Όχι για το θέμα παγκόσμιο ρεκόρ. Το αν πιάστηκε με ζωντανό ή τεχνητό δόλωμα δεν είναι κριτήριο. Σημασία έχει να έχει πιαστεί από το στόμα με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο και δόλωμα (όχι snagging πχ). Το αν πιάστηκε με livebait (που το συγκεκριμμένο πιάστηκε όντως με livebait) δεν έχει σημασία.sifu-nas wrote:Ίσως η IGFA να προστατεύει το ρεκόρ για το λόγο οτι δεν πιάστεικε με ψεύτικο?
Κωνσταντίνε, ξύζεις πληγέςkonstantinos kalogir wrote:Εγώ νομίζω για να μεν μαλώσετε στο τέλος, πε τε μου πότε θέλεται να πάω να πιάσω κανένα 23lb να εν σίγουρα ρεκόρ να πουν και του ιαπωνέζου 'σόρρυ men έχασες, big in Cyprus'...!!
Μάλιστα,για αυτό ο τύπος στη φώτο έσκασε μας έεεεετσιιιιιι χαμόγελο...και εγώ που ενόμισα πως εχάρηκε για το ψάρι...!!!Greg wrote:το σιγουρο ειναι οτι ο παρεας ο ιαπωνας εγινε εκατομυριουχος μεσα σε μερικες ωρες..(ουτε το joker να κερδιζε)..
Από όσα λέει ο predator αυτό είναι το ποιο σημαντικό. Ποσο ακριβής μπορεί να ήταν μια ζυγαριά το 1932 ειδικά σε ένα χωριουδάκι που δεν είχαν ούτε καν να φάνε?? Μου φαντάζει λίγο δύσκολο να είχαν και certified ζυγαριά. Το μονο που πιστεύω eίνiα τις διαστάσεις που εκτος από τον ταχυδρόμο μετρήθηκαν και από notary public.PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο για τα εξης
Που ξερεις οτι η ζυγαρια ηταν σωστη και οτι εγιναν σωστα οι μετρησεις σε ετσι εποχη και οτι δεν κανονιστηκε απο παρεες και συγγενοις του και οτι δεν προστεθηκε βαρος σε αυτο για να κερδισει το field and stream price?
Yeehah!!!!!PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο για τα εξης
Που εν o Page και γιατι εξαφανιστηκε?
Η Γεωργια ποτε δεν παραξε ξανα ψαρι σε ετσι κλαση , seems fishy to me.
Γιατι δεν υπαρχει φωτογραφια του Perry? ενω εχουμε καποιου αλλου με ενα μωρο που ευκολα μπορει να ειναι ενα surfaced bass
Που ξερεις οτι η ζυγαρια ηταν σωστη και οτι εγιναν σωστα οι μετρησεις σε ετσι εποχη και οτι δεν κανονιστηκε απο παρεες και συγγενοις του και οτι δεν προστεθηκε βαρος σε αυτο για να κερδισει το field and stream price?
Γιατι το μονο ψαρι σε εικονα που εχουμε με εκεινον δεν φατσαρει το μεγεθος που λεει?
Γιατι εδωσαν λαθος πληροφοριες για το δολωμα που πιαστηκε? (again promotion of another lure they wanted to sell?)
Εχω παρα παρα πολλα ακομα να πω. Ολλες αυτες οι αμφιβολιες κατι συμενουν correct?
Code: Select all
Ποσο ακριβής μπορεί να ήταν μια ζυγαριά το 1932 ειδικά σε ένα χωριουδάκι που δεν είχαν ούτε καν να φάνε?? Μου φαντάζει λίγο δύσκολο να είχαν και certified ζυγαριά.