"Περί ανεμων και Yδάτων"
- marios_tilliros
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Greg wrote:αν παεις για γενεκα/ες εννοειςsifu-nas wrote:μονο αν παεις με γενεκα αξιζει να δωκεις τοσα
+1000
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
ρε κοπέλλια (cybasser,mariek,kalogir),
εκτός που σουβλάκια εψές επιάετε τίποτε άλλο ???
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ένα μίτα μιτσίν αλλά εσύρα μεν το πίσω
!
Τίποτε ρε Γιώρκο, το απόλυτο μηδέν ως τις 1:30 που εφίαμεν εγώ ο Μιχάλης και ο Ρολάνδος. Τώρα που να ξυπνήσει ο Κωνσταντίνος να μας πει αν έκαμεν τίποτε μετά που εφίαν οι μουσουπέττιες
!
Τίποτε ρε Γιώρκο, το απόλυτο μηδέν ως τις 1:30 που εφίαμεν εγώ ο Μιχάλης και ο Ρολάνδος. Τώρα που να ξυπνήσει ο Κωνσταντίνος να μας πει αν έκαμεν τίποτε μετά που εφίαν οι μουσουπέττιες
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
roger!!!MariosK wrote:Ένα μίτα μιτσίν αλλά εσύρα μεν το πίσω!
Τίποτε ρε Γιώρκο, το απόλυτο μηδέν ως τις 1:30 που εφίαμεν εγώ ο Μιχάλης και ο Ρολάνδος. Τώρα που να ξυπνήσει ο Κωνσταντίνος να μας πει αν έκαμεν τίποτε μετά που εφίαν οι μουσουπέττιες!
- konstantinos kalogir
ΧΕΧΕ, εψές εκυνηγούσα τα καβουρούθκια να τα ταίσω καμιά γαρίδα, να περάσει ώρα...!!!Giorkos wrote:ρε κοπέλλια (cybasser,mariek,kalogir),
επόμενη εξόρμηση ειδοποιάτε....έσασα και το μάτι του καλαμιού τζαι κουρτίζουμε απόγευμα-πόψε να δώκω τον (γλήορο) γυρό μου...konstantinos kalogir wrote:ΧΕΧΕ, εψές εκυνηγούσα τα καβουρούθκια να τα ταίσω καμιά γαρίδα, να περάσει ώρα...!!!Giorkos wrote:ρε κοπέλλια (cybasser,mariek,kalogir),
- konstantinos kalogir
Στον τόπο φιλούι μου...;
Ενημερώνεις μας.
ΠΣ: πιάστα όλα τα παλιόψαρα πέρκει δούμε τζαι εμείς καμιά μουρμούρα..!
Ενημερώνεις μας.
ΠΣ: πιάστα όλα τα παλιόψαρα πέρκει δούμε τζαι εμείς καμιά μουρμούρα..!
ρολάνδο,
εμιλούσαμε για τα καλαμάρκα με τες βούλλες τζαι τες 'μεταλλαγμένες γιγαντοσουπιές'....
εχτές με τον πτωχόπουλο ψάρεμα ....
σε μια φάση βλέπω κάτι στο βάθος....ενόμισα ότι ήταν βατίν...κιάλλο τζαι τελικά ήταν ποτζίντη σουπιά την νεκατσιαστήν !!!!!
ήταν τεράστια !!! υπολογίζω την γύρω στους 50-60 πόντους διάμετρο (σχεδόν) ...μαζί της τρία τεράστια καλαμάρκα !!! θράψαλα απότι μου είπατε σε πιο παλιό ποστ...αλλά το ένα ήταν ποτζίνο με τες έντονες βούλλες !!!!!!
ε φυσικά επροσπάθησα να τα ρεξω σμυλίν...αλλά πούρτττττττ....,.εκλάσαν μας...
οι σφυρνούες (20-30 εκ) πάμπολλες....τζαι πολλά όμορφες...
τζαι ακόμα πιο πολλοί ήταν οι σούροι !!!! αλλά άμαν λαλείς του άλλου να οπλίσει ψτ να σου δώκει τζαι να σιησιηνίζει σαν την μούλα του δεσπότη.....ε...να του λαλείς αλλό 5 φορές τζαι ακόμα να σιησσιηνίζει τζαι το
του....μινίσκεις με το στόμα ανοικτόν
.......τουλάχιστον είδεν τους στο βίτεο τζαι επίστεψε!!!!
ενιγουεις ...η βασική ερώτηση είναι η εξής !!!
είχατε άλλη συνάντηση με τούντες σουπιές, πόσο μεγάλες ήταν....αν ποτέ τύχει τζαι παίξουμεν καμιά...να δοκιμάσουμε να την φάμε...ή να την δωρίσουμε της πεθεράς.... (τρώγουνται ;;;)
η μονη που βρίσκω εν τούτη η φωτό τούντου τύπου που το Γιβραλτάρ (υπόψη για να καταλάβετε το μέγεθος, το λαβράτζιν εν 4αρι)
μιλούμε για το ίδιο είδος;;; (με τζίντες τεράστιες που επόσταρες παλιά) ... παραπάνω λεπτομέρειες υπάρχουν ;;;
εμιλούσαμε για τα καλαμάρκα με τες βούλλες τζαι τες 'μεταλλαγμένες γιγαντοσουπιές'....
εχτές με τον πτωχόπουλο ψάρεμα ....
σε μια φάση βλέπω κάτι στο βάθος....ενόμισα ότι ήταν βατίν...κιάλλο τζαι τελικά ήταν ποτζίντη σουπιά την νεκατσιαστήν !!!!!
ε φυσικά επροσπάθησα να τα ρεξω σμυλίν...αλλά πούρτττττττ....,.εκλάσαν μας...
οι σφυρνούες (20-30 εκ) πάμπολλες....τζαι πολλά όμορφες...
τζαι ακόμα πιο πολλοί ήταν οι σούροι !!!! αλλά άμαν λαλείς του άλλου να οπλίσει ψτ να σου δώκει τζαι να σιησιηνίζει σαν την μούλα του δεσπότη.....ε...να του λαλείς αλλό 5 φορές τζαι ακόμα να σιησσιηνίζει τζαι το
ενιγουεις ...η βασική ερώτηση είναι η εξής !!!
είχατε άλλη συνάντηση με τούντες σουπιές, πόσο μεγάλες ήταν....αν ποτέ τύχει τζαι παίξουμεν καμιά...να δοκιμάσουμε να την φάμε...ή να την δωρίσουμε της πεθεράς.... (τρώγουνται ;;;)
η μονη που βρίσκω εν τούτη η φωτό τούντου τύπου που το Γιβραλτάρ (υπόψη για να καταλάβετε το μέγεθος, το λαβράτζιν εν 4αρι)
μιλούμε για το ίδιο είδος;;; (με τζίντες τεράστιες που επόσταρες παλιά) ... παραπάνω λεπτομέρειες υπάρχουν ;;;
- Attachments
-
- minidentonbass24mar073et2.png (520.33 KiB) Viewed 5454 times
-
fISHANDCHIPS
Ρε Χρυσανθε συμπλήρωσε δαμέ και στα γλυκά νερά αν ένι

- Attachments
-
- untitled.JPG (119.56 KiB) Viewed 5415 times
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια