Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- (CyBasser)
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Kαλή δουλειά κοπέλλια...

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο
επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη

- Attachments
-
- καπου δαμε εκοψε μας και το ψαρακι
- to atimo re.JPG (19.25 KiB) Viewed 5963 times
-
- koynelopsaro1.JPG (20.25 KiB) Viewed 5963 times
-
- kounelopsaro2.JPG (19.36 KiB) Viewed 5962 times
''surf casting'' A way of Living
caveman wrote:SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε λεβέντη!!
Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια![]()
Once you go ... nasser , you never go back ahahahahahahaahahahahahah
ααχαχαχαχαχααα
Κάτσε... που είσαι κόμα... once you go... Poriiiiiiiiiiiiiiiii......... AaAaAaAaaaAAAAAAAAAAA

Κάτσε... που είσαι κόμα... once you go... Poriiiiiiiiiiiiiiiii......... AaAaAaAaaaAAAAAAAAAAA
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
caveman wrote:ααχαχαχαχαχααα
Κάτσε... που είσαι κόμα... once you go... Poriiiiiiiiiiiiiiiii......... AaAaAaAaaaAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
δαμε παει πολλα ενα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οπως του wolfshade
- theodoulos
jack tar wrote:σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο
![]()
![]()
επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη
![]()
επορωσες με τωρα... 50 κουρκουνες ρε
Το ψαρεμα αρχισε απο τις 5 το πρωι. μαλαγρωμα για τις κουρκουνες (και οτι αλλο μαζευτει) αφου αυτες στοχευαμε ταχα, στην φεξη 5 30 περιπου ηρθε και η σφυρνα με Yozuri crystall minnow 10 cm, 9 gr. Το ψαρεμα τελειωσε στις 2 και μπορω να πω το απολαυσα, διαλειμα για καφε, σαντουιτς, τσιγαρο. Σιγουρα αν μενεις καρφωμενος πανω στο καλαμι τοσες ωρες χανετε η ολη απολαυση. Απο τις 9 ωρες που ειμασταν εκει μαλλον ψαρεψαμε τις 5 - 6 το πολυ.caveman wrote:SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε λεβέντη!!
Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια![]()
I d rather be fishing!!!
theodoule εκαμα την προταση μου πριν παω ....αμα θελεις πες μου και το κανονιζουμε να παμε μαζιtheodoulos wrote:jack tar wrote:σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο
![]()
![]()
![]()
επορωσες με τωρα... 50 κουρκουνες ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμπα τζε πεις τον τοπον, παενε ταιζε και να ψαρευκεις
![]()
![]()
- theodoulos
νε ρε κοπελια 13 χρονων ειμε πιος εν να με περνει φερνει... (κατακριβεια κλειω 13 στις 5 του ιουλη)
νυχτερινο casting απο τις 8 μεχρι τις 1230 σε περιοχη της Λαρνακας με δολωμα ακροβατη και αμερικανο ..αποτελεσμα 3 λαυρακια και ενα σαργος .τα λαυρακια επιαστηκαν στον αμερικανο
- Attachments
-
- P6130304.JPG (30.15 KiB) Viewed 5656 times
Ενα δυωρο Μενεου ξημεροματα,εκτος απο απωλια 3-4 αγγιστρια στους κουνελλους , ακομα μια φορα ρεπανια!
Η εκπλιξη ειναι οτι τα ψοφοκουνελλα ευδωκιμουν και σε αμμοδης περιοχες
. Ελεος
Η εκπλιξη ειναι οτι τα ψοφοκουνελλα ευδωκιμουν και σε αμμοδης περιοχες
Multipliers were designed by the Devil!!
- AggelosLRK
Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα
Αν εν καβουργια χαλαλη τους τα αγγιστρια, φτανη να μεν εν παλιοκουνελλη.AggelosLRK wrote:Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα
Multipliers were designed by the Devil!!
DUKDUK wrote:Αν εν καβουργια χαλαλη τους τα αγγιστρια, φτανη να μεν εν παλιοκουνελλη.AggelosLRK wrote:Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα