους 10 κολυμπητους και 5 φουσκωτα!!
ενα απο το καθε ειδος πηρα.ηβρα ακομα ενα ορφο αλλα εχαρισα του την γιατι θα ηταν πλεονεξια!!!
ακομη και να ισχυριζεσαι ότι χαριζεις τα ψαρια αν παιξεις πολλα ειδικα μαυρα παλι κατεμενα ειναι ανηθικο και αντιοικολογικο αφου η καταστροφη
γινεται!!!
αυτα ετσι για ναχουμε να προβληματιστουμεν.
ουκ εν το πολλω το ευ!!!!
καλες αναδυσεις ναχωμεν!!!
Re: Ορφος τζαι συναγριδα!!
Μπραβο νικολα !!
Παντα επιλεκτικος ετσι πρεπει !!!

Παντα επιλεκτικος ετσι πρεπει !!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Ωραία ψάρια Νικόλα
. Watch and Release
.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μπράβο ρε Νικόλα! Αρχοντας! Ειδικά το να την χαρίσεις σε ένα ορφο γιατί θα ήταν πλεονεξία να τον παίξεις αυτό αξίζει πολλά! Ψαρευτική Παιδεία!
Δεν έχω τίποτε άλλο να πω γιατί ειδικά τις προηγούμενες μέρες άκουσα πολλά και διάφορα και έχασα πάσαν ιδέα για Ψαροτουφεκάες (ο Θεος να τους κάμει) οι οποίοι καθαρίζουν πιγκούες, στηρούες και ορφούδκια
(εν έπρεπε να το πω τούτο αλλά είπα το)
και για να σας προλάβω δεν είναι άτομα του φόρουμ
Δεν έχω τίποτε άλλο να πω γιατί ειδικά τις προηγούμενες μέρες άκουσα πολλά και διάφορα και έχασα πάσαν ιδέα για Ψαροτουφεκάες (ο Θεος να τους κάμει) οι οποίοι καθαρίζουν πιγκούες, στηρούες και ορφούδκια

και για να σας προλάβω δεν είναι άτομα του φόρουμ

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Μπράβο ρε συνάδελφε. Πολλά δυνατή ψαριά

Δώσε στίγμα και σε αντάλλαγμα θα σου πω τους "μυστικούς" ψαρότοπους του ΓιώρκουNIKOLAS HARRIS wrote:ηβρα ακομα ενα ορφο αλλα εχαρισα του την γιατι θα ηταν πλεονεξια!!!

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
-
ρε γιωρκο μιλα ρε εν ετοιμος να σε προδωσει ο Δημητρης!!hdemetris wrote:Μπράβο ρε συνάδελφε. Πολλά δυνατή ψαριά
Δώσε στίγμα και σε αντάλλαγμα θα σου πω τους "μυστικούς" ψαρότοπους του ΓιώρκουNIKOLAS HARRIS wrote:ηβρα ακομα ενα ορφο αλλα εχαρισα του την γιατι θα ηταν πλεονεξια!!!

παντως περα απο την πλακα ενα συντροφικο ψαροτουφεκο πρεπει να το κανονισουμε!γιατι μονο οι καλαμαες να το καμνουν;;;
Μιαν ποικιλία παρακαλώ!
Όπως την πόμπα η ψαριά σου και η έλλειψη πλεονεξίας.
Πέρνε τζε τίποτε να τρώεις όμως γιατί ούλλο νούρους των σορκών σε βλέπω να δακκάνεις στες φώτο
Όπως την πόμπα η ψαριά σου και η έλλειψη πλεονεξίας.
Πέρνε τζε τίποτε να τρώεις όμως γιατί ούλλο νούρους των σορκών σε βλέπω να δακκάνεις στες φώτο

- sea-hunter
πριν 15 μερες ετελιωσα το ψαρεμα μου
αφησα ψαροτουφεκο μασκα πεδιλα κτλ στο αυτοκινητο, και φορωντας μονο το κατω μερος της στολης επια κοντα στην 8αλασσα για να το βγαλω. σε 20 cm νερο ειδα μια γνωριμη φιγουρα να κολυμπα, παω στο αυτοκινητο πιανω το οπλο, οπλιζω και ε3ω που το νερο(μαλακια μου) επε3α
που αργοτερα ειδα οτι το ενα του ματι ηταν τυφλο και γιαυτο δεν με ειδε. παντως ηταν ο πιο παρα3ενος τροπος που επιασα ψαρι ως τωρα 

Keep Walking...Keep Fishing!!
και ο νουρος του ειναι φαιμενος, πρεπει να εφυε προσφατα που κανενα κλουβι για να λιπει και το ματι του
. ειναι Λιοπετρι που εισουν? ακουσα οτι τους εφυγαν λιγα λαβρακια πριν λιγο κερο
. ειναι Λιοπετρι που εισουν? ακουσα οτι τους εφυγαν λιγα λαβρακια πριν λιγο κερο
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- sea-hunter