Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

gouili

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by gouili »

mariosko wrote:η βέρκα ειναι ισια? δεν την να δουμε

Το ίδιο εσκέφτηκα τζαι γω . . . Άμπα τζαι ήταν καμιά πέτρα με μάθκια ρε φιλε . . . :lol: :lol: :dance:

george87d

Post by george87d »

οι ρε φιλε ηντα εν τσιε ειμαι στραος τπτ μικακο μου.................αμαν εν σε θελει εν σε θελει εν τσιε εσχει 2 λογιων.....εν που εν ηταν μαζι μου ο φιλος μου ο παυλος αλοπος :lol: :lol: :lol:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

paulos charalambous

Post by paulos charalambous »

εδωκα τον γυρο μου προχτες..η θαλασσα λαδι ως τες 2 το μεσημερι.. μετα που 4-5 καλλικωματα πανω σε μεγαλους σωρκους εφκηκα με κατι οχταποθκια..τες ευχες μου στους Γιωρκατσους του φορουμ που εγιορταζαν εχτες..
Image

Giorkos

Post by Giorkos »

paulos charalambous wrote:τες ευχες μου στους Γιωρκατσους
ευφκαριστούμε....

έφκαλες τα χταπόθκια σου θωρώ....

ο άλλος ο Γιώρκος είπε ότι ήταν να πάει πάλε...επήε..τι έκαμε... ???
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

paulos charalambous

Giorkos wrote:
paulos charalambous wrote:τες ευχες μου στους Γιωρκατσους
ευφκαριστούμε....

έφκαλες τα χταπόθκια σου θωρώ....

ο άλλος ο Γιώρκος είπε ότι ήταν να πάει πάλε...επήε..τι έκαμε... ???
Ρε φιλε εν εχω ιδεα.. επιανα τον τηλ εχτες να του ευχηθω αλλα ισχεν το κλειστο..τελικα εμαθα που ενα κοινο παρεα πως εβαλε το κινητο μες στην παγονιερα της βαρκας τζε εγεμωσε νερο οπως και αν τα καταφερε τζε εσπασε.. τωρα να μπει να μας πει..

leonidasss

Post by leonidasss »

george87d wrote:Λεονηδα επια τσιε σημερα καβο γκρεκο..... Εππεσα στην αρχη ενα τοπο που ξερω με μελανες επεξα 4 πολλα καλες πανο απο 300 γρ η καθε μια....... Μετα ειπα να βαθηνω λιο .... Μια τρυπα που επεξα πολλες φορες ορφους οι μεγαλον διαστασεων μιλουμεν για 2-3 κιλα.... οποσ εφεξα ερκετε ενασ δικιλοσ μπροσταμου σιμαθκιαζω τσιε καλικονω.....ξαναβουττο παλε ε8ορεμε μουτρα παλε καλικονω.....Οπως ειπεσ πρεπει να καμουμεν κατι να αλλαξει η τυχη μας.... 3 ψαρεματα εκαληκοσα 3 αξιολογους ορφους.....εν ξερω τι να καμω....Γιωρκο μου μονο τα σαντουιτσιουθκια αξιζουν οπος εκαταντισαμεν!!!!
Έλα Γιώργο, να ζήσετε καταρχήν όλοι οι Γιώργηδες! Όσο για τα καλλίτζια φίλε μου ώσπου το σκέφτεσαι έτσι θα παθαίνεις. Κάνε κάτι - άλλαξε όπλο, και προπάντων αυτοπεποίθηση. Εν τω μεταξύ ρε φίλε, δε φαντάζομαι να άλλαξες setup (λάστιχα, βέργα κλπ) τελευταίως???? Υ.Γ. το σημείο με τισ μελάνες ξέρω το. Την πρώτη φορά που πήγα δεν το πίστευα... πολλές, πάρα πολλές και ήρεμες μεγάλες μελάνες. Σε κάποια φάση που εφκήκα πάνω χωρίς μελάνα εκακοφάνηκε τους άλλους στη βάρκα.

Giorkos

Post by Giorkos »

φυσικά εν τζαι το άλλο...να μεν 'καλλικώνεις' αλλά ναν τα ψάρκα σαν τους νίντζα....

εν το επάθετε ποττέ σας να σας κάμουν ελιγμούς τζαι να ποφύουν την βέρκα ... προσωπικά είχα αρκετές βολές που εσκέφτουμουν :think: τζαι εσκέφτουμουν :think: , πως είναι δυνατόν... να το παίζεις το ψάρι στην δεξιά του πλευρά, και να το πιάνεις αλλά ναν τρυπήμένο από την αριστερή του (δηλ να πρόλαβε να κάμει στροφή 180 ... ) :shifty: (εντιτ: το ψάρι δεν αιωρείτο αλλά ήταν σε κίνηση...γρήγορη μάλιστα)!!! :shock:

φυσικά τούτο εγώ παθαίνω το παραπάνω με τουσ Σορκούς που εν το κυρίως ψάρι που βρίσκω (κολυμπητό και τόπος που πάω) :doh:

paulos charalambous

Giorkos wrote:φυσικά εν τζαι το άλλο...να μεν 'καλλικώνεις' αλλά ναν τα ψάρκα σαν τους νίντζα....

εν το επάθετε ποττέ σας να σας κάμουν ελιγμούς τζαι να ποφύουν την βέρκα ... προσωπικά είχα αρκετές βολές που εσκέφτουμουν :think: τζαι εσκέφτουμουν :think: , πως είναι δυνατόν... να το παίζεις το ψάρι στην δεξιά του πλευρά, και να το πιάνεις αλλά ναν τρυπήμένο από την αριστερή του (δηλ να πρόλαβε να κάμει στροφή 180 ... ) :shifty: (εντιτ: το ψάρι δεν αιωρείτο αλλά ήταν σε κίνηση...γρήγορη μάλιστα)!!! :shock:

φυσικά τούτο εγώ παθαίνω το παραπάνω με τουσ Σορκούς που εν το κυρίως ψάρι που βρίσκω (κολυμπητό και τόπος που πάω) :doh:
φιλουι μου ετυχε μου τζε μενα πολλες φορες.. τζιαμε που τον εσχεις μπροστα που την βερκα τζε νομιζεις πως εν χανεται η βολη να καμνει τον νιτζα τζε να αποφευγει την βερκα οπως λαλεις τζε εσυ τζε να κοφκετε του βουρου..!!Αλλα τες μεγαλυτερες καλιτζιες εκαμα τες πας σε σωρκους που εκαμναν παραλλαγη πουκατω που τες φιτζιες τζιαμε που τον θωρεις τζε καθεται.. τζε καμνεις του πλαναρισμα τζε λαλεις "μεινε τζιαμε τζε σαζω σε.." εχω 70 /100 αποτυχια :mrgreen: ¨επειδη νομιζεις πως εν σιουρη η βολη βιαζεσε τζε καμνεις λαθος εκτιμηση .. :evil: :mrgreen: :mrgreen:

kyriakos

ρε βοή8εια

Post by kyriakos »

ρε κοπέλια επιεν κανενασ Πάφο σήμερα. Για να μου πει αν ιτν θωλά
:?:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εν πολλά θολά και έχει και έναν έντονο δυτικό
Rememper always someone waiting for you at home

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

χρονια πολλα στους γιωρκατσους τζαι που μενα!

που τες πολλες τες απνοιες αρκεψα τζαι ξεχανω πραματα!!! :dance:

αληθκεια ηντα χρονολογια εχουμε :?: :think: :think:

Giorkos

Post by Giorkos »

αγ. θέκλα σήμερα...... ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :neutral:
επαναλαμβάνω....ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :roll:
να το ξαναπώ...ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :?
αν δεν ακούσατε....ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :x
αν δεν εκαταλάβετε....ΔΕΝ είδαμε τίποτε :think:

Δηλαδή 0 στο πηλίκο :clap:

το μόνο που εδίαμε ήταν Καλόγριες, λία σκαρούθκια και λίες κουρκουνούες... 2 ώρες εκάμαμε μες στο νερό....απηυδήσαμε και ήρταμεν έσσο μας....

edit:παρολίο να 'ξεχάσω ρε Νικόλα' ...έχουμε 2009 !!! :whistle:

paulos charalambous

Giorkos wrote:αγ. θέκλα σήμερα...... ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :neutral:
επαναλαμβάνω....ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :roll:
να το ξαναπώ...ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :?
αν δεν ακούσατε....ΔΕΝ είδαμε τίποτε.... :x
αν δεν εκαταλάβετε....ΔΕΝ είδαμε τίποτε :think:

Δηλαδή 0 στο πηλίκο :clap:

το μόνο που εδίαμε ήταν Καλόγριες, λία σκαρούθκια και λίες κουρκουνούες... 2 ώρες εκάμαμε μες στο νερό....απηυδήσαμε και ήρταμεν έσσο μας....

edit:παρολίο να 'ξεχάσω ρε Νικόλα' ...έχουμε 2009 !!! :whistle:
Ηταν θολα ρε γιωρκο οξα εθωρες ?

hdemetris

Post by hdemetris »

Καλά να πάθεις που εν είπες τίποτε :dance: :banana-dance: :banana-dreads: :banana-jumprope: :banana-linedance: :banana-rainbow: :banana-rock: :banana-stoner: :banana-wrench: :banana-tux:
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:
Καλά να πάθεις που εν είπες τίποτε :dance: :banana-dance: :banana-dreads: :banana-jumprope: :banana-linedance: :banana-rainbow: :banana-rock: :banana-stoner: :banana-wrench: :banana-tux:

ήβρα το νέο μου χόμπιν....

θα κατεβώ στην πλατεία, θα κρατώ τα.... αρτ...α μου...θα φτύνω χαμέ... θα τυλίω τσιαρούθκια τζαι θα πίνω φραπέ... α...εν ν αμάθω να στηλώνω τζαι καμιά ΧR :whistle:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”