Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by marios »

caveman wrote:Εν πειράζει Μάριε! Πιστεύκω την επομένη φορά εν σου γλητόνει :D :D :D

Έκοψεν το παράμαλλο?? έσπασε το αγγίστρι ή απλός απαγκιστρόθηκε? τι έγεινε?
απλός απαγκιστρόθηκε !Διπλομα στο καλάμι,,,κάρφωμα,, σφύριγμα τον φρενων,, 3,4 δυνατά κεφαλια...και τέλος... :evil: ...Του ps1xa δηλαδή .γιατί εμενα δεν μου έκαμναν εψες την τιμή :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

ps1xas

Post by ps1xas »

ρε φιλε την αλλη φορα να αρκεψης που μολις ενα παμε... ατε ενα φιουμε :P :P :P

no-nick

Post by no-nick »

ψαρεμα τρεις ωρουες, ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ

HellRazer

Post by HellRazer »

Ψάρεμα προψές με ένα παρέα σε παραλία της Πάφου, αποτέλεσμα 1 τσίμπιμα μόνο στο καλάμι του παρέα, το οποίο τελικά ήταν αρκετό. Η θάλασσα λλίο ταραμένη, αέρας τίποτε. Το ψάρι έκαμε ένα πολλά μιτσί τσίμπιμα, ούτε που εκαταλάβαμε ότι εν καλό. Λαλούμε εννάν κανένας μούρμουρος μιτσίς. Άρκεψε τζιε ετράβαν ο παρέας, λαλεί μου ρε εν καλό ψάρι τζιε έδωκε μου το καλάμι. Πράγματι ήταν καλό τράβημα αλλά η μάχη του εδιάρκησε μόνο 3-4 λεπτά... Το ψάρι εφάνηκε πάνω στο κύμμα μπροστά μας. Διώ το καλάμι του παρέα, τζιε μόλις ετράβησε η θάλασσα μέσα το ψάρι έμεινε πας την άμμο. Εβούρησα ετράβησα το έξω. Εν το μεταξύ πριν πάω ψάρεμα εγύρεψα την απόχη μου που εδάνεισα του κουνιάδου μου τζιε λαλεί μου "μα εν σου είπα ότι έσπασε?!" Α καλάν λαλώ του τζιε εσκέφτηκα, έσσει χάζι να την χρειατώ πόψε που εν έχω... Τέλος πάντον εν την εχρειάστηκα! Ένα Μυλοκόπι Kg 6.100 εν μες το ψυγείο. Κάμνει υπομονή ως το Σάββατο για να βράσει λλίον πας τα κάρβουνα ή μες τον φούρνο!

Giorkos

Post by Giorkos »

HellRazer wrote:! Ένα Μυλοκόπι Kg 6.100 εν μες το ψυγείο. Κάμνει υπομονή ως το Σάββατο για να βράσει λλίον πας τα κάρβουνα ή μες τον φούρνο!
μπράβο κοπέλλια,

έτσι..το σάββατο εν να χαλάσει ο τζαιρός υποτίθεται και θα έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες... να το βράσετε το μυλοκόπι τζια εν κρίμα να κρυολογήσει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Someone

Post by Someone »

HellRazer wrote:Ψάρεμα προψές με ένα παρέα σε παραλία της Πάφου, αποτέλεσμα 1 τσίμπιμα μόνο στο καλάμι του παρέα, το οποίο τελικά ήταν αρκετό. Η θάλασσα λλίο ταραμένη, αέρας τίποτε. Το ψάρι έκαμε ένα πολλά μιτσί τσίμπιμα, ούτε που εκαταλάβαμε ότι εν καλό. Λαλούμε εννάν κανένας μούρμουρος μιτσίς. Άρκεψε τζιε ετράβαν ο παρέας, λαλεί μου ρε εν καλό ψάρι τζιε έδωκε μου το καλάμι. Πράγματι ήταν καλό τράβημα αλλά η μάχη του εδιάρκησε μόνο 3-4 λεπτά... Το ψάρι εφάνηκε πάνω στο κύμμα μπροστά μας. Διώ το καλάμι του παρέα, τζιε μόλις ετράβησε η θάλασσα μέσα το ψάρι έμεινε πας την άμμο. Εβούρησα ετράβησα το έξω. Εν το μεταξύ πριν πάω ψάρεμα εγύρεψα την απόχη μου που εδάνεισα του κουνιάδου μου τζιε λαλεί μου "μα εν σου είπα ότι έσπασε?!" Α καλάν λαλώ του τζιε εσκέφτηκα, έσσει χάζι να την χρειατώ πόψε που εν έχω... Τέλος πάντον εν την εχρειάστηκα! Ένα Μυλοκόπι Kg 6.100 εν μες το ψυγείο. Κάμνει υπομονή ως το Σάββατο για να βράσει λλίον πας τα κάρβουνα ή μες τον φούρνο!
:shock:

Ίντα συνδεσμολογία ήσιετε;
Πάχος μισίνας;
Ίντα καλάμι εκρατούσετε;

HellRazer

Post by HellRazer »

Καλάμι Tica 3,90, action 80-150 νομίζω, εν θυμούμαι μοντέλο, με απλό μονάγκιστρο με συρώμενο βαρίδι, μάνα και παράμαλο 30άρα.

marios
Site Admin

Post by marios »

HellRazer wrote:Ψάρεμα προψές με ένα παρέα σε παραλία της Πάφου, αποτέλεσμα 1 τσίμπιμα μόνο στο καλάμι του παρέα, το οποίο τελικά ήταν αρκετό. Η θάλασσα λλίο ταραμένη, αέρας τίποτε. Το ψάρι έκαμε ένα πολλά μιτσί τσίμπιμα, ούτε που εκαταλάβαμε ότι εν καλό. Λαλούμε εννάν κανένας μούρμουρος μιτσίς. Άρκεψε τζιε ετράβαν ο παρέας, λαλεί μου ρε εν καλό ψάρι τζιε έδωκε μου το καλάμι. Πράγματι ήταν καλό τράβημα αλλά η μάχη του εδιάρκησε μόνο 3-4 λεπτά... Το ψάρι εφάνηκε πάνω στο κύμμα μπροστά μας. Διώ το καλάμι του παρέα, τζιε μόλις ετράβησε η θάλασσα μέσα το ψάρι έμεινε πας την άμμο. Εβούρησα ετράβησα το έξω. Εν το μεταξύ πριν πάω ψάρεμα εγύρεψα την απόχη μου που εδάνεισα του κουνιάδου μου τζιε λαλεί μου "μα εν σου είπα ότι έσπασε?!" Α καλάν λαλώ του τζιε εσκέφτηκα, έσσει χάζι να την χρειατώ πόψε που εν έχω... Τέλος πάντον εν την εχρειάστηκα! Ένα Μυλοκόπι Kg 6.100 εν μες το ψυγείο. Κάμνει υπομονή ως το Σάββατο για να βράσει λλίον πας τα κάρβουνα ή μες τον φούρνο!
φωτο :?:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Someone

Post by Someone »

HellRazer wrote:Καλάμι Tica 3,90, action 80-150 νομίζω, εν θυμούμαι μοντέλο, με απλό μονάγκιστρο με συρώμενο βαρίδι, μάνα και παράμαλο 30άρα.
Πραγματικά έκαμε σας το δώρο η θάλασσα. :)
Φαντάζομαι ότι επέταξε το ψάρι έξω, γιατί αν εκόφκετε στη φάση που ετράβαν μέσα το νερό τζιαι το ψάρι ήταν πίσω που το κύμα θα τα έκοφκε ούλλα.

Μπράβο κοπέλλια.

HellRazer

Post by HellRazer »

Οι ρε Someone εν το επέταξε το κύμμα έξω, εν ήταν ταραμένη η θάλασσα αλλά ούτε τζιε λάδι.Το κύμμα ήταν μικρό τζιε την στiγμή που υποχώρησε η θάλασσα το ψάρι εβούλλησε στην άμμο τζιε εβούρησα τζιε έπιασα το. Αγχώθηκα πάντος γιατί εν είχα την απόχη. sorry για την ποιότητα των φωτο αλλά εν που κινητό.
Attachments
Photo-2.jpg
Photo-2.jpg (81.85 KiB) Viewed 4497 times
Photo-1.jpg
Photo-1.jpg (102.39 KiB) Viewed 4495 times

Greg

Post by Greg »

Μπραβο φιλε αψογο!.. Μακαρι να μας τσιμπουσε και μας στο casting κανενα τετοιο 'μωρο'... Επιτελους εφανικαν τα μυλοκοπια στις περιοχες σου ;) καιρος να αρχισουμε
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

συγχαρητήρια , ωραίο ψάρι :!: :!: :!:

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

BRAVO BOYS :D :D :D :D

HellRazer

Post by HellRazer »

Ευχαριστούμε παιδιά. Άμα δεν βρέξει πόψε εννα πάμε να πιάσουμε τζιε την μάνα του!

caveman

Post by caveman »

Μπράβο παίδες!! Μπράβο!!! :D :D :D

Άτε επιτέλους είδαμεν ΨΑΡΙ!!! τζαι ενόμιζα ότι τα εκαθαρίσαν ούλλα.....
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”