φαίνεστε μου εν άκουσες καλά ρε ΝικόλαNIKOLAS HARRIS wrote:οι πρωτοι 2 πιγγες 2 στειρες 2 μαγιατικα ενα 4κιλα και ενα 6κιλαgeorge87d wrote:Τι εγινε σημερα στους αγωνες???????
ο δευτερος και ο τριτος που ενα ορφο.
αυτα ακουσα!!!
Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- chrysanthos9
μπραβο πολλα καλο μινεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Rememper always someone waiting for you at home
-
NIKOLAS HARRIS
ατε ρε εσου!!!!Giorkos wrote:φαίνεστε μου εν άκουσες καλά ρε ΝικόλαNIKOLAS HARRIS wrote:οι πρωτοι 2 πιγγες 2 στειρες 2 μαγιατικα ενα 4κιλα και ενα 6κιλαgeorge87d wrote:Τι εγινε σημερα στους αγωνες???????
ο δευτερος και ο τριτος που ενα ορφο.
αυτα ακουσα!!!![]()
![]()
δε καλα οπως τα ακουσα ενει
μπραβο τα παιδια αξιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε γιωρκο την κυριακη ησουν ξυλοφαγου ψαρεμα!!;;;;;
πηγε ο παρεας ο αντρεας και ειπε μου οτι ειδε ενα με ξυλινο και ενα καλο σορκο στη σημαδουρα του!!!(εσυ ησουν του λεω)
ειπε μου επισης οτι ειδε ενα αλλο μ......σμενο με ξυλινο που ειχε παιξει ενα ορφουι ουτε μισο κιλο!!!!!!
εσκεφτετουν να τον παιξει με το 90αρι αλλα εξανασκεφτηκε το γιατι ο αλλος εκράτεν το ξυλινο!!!
Κυριακή επήα Ξυλοφάου (πρωί ) ...ξύλινο είχα, σημαδούρα είχα...αλλά μάλλον άλλον που είδε γιατί ούτε Σορκό εν είχα...ούτε ορφούιν (τζίνα εν τα παίζουμεNIKOLAS HARRIS wrote: ρε γιωρκο την κυριακη ησουν ξυλοφαγου ψαρεμα!!;;;;;
πηγε ο παρεας ο αντρεας και ειπε μου οτι ειδε ενα με ξυλινο και ενα καλο σορκο στη σημαδουρα του!!!(εσυ ησουν του λεω)
ειπε μου επισης οτι ειδε ενα αλλο μ......σμενο με ξυλινο που ειχε παιξει ενα ορφουι ουτε μισο κιλο!!!!!!![]()
![]()
εσκεφτετουν να τον παιξει με το 90αρι αλλα εξανασκεφτηκε το γιατι ο αλλος εκράτεν το ξυλινο!!!![]()
![]()
εγώ την κυριακή εδωσα ψυχολογικά ενός σορκού μόνο (ττον μόνο πουείδα) !!! ήμουν χάλια τζαι δεν μου έφκαινε το ψάρεμα με τίποτε...έμεινα λίην ώρα...εγίνικα μαστίσιην τζαι έφυα
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
NIKOLAS HARRIS
παντως επηρεασες τους ουλλους τζιαμαι στην περιοχη με τα ξυλινα!!!!!!!!!!!!

Ωραιοι Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
-
NIKOLAS HARRIS
την κυριακη που περασε.......
- Attachments
-
- xoiros.JPG (74.57 KiB) Viewed 6224 times
-
- xoiros 1.JPG (49.91 KiB) Viewed 6224 times
-
NIKOLAS HARRIS
ε κοπελλια πρεπει να βαλλουμε τζαι καμια φοτο να διατηρουμε το θεμα ενεργο εστω και αν ειναι πενιχρα τα αποτελεσματα της ψαριας μας γιατι ηντα ξερω οι συντονιστες θα μας κανουν μπαν εμας τους ψαροτουφεκαες και θα αφηκουν μονο θεματα με καλαμια!!!
κρατειστε τη σημαια ψηλα να μεν μας περιπεζουν!!!

κρατειστε τη σημαια ψηλα να μεν μας περιπεζουν!!!
Θκιο όμορφοι παφίτες...
...σορκοί
. Έδοκα πάνω τους σήμερα το πρωϊ σε άπομονωμένο τόπο στη πάφο (αλλό τρείς ψτ μέσα τζε 3-4 καλαμαες έξω
) σε οριακά βάθη 3-6m..
Με το πρώτο μπλουμ μέσα είδα 2 ορφούθκια μισόκιλα να σπάσει η πέτρα τα οποία κλικκωμένα επιέναν προς τα μέσα. φυσικά άμα με είδαν εσταθήκαν λλίο να με απολαύσουν έτσι όμορφα που κολυμπώ
. τωρά που το σκέφτομαι έπρεπε να τους σύρω καμιά εκπαιδευτική βολή να αρκέψουν να ψυλλιάζοντε τους κασάπιες που κυκλοφορούν.
Το κολύμπι εσυνεχίστικε με άκαρπα ρηχά καρτεράκια με τους συγκενείς των εκλειπόντων να γελούν που μακριά. Στην πολλή ώρα εφάνηκε ο πρώτος μάλλον βαρυστομασιασμένος (εφάνηκε μετά στο καθάρισμά με στομάσιη γεμάτο οστρακοειδή, αχινούς κλπ) να κάμνει παραλλαγή σε ένα βαθούλλωμα κάπιου βράχου. έκαμα ενα συρτό λλίο πιο πίσω έφτασα αρκετά κοντά και η βολή ήταν σούπερ εγκεφαλική από πάνω αφού εκάθετουν κάπως πλαγιαστός. εν τον εδιαπέρασε λόγω βράχου και στο τράβηγμα έφιε αλλά εφόσον έμεινε ακαριαία εσίναξα τον με το σιέρι
αρκετά χάππι αφού συνήθως τον πούλο εξεκίνησα για πίσω μιας εσίκωσε αρκετό αέρα. στο δρόμο της επιστροφής είδα τα ανιψούθκια του πρώτου θανόντος στο βάθος αθόρυβη βουθκιά καλό κρύψιμο πίσω που βράχο και να σου ο 2ος όμορφος να έρχετε στο βάθος αρκετά επιφυλακτικός. μετά που 5-6 λεπτα
επλησίασε κάπως στο καρτέρι με βολή αρκετά μακρινή για τα γούστα μου 3-3,5 μέτρα επιάστικε στο φεύγα από χαμηλά κάτω στη κοιλιά και έξοδο από το στόμα.
Μετά τις πρέπουσες ευχαριστίες στην γαλανή την έκανα με ελαφρά για σπίτι.
Με το πρώτο μπλουμ μέσα είδα 2 ορφούθκια μισόκιλα να σπάσει η πέτρα τα οποία κλικκωμένα επιέναν προς τα μέσα. φυσικά άμα με είδαν εσταθήκαν λλίο να με απολαύσουν έτσι όμορφα που κολυμπώ
Το κολύμπι εσυνεχίστικε με άκαρπα ρηχά καρτεράκια με τους συγκενείς των εκλειπόντων να γελούν που μακριά. Στην πολλή ώρα εφάνηκε ο πρώτος μάλλον βαρυστομασιασμένος (εφάνηκε μετά στο καθάρισμά με στομάσιη γεμάτο οστρακοειδή, αχινούς κλπ) να κάμνει παραλλαγή σε ένα βαθούλλωμα κάπιου βράχου. έκαμα ενα συρτό λλίο πιο πίσω έφτασα αρκετά κοντά και η βολή ήταν σούπερ εγκεφαλική από πάνω αφού εκάθετουν κάπως πλαγιαστός. εν τον εδιαπέρασε λόγω βράχου και στο τράβηγμα έφιε αλλά εφόσον έμεινε ακαριαία εσίναξα τον με το σιέρι
Μετά τις πρέπουσες ευχαριστίες στην γαλανή την έκανα με ελαφρά για σπίτι.
- chrysanthos9
Re: Θκιο όμορφοι παφίτες...
Αν εισαι εσυ που εισουν στον Πωμο εχερετιστικαμεν υποβρυχια 
Rememper always someone waiting for you at home
Ωραια ψαρκα ρε παφιτικα!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
οϊ ρε φιλούι μου κάποιος άλλος θα ήταν εγώ ήμουν ανάμεσα σε τίμη και αι γιώρκηchrysanthos9 wrote:Αν εισαι εσυ που εισουν στον Πωμο εχερετιστικαμεν υποβρυχια