Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

MariosK

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote:
sea-hunter wrote:etinnnnnn :arrow: :D :D
Image
Έτσι χαμόγελον η τσιπούρα :arrow: :mrgreen:

caveman

Post by caveman »

Μέσα σε τόσο τεράστια πικιλία ψεύτικων που έχουμε στην κατοχή μας, τα κρίσταλ μίνοου ακόμα έχουν την πρωτιά... με ένα 16ρι γαλάζιο έπιασα εχτές μαζί με τον Γκρέγκ το μεγαλήτερο σούρο (ή λίτσα?) της ζωής μου, πέραν του ενός μέτρου σε μήκος, αλλά έχασα τον την ώρα που εμάχουμουν να το σικόσω πάστο βράχο, και έτσι αποδικνίετε ακόμα μια φορά το πόσο μαλάκας είμαι :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: γιατι εν είχα απόχη? :P επιδι εν μέστο καπο του FISHANDCHIPS που τον περασμένο μήνα :lol: :lol: :lol: έχασα το ψάρι αλλά εν θα ξεχάσω ποττέ την μάχη που έδοσεν :!:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

φιλε μου μεν αχωνεσαι, νέα ζηλανδία που ένα πάς τούτα τα "ψαρουδια" ένα τα πιάνεις σε κάθε outing.

εκεί ούτε η αποχη ένα σε αxωνει , ένα προσπαθείς να τα δίωξης που το δόλωμα όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να πιάσεις και αλλα

no-nick

Post by no-nick »

caveman wrote:Μέσα σε τόσο τεράστια πικιλία ψεύτικων που έχουμε στην κατοχή μας, τα κρίσταλ μίνοου ακόμα έχουν την πρωτιά... με ένα 16ρι γαλάζιο έπιασα εχτές μαζί με τον Γκρέγκ το μεγαλήτερο σούρο (ή λίτσα?) της ζωής μου, πέραν του ενός μέτρου σε μήκος, αλλά έχασα τον την ώρα που εμάχουμουν να το σικόσω πάστο βράχο, και έτσι αποδικνίετε ακόμα μια φορά το πόσο μαλάκας είμαι :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: γιατι εν είχα απόχη? :P επιδι εν μέστο καπο του FISHANDCHIPS που τον περασμένο μήνα :lol: :lol: :lol: έχασα το ψάρι αλλά εν θα ξεχάσω ποττέ την μάχη που έδοσεν :!:
μην στεναχωριεσε, εκανες το λεγομενο αυτοματο catch & release , εστω και καταλαθος :)

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Την απόχη σου έσασα την προσορινά ρε Χαμπή,και επία σήμερα κατα τις 18¨00 να την γεμόσω με καμια λίτσα :lol: :lol: :lol: ....αλλά τελίκα είχε πάρα πολλη αέρα και εδυσκολεύτηκα να κανω σπιννινγ..έκτός που τον αέρα είχε και πολλή μάλλα που την ανακατοσούρα που ειχε ... έπιασα κανενα κιλό.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

caveman

Post by caveman »

PrEdAtΩR wrote:φιλε μου μεν αχωνεσαι, νέα ζηλανδία που ένα πάς τούτα τα "ψαρουδια" ένα τα πιάνεις σε κάθε outing.

εκεί ούτε η αποχη ένα σε αxωνει , ένα προσπαθείς να τα δίωξης που το δόλωμα όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να πιάσεις και αλλα
Αυτό ξαναπές το !!!!!! :D :D :D :D :D ....πρέπει να πάω που το Πρωξενείο μες τούντη βδομάδα, οπόταν... για να μεν πάω να μπω μέσα, τζαι να με πάρουν για τρομοκράτη της Χεζμπολλά, μάχουμε να ξιουριστό ! :lol: :lol: Τούντα γένια θέλουν δεντροκοπτική :!: :lol: :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

no-nick wrote:
μην στεναχωριεσε, εκανες το λεγομενο αυτοματο catch & release , εστω και καταλαθος :)
Ναι ρε εσινενοήθηκα που πριν με το ψάρι, αλλά είθελεν τζαι σουβενίρ πριν να φίει :lol: οπόταν εκράτισε το γιόζουρι.
==ΤΟΥΡΝΑ==

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:06 pm, edited 1 time in total.

ang1

Post by ang1 »

Άλο παίδες, μετά από 4 διαδοχικές άκαρπες εξορμήσεις είπα να γράψω για να ζητήσω τη βοήθεια σας :)

Τα τελευταία 2-3 χρόνια ψάρευα λαβράκια σε φράχτες με spinning, φέτος άστα και κλάψτα, καταστράφηκαν όλα! έτσι αποφάσισα και εγώ να δοκιμάσω spinning στη θάλασσα. Την βδομάδα που μας πέρασε ήμουν με άδεια και έτσι προμηθεύτηκα με 3-4 ψαράκια για θάλασσα και ξεκίνησα, δυστυχώς τίποτα!

Δοκίμασα πρωί και μεσημέρι στο ψαρολίμανο στη λάρνακα, το μόνο που είδα ήταν μερικές μικρές σφύρνες να ακολουθούν το ψαράκι μου αλλα ως εκεί (δοκίμασα και έξω και μέσα στο λιμάνι).

Δοκίμασα πρωί και απόγευμα στο μικρό λιμανάκι ανατολικά του βασιλικού, πάλι τίποτα, το μόνο που είδα ήταν ένα μικρό λαβράκι να ακολουθεί το ψαράκι.

Επίσης δοκίμασα χαράματα και νύχτα στο λιμανάκι του μουσκίτα, εκεί κάτι μου χτύπησε κατά τις 6:00 το πρωί αλλα δυστυχώς το έχασα (μου έπαιρνε μισίνα για 3-4 μετρα και μετά ξεαγκιστρώθηκε).

Σύνολο 5 εξορμήσεις (2-3 ωρών η κάθε μια) αποτέλεσμα 0. Θα Θα ήθελα λοιπών να ρωτήσω αν κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, η κάτι πάει λάθος είτε με τα ψαράκια μου είτε με την τεχνική μου.

Επίσης δοκίμασα και από ακρογιαλιά αλλα όπου πήγα υπήρχαν φύκια που δυσκόλευαν την κατάσταση, άρα να υποθέσω ότι μονο σε λιμάνια μπορούμε να σπινναρουμε? :)

Τα ψαράκια που δοκίμασα είναι:
- Yo-zuri crystal minnow (Sinking), 11cm, 15gr C57 (orange/yellow)
- Yo-zuri crystal minnow (Sinking), 9crm, 10gr, C57 (orange/yellow)
- Yo-zuri Pin's minnow (floating), 9cm, 7gr,w85 (yellow white)
- Rapala Husky Jerk HJ-12, 12cm, 13gr (glass fire perch)

το καλάμι που χρησιμοποιώ είναι ένα warbird 2.10 m, action 5-20gr, με μια shimano symetre 2500 fi φορτωμένη με 25mm μισίνα πορτοκαλιά (δεν είχα ποτε πρόβλημα με το χρώμα της μισίνας στους φράχτες αλλα δεν ξέρω αν επηρεάζει στη θάλασσα)

αυτά ... οποιεσδήποτε συμβουλές/σχόλια καλοδεχούμενα :) ευχαριστώ

caveman

Post by caveman »

,,,ο εξοπλησμός σου, μια χαρά ένει. Τωρά ούλλη υπόθεση εν ο ρυθμός που δειάς στο ψεύτικο.... αλλά πρέπει να έσιει τζαι ψάρκα, περείμενε τζαι εσύ τον Οχτόβρι.
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

caveman wrote:,,,ο εξοπλησμός σου, μια χαρά ένει. Τωρά ούλλη υπόθεση εν ο ρυθμός που δειάς στο ψεύτικο.... αλλά πρέπει να έσιει τζαι ψάρκα, περείμενε τζαι εσύ τον Οχτόβρι.

Η αλήθκεια είναι ότι εδοκίμασα και εγώ spinning μία και μοναδική φορά...

το ψαράκι (ούτε θυμούμαι τι έγραφε το κουτούι του) αλλά και το καλάμι δεν ήταν ιδανικό για σπιννιγκ (μάλλον χρειάζεται ελαφρύ action σωστά? ) υπέστη 'ξαφνική' επίθεση από λαβράκι (περίπου 1-1.5 Κ) αλλά τίποτε άλλο...

θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω γιατί είχε φάση...και το καλύτερο...εν μυρίζουν δόλωμα τα χέρια σου :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

ang1

Post by ang1 »

ευχαριστώ caveman, θα ξαναδοκιμάσω κανένα βραδάκι τούτη την βδομάδα πέρκει φκει τίποτε

Greg

Post by Greg »

φιλε, ο εξοπλισμος σου ειναι καλος.. Παω σχεδον καθε μερα εγω με το ψευτικο αλλα τιποτε ! Εχει 1 μιση μηνα να δω οτιδηποτε, εν νεκρη περιοδος τωρα.. Αλλες χρονιες εφκεννε κανενα μινερι, σουρος, βελονιδα, ακκανομουττης φετος νεκρα ακομα :evil:
Esox Lucius

ang1

Post by ang1 »

να μήνουμε σπίτι να ξεκουραστούμε καλο :) διάλεξα και εγώ περίοδο να δοκιμάσω στη θάλασσα

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “SPINNING”