"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Giorkos

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by Giorkos »

ρε κοπέλλια,

πάς στον πόνο σας (και κατεπέκταση δικό μας που εν εφανήκαν τα ψάρκα όπως λέτε) , εμάς συμφέρει μας τζαι λίο....Βράζει τουλάχιστο λίο το κοκκαλούι μας :lol: :lol: :lol:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:εν ξερω που βρισκεις τουντες θεωριες ρε ρολανδο και αρεσκει σου να αντιλεγεις καθε φορα, αλλα μετρημενη που την εχω απο τα περσυ ετσι καιρο στα σημεια που παω ψαρεμα ειναι 4-5 βαθμους ψηλοτερη (απο οτι περσυ), τα μεγαλα αρπακτικα ερκοντε καθε χρονια εξω ετσι περιοδο απο το πελαγος και φετος ακομα τπτ. Εν ξερω αν το επαρατηρησα μονο εγω και κατι ρωσσοι σπινναδοροι που βρισκω κατα διαστηματα, αλλα φετος μεχρι στιγμης ειναι η χειροτερη χρονια σε αποτελεσματα λογο καιρου :x :x
Δεν μίλησα για πέρσι. Μίλησα για ΚΑΝΟΝΙΚΗ (normal). Bάση των κανονικών συνθηκών είναι πέρσι που ήταν η περίεργη κατάσταση! Για του λόγου το αληθές μπορείς να πας στο σάιτ του Ομίλου Χιονοδρομιών Κύπρου (http://www.cyprusski.com), μπές στο webcam, προχώρα να σου ανοίξει τις συγκριτικές φωτό από προηγούμενα χρόνια. Στις 9 Δεκεμβρίου 2005, 2006, και 2008 δεν υπάρχει ίχνος χιονιού στον Όλυμπο (βόρεια πλευρά). Πέρσι τέτοια εποχή είχε 10+ εκατοστά και είχαν σημειωθεί τρεις χιονοπτώσεις από τις 18 Νοεμβρίου! Επίσης πέρσι ο Δεκέμβριος ήταν αισθητά ψυχρότερος του κανονικού (μέση μηνιαία θερμοκρασία 2 βαθμοί κάτω του κανονικού (normal). Δεν το είχα συνδέσει πέρσι αλλά είναι πιθανόν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που προφανώς επικρατούσαν στην θάλασσα να ήταν συνδεδεμένες με την αισθητά ψυχρότερη και άνυδρη αέρια μάζα που μας επηρέαζε τελικά όλο το χειμώνα.

Φέτος αν και δεν έχω στοιχεία ο Νοέμβριος ήταν όντως θερμότερος του κανονικού, ειδικά στο δεύτερο μισό. Οι ημερήσιες θερμοκρασίες ήταν σχεδόν καθημερινά 2 με 3 βαθμούς πάνω από το κανονικο. Συνεχίζει έτσι ως τωρά και τον Δεκέμβρη, αλλά την νύκτα πάμε στο κανονικό.

Γρηγόρη, δεν θέλω να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση :roll: :roll: :roll: . Απλά όταν ποστάρεις μια εικόνα και την συνδέεις με κάτι που δεν είναι σωστό και μιλάς για καταστροφή οφείλω να το διορθώσω (παρεπιπτόντως πολλά στοιχεία που έχω είναι από την Μετεορολογική Υπηρεσία Κύπρου). Κάμνεις μου και τον MariosK και αγχώνεται! :lol: :lol: :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

Giorkos wrote:ρε κοπέλλια,

πάς στον πόνο σας (και κατεπέκταση δικό μας που εν εφανήκαν τα ψάρκα όπως λέτε) , εμάς συμφέρει μας τζαι λίο....Βράζει τουλάχιστο λίο το κοκκαλούι μας :lol: :lol: :lol:
Να βάλλεις πουγιόττα μες την στολή εσύ ρε :lol: :lol: :lol:

Greg

Post by Greg »

(CyBasser) wrote:

Γρηγόρη, δεν θέλω να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση :roll: :roll: :roll: . Απλά όταν ποστάρεις μια εικόνα και την συνδέεις με κάτι που δεν είναι σωστό και μιλάς για καταστροφή οφείλω να το διορθώσω
Ακομα προσπαθω να πιασω το ppoint των απαντησεων σου ρε ρολανδο και να καταλαβω τι σχεση εχουν και που κολλουν τα λεγομενα σου σε αυτο που ειπα..Τι δεν ειναι σωστο σε αυτο που ειπα οτι φετος θερμοκρασια ειναι πιο ψηλη απο περσυ???..αλλα θα αποπειραθω να σου απαντησω για μια τελευταια φορα..

Τα 'δικα μου' ψαρκα φετος ακομα δεν ηρθαν λογω θερμοκρασιων, τουτο ειπα μονο... Συγκρινε και τις φωτο που εβαλα εγω και ο ΜαριοςΚ... Δεν ειναι αναγκη να εισαι επιστημονας για να προσεξεις την ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ και αισθητη διαφορα που υπαρχει απο τα περσυ στην θερμοκρασια νερου.

Το global warming λεει σου τιποτε? Λενε οτι ο πλανητης θα ανεβει 2 βαθμους τις επομενες χρονιες.. αλλα δεν σου ειπαν οτι ειναι το average που σημαινει οτι απο χωρα σε χωρα..--> :o ( Αγγλια ανεβαινει 0.1, Ρουμανια 0.1 και Κυπρο 5.8 βαθμους παραδειγμα.. αρα average = 2)

Ο καιρος/μετεωρολογια βασιζεται σε δεδομενα . Τα δεδομενα αλλαζουν τρομακτικα μερα με την μερα λογω των καυσαεριων, πυρκαγιων κτλ, ποσο μαλλον απο τα περσυ εως τα φετος. Δεν μπορεις να συγκρινεις με περσυνες,προπερσυνες περιοδους και να λες κατι ειναι normal, διοτι απλα ρε φιλε δεν στεκει!... Ειναι σαννα λες οτι τις χρονιες -320 εως το -316 προ Χριστου ηταν ετσι αρα ειναι φυσιολογικο κτλ.

Ετσι συζητησεις γινοντε απο κοντα για να κατανοα και ο αλλος καλυτερα τι θελει να πει ο πρωτος, και οχι σε δημοσιους διαλογους για να το παιζουμε οτι κατι ξερουμε παραπανω
Esox Lucius

sea-hunter

Post by sea-hunter »

Keep Walking...Keep Fishing!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg! Απολογούμαι αν σου έδωσα την ιδέα ότι θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου ή ότι "θέλω να το παίξω ότι ξέρω κάτι παραπάνω". Δεν είχα πρόθεση ούτε για το ένα ούτε για το άλλο - απλά πιστεύω πως είναι καλά όταν υπάρχουν κάπου διαφορετικές απόψεις να εκφράζονται - το πιο πιθανό είναι πως ούτε εγώ είμαι 100% σωστός ούτε εσύ - η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση και αυτοί που γελούν μαζί μας είναι τα ψάρια που δεν πιάνουμε!!! :lol: :lol: :lol:

Άτε ρε, μεν σε πιάνουν οι συζητήσεις τζαι να μου αγχώνεσαι - έχει πιο σοβαρά πράματα η ζωή :D (pm sent)...

admin
Site Admin

Post by admin »

Πρός μεγάλη μου έκπληξη :shock: :shock: :shock: ανακάλυψα τυχαία ΄σήμερα ότι ο γνωστός σε όλους caveman πιθανότατα να είναι αντιγραφή (copy-imitation). Απο ότι πληροφορήθηκα ο αλιθηνός βρίσκετε κάπου στην Αμερική όπως θα δείτε και στο φώτο :P :P Λέτε να υπάρχει και αντιγραφή του No-nick :( :( :( Ελπίζω ο θεός να έσπασε το καλούπι μετά την κατασκευή του και να έγραψε πάνω (ελαττωματικό προϊόν-πιθανό αποτέλαισμα ΑΧΑΠΑΡΟΣ) :P :P
Attachments
scan0001.jpg
scan0001.jpg (140.98 KiB) Viewed 4777 times

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

admin wrote:Πρός μεγάλη μου έκπληξη :shock: :shock: :shock: ανακάλυψα τυχαία ΄σήμερα ότι ο γνωστός σε όλους caveman πιθανότατα να είναι αντιγραφή (copy-imitation). Απο ότι πληροφορήθηκα ο αλιθηνός βρίσκετε κάπου στην Αμερική όπως θα δείτε και στο φώτο :P :P
Άρκησες να τον εντοπίσεις ρε Admin :lol: :lol: :lol: κάπου στο φόρουμ πριν μερικούς μήνες (θα κυτάξω μετά να τον εντοπίσω) εξανάβαλα τον τούντον ψευτο-caveman των αμερικανών (Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝ Ο ORIGINAL 8) 8) 8) )
admin wrote:Λέτε να υπάρχει και αντιγραφή του No-nick :( :( :( Ελπίζω ο θεός να έσπασε το καλούπι μετά την κατασκευή του και να έγραψε πάνω (ελαττωματικό προϊόν-πιθανό αποτέλαισμα ΑΧΑΠΑΡΟΣ) :P :P
Αν εκαταφέραν κατά λάθος τζαι εφκάλαν έναν ψευδο-caveman, ψευδο-No-nick και να εφκάλαν, σκέφτου πως θα είναι το αποτέλεσμα :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: (Ευτυχώς που ξέρουμε ότι ο No-nickellow δεν παρεξηγά :D :D :D !)... :arrow: Μα που εχάθηκεν τελευταία :?: :?: :?:

caveman

Post by caveman »

η "Ελλάδα"(μπουρδέλλο, όχι περισσότερο από εμάς) του σήμερα :arrow:

http://www.pare-dose.net
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι "μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.

http://www.youtube.com/watch?v=kSawPY-E ... re=related
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Panikos

Post by Panikos »

(CyBasser) wrote:(Ευτυχώς που ξέρουμε ότι ο No-nickellow δεν παρεξηγά :D :D :D !)... :arrow: Μα που εχάθηκεν τελευταία :?: :?: :?:
έπαιξεν ένα περτικο τι πρώτη κυριακή τζιαι ακόμα γυρεύκει τον μαζί με τον πρωταθλητή

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Μα τι περιμενετε βρε :evil: :evil: :?: :?:
Εφαν τον ανθρωπο το αμματιν τζιαι η αζουλα του κοσμου :x :x :x :oops: :oops:
Αφηστε τζιαι που εν να με αξιωση να ξαναπαω στην Αιγυπτον να του φερω τζιαι του Κυρ. Προεδρου εναν μεγαλον Αμματιν οπως τζιηνον ποφερα για μενα :roll: :roll: :roll: να ξορατιζει τζιηνους που τον ζηλευκουσιν :wink: :wink: :wink:

admin
Site Admin

Post by admin »

Panikos wrote:
(CyBasser) wrote:(Ευτυχώς που ξέρουμε ότι ο No-nickellow δεν παρεξηγά :D :D :D !)... :arrow: Μα που εχάθηκεν τελευταία :?: :?: :?:
έπαιξεν ένα περτικο τι πρώτη κυριακή τζιαι ακόμα γυρεύκει τον μαζί με τον πρωταθλητή
Η κουβένταέίναι να μην χάσει και τον πρωταθλητή στην προσπάθεια τοπυ να έβρει τον πέρτικο. Εμπειράζει τωρά ξεκινάει το κυνήγι στο οποίο διαπρέπει η Τσίκλα πέρσι έπαιξε 2 :shock: :shock:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Γρηγόρη (που τον στενοχώρησα λίγο τις τελευταίες μέρες :roll: :roll: ). Έτσι για να προσθέσει ακόμη κάτι στα είδη που ονειρεύεται.... :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2NehYhZL ... re=channel

PANTIS

Post by PANTIS »

re kopelia eshi kanenas tin mixani hiper catch 6500 tis fishing ferrari????en polla epigon

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Ο k. Ευάνθης πρωτοσέλιδο σε αμερικανικο tackle shop site

:D :D :D :D :D
Attachments
charkbait.jpg
charkbait.jpg (253.02 KiB) Viewed 4515 times

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”