Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
-
paulos charalambous
χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????paulos charalambous wrote:χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
καλλικα!! χαχαχα
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
-
paulos charalambous
Ετω εκαμες τζαι εσυ μια φορα το τραπεζι στους φιλους σου και να το πει τζε ο κ..ος σου χαχαgeorge87d wrote:KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????paulos charalambous wrote:χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
καλλικα!! χαχαχα
![]()
![]()
τζιντην ημερα κατι επιενε λαθος για να εχεις 100/100 επιτυχια εγεμωσες την αγαπουλα ψαρι (εν που δες τα μωρα τζιαμε στο καμπινγ τζαι ανεβηκε το ηθηκο σου οξα ελαλουν σου )αλλα παλε εισαι καλλικας χαχαχαχα
- chrysanthos9
Ρε κοπέλια πέτε μας και εμάς τι ψάρκα επιάσετε στον Πωμόgeorge87d wrote:KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????paulos charalambous wrote:χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
καλλικα!! χαχαχα
![]()
![]()
Rememper always someone waiting for you at home
-
NIKOLAS HARRIS
Giorkos wrote:για να ανεβάσεις στο γιουτιουμπ κάμε εγγραφή και μετά απλά πατάς το κουμπί και κάμνεις upload.
το μόνο, είναι να έβρεις το καλύτερο συνδυασμό (ποιότητα-μέγεθος) για να μεν ξημερώνεσαι να τα ανεβάζεις και να μεν σου τα κάμνει κακκά το γιουτιουμπ.
καλύτερα επεξεργάστου τα βίτεο με κανένα πρόγραμμα και κάμνε τα save me H.264 format . καλύτερα ανέβαζε τα και στο rapidshare , έτσι θα κατεβάζουμε μέγιστη ανάλυση !!!
περιμένουμε βίτεο...
ασε θα σου στειλω πμ να τηλεφωνηθουμε να μου τα εξηγεις την ωρα που εννα τα καμνω γιατι αλλιως.....δυσκολα!
ok.....NIKOLAS HARRIS wrote:
![]()
![]()
επειδη ειμαι πολλα οικειος με την τεχνολογια εκαταλαβα τα ουλλα που εξηγησες ρε γιωρκο μου
![]()
![]()
ασε θα σου στειλω πμ να τηλεφωνηθουμε να μου τα εξηγεις την ωρα που εννα τα καμνω γιατι αλλιως.....δυσκολα!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????
[/quote]
Ετω εκαμες τζαι εσυ μια φορα το τραπεζι στους φιλους σου και να το πει τζε ο κ..ος σου χαχα

τζιντην ημερα κατι επιενε λαθος για να εχεις 100/100 επιτυχια εγεμωσες την αγαπουλα ψαρι (εν που δες τα μωρα τζιαμε στο καμπινγ τζαι ανεβηκε το ηθηκο σου οξα ελαλουν σου )αλλα παλε εισαι καλλικας χαχαχαχα
ε3ιασες που εχασες 3 κιλα ορφο μες στα ποθκια σου ?? την πρωτη φορα που επιαμε χαχαχαχα
[/quote]
Φιλε μου νομιζω αθιμασε καβο γκρεκο
Ηντα που εκαμαμεν με βαρκαρη τον Κοττσσινη

Ετω εκαμες τζαι εσυ μια φορα το τραπεζι στους φιλους σου και να το πει τζε ο κ..ος σου χαχα
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
-
paulos charalambous
Ετω εκαμες τζαι εσυ μια φορα το τραπεζι στους φιλους σου και να το πει τζε ο κ..ος σου χαχαgeorge87d wrote:KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????![]()
![]()
το μονο που α8υμουμε οτι ο παλαιο βαρκαρης σου ο κοτζινης ηρτε να με τραωισει να με παρει τζιαμε που ειδες τον ορφο τζαι εφκαλε μου τα χερκα μου χαχαχα ενωμιζε βουρα κουρσα
Φετοσ το καλοκαιρι που ελειπεν ο φιλοσ μου ο Παυλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Attachments
-
- DSC00190.jpg (221.78 KiB) Viewed 6788 times
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
Mια φοτογραφια απο τον σειρα του παυλου τον Φιτο!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
-
paulos charalambous
ειδες τον σειρα? πρεπει να ηπιε τα ουζακια του με ετσι οχταποθκια που επιαεgeorge87d wrote:Mια φοτογραφια απο τον σειρα του παυλου τον Φιτο!!!!
Μετα απο 2 ψαρεματα χωρις αποτελεσματα το ενα λογο καλιτσιων()
τσιε το δευτερο αφαντα ψαρκα!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
- leonidasss
Έλα φίλε Γιώργο. Ήσουν εσύ το Σάββατο στο Κάβο Γκρέκο αν δεν κάνω λάθος, σωστά; Πάντως απ΄ότι μας είπες ήταν δυνατά τα καλλίτζια!!! Αλλά πε μου άμα δε σε θέλει έτσι είναι!
άτε Γιώρκο....
πε μας τζαι για τα καλλίτζια...αρέσκουν μας τζαι οι καλλικοϊστορίες
!!!
πε μας τζαι για τα καλλίτζια...αρέσκουν μας τζαι οι καλλικοϊστορίες
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....