Εν είσαι οφ-τοπικ ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΖΙΕΣStephanosNic wrote:hemilios wrote: Άμαν έσιει τζιεφαλους η περιοχή κάμμε καρτέρκα.....έρκουντε όπως τους παλαβούς. Άμαν σε δουν πουπάνω όμως χάννονται σαν τις αζίνεςεκτός και αν είναι κάτι πελαγίσιοι που δεν ξαναείδαν άνθρωπο μπροστά τους τζιαι ότι τζιαι αν κάμνεις πέφοτυν να σε φάσειν.
Σαν τες γενετζιες ενα πραμαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
Σορρυ είμαι οφ-τοπικ αλλά έπρεπε να το πω !!!!
Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- StephanosNic
εκαταλαβα, εφαμεν την χεχεχεχεχεχεχε
ε καρτερι τοτε...εννα μεν κατσει τιποτε?
ε καρτερι τοτε...εννα μεν κατσει τιποτε?
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
- leonidasss
Εκεινο το ψαρι θελει μονο λιρες και γλωσσα για να κατσει.
Πρασινο στο γαλαζιο
ο Οκτώβρης ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου μηνες στο ψαρεμα.για μενα ομως δεν μπήκε καλα γιατι την 1η του μηνα πηγα σε ενα μερος που μου αρεσει πολυ και λογο κακοκαιρίας η θαλασσα ηταν σουπα.χαλασε η διαθεση μου και βγηκα.
ετσι λοιπον ειπα σημερα να παω ξανα να δοκιμάσω.τα νερα κρυσταλλένια η θαλασσα ακύμαντη και εγω με καλη διαθεση.ολα καλα. το μερος συνήθως κανει κεφαλους πελαγισιους αλλα φετος ακομα δεν τους εχω βρει.ειδα μονο μερικους μισοκιλους και ο Μαριος πηρε ενα. αστοχησε και σε ενα κιλισιο. εγω σε ενα καρτερι ειδα την θαλασσα να πρασινίζει με ενα κοπαδι σουρους του ιδιου μεγεθους απο τους οποιους ο ενας εμεινε να μου κανει παρεα στην επιστροφη.
μετα ειδα ενα κοπαδι λαβρακια στο καρτερι. ειχε 2 του 1,5 κιλου 3 του κιλου και τα υπολοιπα ποιο μικρα. ενω τα μικρα ήρθαν μπροστα μου, εγω περίμενα για τα μεγαλα. ήρθαν και αυτα αλλα το ενα που μου εδωσε βολη ηταν κατακούτελα και εγω φοβάμαι να ρίξω κατακούτελα και ετσι τα έχασα ολα.
το ιδιο σκηνικό ποιο κάτω με ενα κοπαδι με τσιπουρες. εγω περίμενα την μεγαλη ήρθαν οι μικρες και φυγαν ολες
δεν πειράζει.την επόμενη φωρα
την ψαρια συμπλήρωσαν 4 χταπόδια. καλο μηνα να έχουμε
ετσι λοιπον ειπα σημερα να παω ξανα να δοκιμάσω.τα νερα κρυσταλλένια η θαλασσα ακύμαντη και εγω με καλη διαθεση.ολα καλα. το μερος συνήθως κανει κεφαλους πελαγισιους αλλα φετος ακομα δεν τους εχω βρει.ειδα μονο μερικους μισοκιλους και ο Μαριος πηρε ενα. αστοχησε και σε ενα κιλισιο. εγω σε ενα καρτερι ειδα την θαλασσα να πρασινίζει με ενα κοπαδι σουρους του ιδιου μεγεθους απο τους οποιους ο ενας εμεινε να μου κανει παρεα στην επιστροφη.
μετα ειδα ενα κοπαδι λαβρακια στο καρτερι. ειχε 2 του 1,5 κιλου 3 του κιλου και τα υπολοιπα ποιο μικρα. ενω τα μικρα ήρθαν μπροστα μου, εγω περίμενα για τα μεγαλα. ήρθαν και αυτα αλλα το ενα που μου εδωσε βολη ηταν κατακούτελα και εγω φοβάμαι να ρίξω κατακούτελα και ετσι τα έχασα ολα.
το ιδιο σκηνικό ποιο κάτω με ενα κοπαδι με τσιπουρες. εγω περίμενα την μεγαλη ήρθαν οι μικρες και φυγαν ολες
δεν πειράζει.την επόμενη φωρα
την ψαρια συμπλήρωσαν 4 χταπόδια. καλο μηνα να έχουμε
Re: Πρασινο στο γαλαζιο
α μαλιστα εν τουτοι οι σουροι... επερασε ενα κοπαδι που μπροστα μου εχτες πανω που 300 ψαρια
ολα λιγο μεγαλυτερα απο το εικονιζομενο.
δεν εκοντεψαν, επερνουσαν που μπροστα μου στα 5-6μ αποσταση και δεν ελειφκαν.εσπασαν τα νευρα μου,εγινα ρακος.επεξα μια κουρκουνουα ενα χταποδακι ενα σκαρο τζε επια σπιτι μου
δεν εκοντεψαν, επερνουσαν που μπροστα μου στα 5-6μ αποσταση και δεν ελειφκαν.εσπασαν τα νευρα μου,εγινα ρακος.επεξα μια κουρκουνουα ενα χταποδακι ενα σκαρο τζε επια σπιτι μου
[quote="HellRider"δεν εκοντεψαν, επερνουσαν που μπροστα μου στα 5-6μ αποσταση και δεν ελειφκαν.εσπασαν τα νευρα μου,εγινα ρακος.[/quote]
Χαράς την τύχη σου !!!! εν τους έκαμες κανένα κολπούιν σέρτικο να κοντέψουν ????
Χαράς την τύχη σου !!!! εν τους έκαμες κανένα κολπούιν σέρτικο να κοντέψουν ????
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
εσνομπαραν με κανονικα
οπως τον στρατο του χιτλερ επιεναν βημα και εβλεπαν μονο μπροστα.επηα κατω εκαμα αργη ερπηση να κοντεψω αλλα εσπαζαν ελαφρως και εσινεχιζαν.πρεπει να ηταν σε αποστολη. 
οφειλω να ομολογησω οτι ηταν μια πανεμορφη εμπειρια.μολις καταλαβα οτι δεν μπορω να παρω καποιο ψαρι, το κυνηγετικο ενστικτο υποχωρησε για λιγο και απολαυσα την εικονα...απλα σαν θεατης.ενομιζα οτι εβλεπα το animal planet.
- largemouth
Πρωτη εξόρμηση μετά απο αρκετό καιρο.Ειδα αρκετα χταποδια όπως και πελαγισιους κεφαλους αλλά επροδώσαν με τα λαστιχα του esclapez

Waiting for the perfect storm
esena eprosodan se ta lastixa ....emena ta pnevmonia....
epire me i kiria mou extes na skoupisoume to spiti (xtizetai kai en oullo xoma...oi skones...xoma !!!)
apotelesma...simera empika mesa etsi sta petaxta (aplos giati ta synerga itan sto aftokinito, epiame peripat agianapa) kai eida ta kefalouthki ana petassounte opos ta pella kai pou fyei fyei...telika to mono poy ida itan souroutkia pou mono ta biteografisa... oute na xalsroso empora , ponos stis metopiees, kai pollin skorso na kamo karteri....
alla efteksan mou 2 sorkoi poy eprepe na ypostoun tis dokimes me tin nea stasi tis kameras !!!

epire me i kiria mou extes na skoupisoume to spiti (xtizetai kai en oullo xoma...oi skones...xoma !!!)
apotelesma...simera empika mesa etsi sta petaxta (aplos giati ta synerga itan sto aftokinito, epiame peripat agianapa) kai eida ta kefalouthki ana petassounte opos ta pella kai pou fyei fyei...telika to mono poy ida itan souroutkia pou mono ta biteografisa... oute na xalsroso empora , ponos stis metopiees, kai pollin skorso na kamo karteri....
alla efteksan mou 2 sorkoi poy eprepe na ypostoun tis dokimes me tin nea stasi tis kameras !!!
εγω εχτες εσιναξα ενα μουρμουρο καμια 20ρια εκατοστα, 2 ποντικους(τζινα τα παλαβα που τριπωνουν μες τον αμμο..και ακκανουν),2 σορκουθκια
και μετα αρπαξα 3 μπαρπουνουθκια με το σεριφη(55αρι τριενα).επισης ειδα ενα κεφαλο τερας που εξαφανιστηκε πριν να του κοντεψουμε.
και μετα αρπαξα 3 μπαρπουνουθκια με το σεριφη(55αρι τριενα).επισης ειδα ενα κεφαλο τερας που εξαφανιστηκε πριν να του κοντεψουμε.
εν τούτω που εννοείς το παλαβό που χώνεται μεσ τον άμμο και ακκάννει.... !!!! αν ναι..τότε εν ακκάνει..απλώς κρούζειHellRider wrote: 2 ποντικους(τζινα τα παλαβα που τριπωνουν μες τον αμμο..και ακκανουν),
γνωστό σαν Δράκαινα
http://www.minagric.gr/greek/eate/PHOTO/fish%203.JPG