Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Δοκίμασα ξανά ψες .... τίποτα
υπομονή

επεία τζαιγώ μένα φίλο Ιταλό (πεθερός του συνάδελφου μου)... εκαρτέραν πως ήταν να πιάσει ψάρι ο πελλός... που τες λίτσες τες δεκάκιλες τζαι τα λαβράκια τα πεντάκιλα, εβρέθεικεν ξαφνικά να ψαρεύκει μέστο Αρχιρόδον σφιρνούες την πιθαμής
είσιεν πολλές αλλά ούλλες τόσες. Εφύαμεν επείαμεν στο λιμάνι του Μουσκί, τζιαμέ έφκαλα μιαν πάλε μωρό 600γρ... τζαι τζίνη πίσο τζαι εξαναστραφίκαμεν Αρχιρόδο. Τζιαμέ έπιασα αρκετά καλό λαβράκι αλλά εκατάπιεν ολόκλιρο το jighead τζαι έκοψεν την μισίνα την ώρα πόφκαλεν την κκελλέν του που πάνο τζαι ετινάσσετουν... ννα τον πάρω τζαι μια στράτα Λάρνακα να δούμεν αν καϊλίσει καμιά λίτσα.

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εκαμαν την εμφανιση τους ποδα λεμεσο δειλα δειλα οι τσαρτελλοβελονιδες (ballyhoo)(που θελει ο κ. Ευανθης) και μαζι τους ηρταν και κατι 'μαυρες σκιες' μες το νερο 8κιλες 10κιλες...Τωρα να αραιωσουν οι αντεναες, να μπει ο Σεπτεβρης που αρχιζει η θαλασσα και αφριζει και να παμε να δουμε αν θα γινει τιποτε 

Esox Lucius
Αντι να μινει ιταλιαcaveman wrote:επεία τζαιγώ μένα φίλο Ιταλό (πεθερός του συνάδελφου μου)... εκαρτέραν πως ήταν να πιάσει ψάρι ο πελλός... που τες λίτσες τες δεκάκιλες τζαι τα λαβράκια τα πεντάκιλα, εβρέθεικεν ξαφνικά να ψαρεύκει μέστο Αρχιρόδον σφιρνούες την πιθαμής![]()
![]()
![]()
είσιεν πολλές αλλά ούλλες τόσες. Εφύαμεν επείαμεν στο λιμάνι του Μουσκί, τζιαμέ έφκαλα μιαν πάλε μωρό 600γρ... τζαι τζίνη πίσο τζαι εξαναστραφίκαμεν Αρχιρόδο. Τζιαμέ έπιασα αρκετά καλό λαβράκι αλλά εκατάπιεν ολόκλιρο το jighead τζαι έκοψεν την μισίνα την ώρα πόφκαλεν την κκελλέν του που πάνο τζαι ετινάσσετουν... ννα τον πάρω τζαι μια στράτα Λάρνακα να δούμεν αν καϊλίσει καμιά λίτσα.

Esox Lucius
2 σαν αυτές βγήκαν με πυροφάνι πριν 5 μέρες έξω από κάποιο λιμάνι
πάντως προσωπικά δεν ήξερα ότι έχει τέτοια μεγέθη στην κύπρο 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
τζιακόμα πολλά μεγαλύτερες Μάριε, αλλά όϊ έτσι τζερό.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Είχα πλήρη αγνοια φιλε μου..αν μου το έλεγαν μπορεί και να μην πίστευαcaveman wrote:τζιακόμα πολλά μεγαλύτερες Μάριε, αλλά όϊ έτσι τζερό.

- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.
AggelosLRK wrote:φετος η χρονια προμηνυσετε πολυ καλη στη λαρνακα,ακομα υπαρχει αφθονος γονος κεφαλων και αθερινας,μολις φυγουν και οι τελευταιοι ασυνειδητοι απο τις θαλασσες αναλαμβανουμε δραση!
Πολλά παράξενο τούτο: τα κουνελλόψαρα έν έχουν πιό έντονη παρουσία στη Λάρνακα; Λογικά εν θα εκάμναν ζημιά στο γόνο;
φαίνεται τα κουνελλόψαρα να μην τους αρέσουν τα ξέβαθα νερά του κόλπου τις Λάρνακας στα ανοιχτά τις είναι γεμάτοSomeone wrote:AggelosLRK wrote:φετος η χρονια προμηνυσετε πολυ καλη στη λαρνακα,ακομα υπαρχει αφθονος γονος κεφαλων και αθερινας,μολις φυγουν και οι τελευταιοι ασυνειδητοι απο τις θαλασσες αναλαμβανουμε δραση!
Πολλά παράξενο τούτο: τα κουνελλόψαρα έν έχουν πιό έντονη παρουσία στη Λάρνακα; Λογικά εν θα εκάμναν ζημιά στο γόνο;
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.
ψαρεμα αημερα με τεχητο ψαρακι..Αμαν επερασαν 7 ψαροτουφεκκαες που μες τα @ @ μου, εκτυπισαν μου τουλαχιστο 8 τερατοβελονιδες... Αλλα εκοφκαν το ή ισχιονναν το αγκιστρι, ετσι αγριοτητα σε κτυπιματα και πεταματα εξω που το νερο εν εξαναδα...Δεν εφκαλα ουτε μια
10-0 το ψαρι... Εμπικεν μου και ενα owner treble hook πας το δακτυλι ετσι αναγκαστηκα να αποχωρισω για σπιτι τραυματιας 

Esox Lucius
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:08 pm, edited 1 time in total.
Σαζεται.. βρες βιντεο στο youtube που διχνει πως, πρεπει να πουλουν στα καταστηματα δαμεσα spare parts
Esox Lucius
ψαρεμα σημερα με τον largemouth...Αν καμει κανενας το λαθος να παει μαζι του, να στεκεται τουλαχιστο 100μετρα μακρυα. Οπως επιεν να συρει το τεχνητο του, επισκαλισεν μιαν του καλαμιου μου (που μολις εσασα) τζιε εβρεθηκαν μες την θαλασσα (και δεν ειναι η πρωτη του φορα που καμμει ετσι γεριμια)
...Ατε να μεν πω τι εγινε στον δρομο για την επιστροφη

Esox Lucius