marios wrote:Και στην Ελβετία είναι φιλόζωοι και βγάλανε αυτόν το νομο.. Ο ελβετικός ψαράς θα απαιτηθεί τώρα για να συμμετέχει σε μια σειρά μαθημάτων που τους διδάσκει πώς να πιάσει τα ψάρια ανθρωπιστικά. Η σύλληψη και η απελευθέρωση που αλιεύουν έχουν απαγορευθεί αντ' αυτού οι ψαράδες πρέπει τώρα να σκοτώσουν τα ψάρια αμέσως μετά από να πιαστούν με «ένα αιχμηρό χτύπημα στο κεφάλι με ένα αμβλύ όργανο.»
http://www.ussportsmen.org//Page.aspx?p ... srctid=1&e
Μα εντζαιν με το πρέπει ρε φίλε, αν ήταν να γεινούμεν με τα ΠΡΕΠΕΙ... ήταν να γεινούμεν θεολόγοιmarios wrote: τι Αμερική μου λες??? βοηθάμε να καταλάβω γιατί πρέπει να κάνω στην θάλασσα τις κύπρου c&rη αν γίνετε καν c&r στην κύπρο από οποιο δήποτε(ακριβώς όπως πρέπει να γίνετε)?
marios wrote:Και στην Ελβετία είναι φιλόζωοι και βγάλανε αυτόν το νομο.. Ο ελβετικός ψαράς θα απαιτηθεί τώρα για να συμμετέχει σε μια σειρά μαθημάτων που τους διδάσκει πώς να πιάσει τα ψάρια ανθρωπιστικά. Η σύλληψη και η απελευθέρωση που αλιεύουν έχουν απαγορευθεί αντ' αυτού οι ψαράδες πρέπει τώρα να σκοτώσουν τα ψάρια αμέσως μετά από να πιαστούν με «ένα αιχμηρό χτύπημα στο κεφάλι με ένα αμβλύ όργανο.»
Πολύ καλά τα λέει ο φίλος μας ο Χαραλάμπης. Ξέρω ότι κάποιοι ίσως με πούν ‘τρελλό‘ γι’ αυτό που θα γράψω, αλλά την ικανοποίηση που νιώθω όταν βλέπω ένα δύσκολο, μεγάλο ψάρι το οποίο έβγαλα, ξαγκίστρωσα, κι απελευθέρωσα, να φεύγει με περισσή δύναμη και ταχύτητα, ολοζώντανο, δεν την έχω ποτέ νιώσει με κανένα το οποίο ήταν ψημένο στο πιάτο μου (και μου αρέσει το ψάριcaveman wrote:Κάποιος, ...μάλων αρκετοίθα απαντήσουν ΝΑΙ σε κάποια από τες ερωτήσεις
κάπιοι όχι, για μένα τουλάχιστον το ψάρεμα είναι σκέτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ οπόταν αν θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω, πρέπει να το σεβαστώ, πρέπει να αναπτήξω μία σχέση με την θάλασσα η οποία σε καμία περίπτοση δεν βασίζεται στην εκμετάλευση, οπόταν άμα αναπτύξεις σχέση αγάπης με την θάλασσα, μετά, το ψάρι που πιάνεις, δεν το βλέπεις σαν "θήραμα"..... κτλ κτλ κτλ κτλ είπαμεν τα πεντακόσιες φορές
![]()
Ανδρέα κανένας εν θα σου θυμώσει γιατί ούλλοι επεράσαμεν πιστεύκω που τζίνο το στάδιο. Το καλό είναι να το συνειδητοποιείς τζε σιγά σιγά να απαλλάσσεσαι που τούτην την "αδυναμία" ότι πρέπει να πιένεις σπίτι πάντα με έστω τζε ένα ψαρούι μες τη σίκλα.andrea5 wrote:ρε παιδια εγω πιστευω οτι εχει να καμει επισης με το πως θα νιωσεις μετα που θα παεις σπιτι σου ,τζαι θα εχεις ψαρουθκια μες την σηκλα ψωφισμεναενα ,τουτο λεω το επειδη αμαν παω σπιτι χωρης ψαρι λαλω πουμεσα μου τιν αλλη φορα εν να πιασω τζαι οκ ,μετα ομως αν τυχη στης πολλες φορες τζαι πιασω εστω τζαι ενα μιτση ,βαλω το μες στην σηκλα χωρης να σκεφτο τζαι ψοφα ,τη μου εφταιξε τιποτε , λεω σας το ξεροντας οτι καπιοι θα δυσαρεστιθουν και θα θυμωσουν ,αλλα ειναι η αληθεια
Γρηγορη μου εκαλιψες με ρε φιλε! σε τούτο θα ήθελα να καταλήξω στο τέλος...απλά όταν διαβάζω την λέξη C&R σικονουντε τα μαλλιά μου ίσια πάνωGreg wrote:Στο τελος της ημερας ειμαστε ολοι επιλεκτικοι ψαραδες μαριε , και αν υπαρχει κανενας που λεει οτι ψαρευει αποκλιστικα με αυτον τον τροπο τοτε απλα ψευδετε
Ρολάνδο μου ούτε οξύνονται η toni ούτε έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα απλά συζήτηση κάνουμε(CyBasser) wrote:Αγαπητοί μου, άντεξα αρκετά να βλέπω αυτή την συζήτηση στην οποία οξύνονται χωρίς λόγο οι τόνοι και βλέπω (με έκπληξη οφείλω να το πώ!) κάποια παιδιά να αντιδρούν γιατί κάποιοι από μας να ενθαρρύνουν και ενεργά να ακολουθούν την πρακτική του Catch And Release. ...
Χαμπή μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και να προσπαθούσες (το ξέρω πως δεν προσπάθησεςcaveman wrote: Πριν να απαντήσω, ρε παιθκιά, Μάριε τζαι Χελραζερ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, έντζαι πάω κατουδένα λόγο να σας υποδείξω πως, πότε τζαι αν θα κάμετε c&r!