Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
πεεε εκαταλαβα εν να γινει της π...ανας στην λαρνακα το σαββατοκυριακο. ε μαριε εν να παμε και μεις

Εγώ πάω Πάφο την παρασκευή πέρκι κάμω κανένα ψάρεμα του χαϊρκού. 2 εφτομάδες κάθε μέρα ψάρεμα εν να μεν κάτσει τίποτε καλό? 
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
με τη βαρκα? περκιμον καταφερω να ρτω καμια μερα, εχω ενα διημερο στο αφροδιτη εισαι καθολου κοντα που τζιαμε?MariosK wrote:Εγώ πάω Πάφο την παρασκευή πέρκι κάμω κανένα ψάρεμα του χαϊρκού. 2 εφτομάδες κάθε μέρα ψάρεμα εν να μεν κάτσει τίποτε καλό?
Ναι ρε, 20 λεπτά ένει. Άμμα εν καλός ο τζερός με την βάρκα ιδεμί με το καλαμούι 
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
spinning χτες ενα δυωρο αποτελεσμα 2 παλαμιδες αλλα η μια η μικρι ειναι στην φωτο την οποια κρατησα γιατι ηταν η πρωτη μου παλαμιδα 
- Attachments
-
- DSC00440.JPG (45.68 KiB) Viewed 4939 times
Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
Δεν ειναι παλαμιδα ειναι κουνελλος με στολη των λοκατζηδων και τον ξετρυπωσες 
- chrysanthos9
AggelosLRK wrote:Δεν ειναι παλαμιδα ειναι κουνελλος με στολη των λοκατζηδων και τον ξετρυπωσες
σήμερα ψτ με ένα παρέα...επήαμε για σορκούς αλλά εφαράσαν τους οι καλοτζαιρινοί μασκάτοι !!!
σφυρνούες καμπόσες (μωρά όμως)
άλλα 'κυνηγιάρικα΄. επηείναν τάππο τζαι δεν εκατάλαβα τι ήταν .... ένα κοπαδούιν 6-7 ερέσαν που πάνω μας στα καρτέρκα (3 διαφορετικά σημεία) σαν αεριωθούμενα
ζβινννννννννννννννννν (μοιάζαν με παλαμίδεσ μικρές αλλά δεν είμαι σίγουρος...τι άλλο μοιάζει με τζίνες τζαι πάει ττάππον ??)
άλλο κοπαδούιν 4 μινερούθκια (με το μαύρο φρίδιν...αλλά ήταν λίο χρυσούθκια το χρώμα τους τούτους...όι όπως τα κανονικά κάτι τις... ????)
ενεκατόνετουν τζαι τζίνο στην εξίσωση.....
ίσιεν τζαι 2-3 λιτσούες ...μιτσιές όμως....
ίσιεν και 3 σούρους 'μαύρους' δυνάμενους... .... ετρυπήθην ο ένας που τα 'νάθεμα' αλλά η βολή έπιασεν χαμηλά τζαι ώστι να ενεργήσω εσσιήστικεν
(το μουλινέ είχα το σφιχτο γιατί αλιώς τραβά τζαι σαντανώνει το....σκατομουλινέ...
με λία λόγια...απόλα τα αρπαχτικά (μινι size όμως) !!!! χμμμ....μυρίζουμε σπίννιγκ.....
Υ.Γ : πωλείτε τόπος για σπίννιγκ που διαθέτει απόλα ...τιμή : 25 Ευρώ

σφυρνούες καμπόσες (μωρά όμως)
άλλα 'κυνηγιάρικα΄. επηείναν τάππο τζαι δεν εκατάλαβα τι ήταν .... ένα κοπαδούιν 6-7 ερέσαν που πάνω μας στα καρτέρκα (3 διαφορετικά σημεία) σαν αεριωθούμενα
άλλο κοπαδούιν 4 μινερούθκια (με το μαύρο φρίδιν...αλλά ήταν λίο χρυσούθκια το χρώμα τους τούτους...όι όπως τα κανονικά κάτι τις... ????)
ενεκατόνετουν τζαι τζίνο στην εξίσωση.....
ίσιεν τζαι 2-3 λιτσούες ...μιτσιές όμως....
ίσιεν και 3 σούρους 'μαύρους' δυνάμενους... .... ετρυπήθην ο ένας που τα 'νάθεμα' αλλά η βολή έπιασεν χαμηλά τζαι ώστι να ενεργήσω εσσιήστικεν
με λία λόγια...απόλα τα αρπαχτικά (μινι size όμως) !!!! χμμμ....μυρίζουμε σπίννιγκ.....
Υ.Γ : πωλείτε τόπος για σπίννιγκ που διαθέτει απόλα ...τιμή : 25 Ευρώ
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
ουτε κουνελλος ουτε παλαμιδα ειναι (αν και δεν φαινετε καλα), ειναι καρβουνι
Esox Lucius
- chrysanthos9
Greg wrote:ουτε κουνελλος ουτε παλαμιδα ειναι (αν και δεν φαινετε καλα), ειναι καρβουνι
karvouni else called little tunnychrysanthos9 wrote:spinning χτες ενα δυωρο αποτελεσμα 2 παλαμιδες αλλα η μια η μικρι ειναι στην φωτο την οποια κρατησα γιατι ηταν η πρωτη μου παλαμιδα
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
τωρα που το ξαναβλεπω ρε χρυσανθε φατσαρει μου περισσοτερο για κοπανι αντι καρβουνι.. αν δεν το πιασω στα χερια μου δεν μπορω να σου πω για σιγουρα, το καρβουνι γινεται καμια 10ρια κιλα, το αλλο μενει μικρο
Esox Lucius
- chrysanthos9
τι εν το κοπανι? 
E Greg θέλεις να το δοκιμάσεις και γευστικός να σιουρεφτις 100%Greg wrote:τωρα που το ξαναβλεπω ρε χρυσανθε φατσαρει μου περισσοτερο για κοπανι αντι καρβουνι.. αν δεν το πιασω στα χερια μου δεν μπορω να σου πω για σιγουρα
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!