Στην Ακτή κυβερνήτη θα είναι το ραντεβού Και βλέπουμεMariosK wrote: Άρα αρχικά εν να βρεθούμε στο Γκάβερνος τζε αν έχει πρόβλημα εν να πάμεν μέτα στο Μαρώνι ή εν να πάει κάποιος που πριν να τσιακάρει τον τόπο?
Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος για τα μελη του φόρουμ (25/7/08)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- (CyBasser)
Eίπαμε! και beach party να έχει δεν φοβούμαστε.... Νυκτόβιους υποθαλάσσιους να μην έχει....marios wrote:Στην Ακτή κυβερνήτη θα είναι το ραντεβού Και βλέπουμεMariosK wrote: Άρα αρχικά εν να βρεθούμε στο Γκάβερνος τζε αν έχει πρόβλημα εν να πάμεν μέτα στο Μαρώνι ή εν να πάει κάποιος που πριν να τσιακάρει τον τόπο?
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
.marios wrote:Στην Ακτή κυβερνήτη θα είναι το ραντεβού Και βλέπουμεMariosK wrote: Άρα αρχικά εν να βρεθούμε στο Γκάβερνος τζε αν έχει πρόβλημα εν να πάμεν μέτα στο Μαρώνι ή εν να πάει κάποιος που πριν να τσιακάρει τον τόπο?Στο parking του εστιατορίου Φάρος-Aγγελος
-
fISHANDCHIPS
[quote="(CyBasser)"]Μάριε,
ο εναλλακτικός τόπος στο Μαρώνι που ακριβώς είναι? Αν μπορείς να μας πεις κανένα σημάδι φεύγοντας από Ζύγι προς Μαρώνι... Αν και όταν κατεβούμε 25 πελλοί με καλάμια και μερικές χιλιάδες αξεσουάρ (κοινώς μασκαρικούθκια - παιχνιδούθκια) και οι λουόμενοι και τα πιθανά beach party εννά την κάμουν με ελαφρά πηδηματάκια που την παραλία του Γκάβερνος....
quote]
ο εναλλακτικός τόπος στο Μαρώνι είναι δεξιά του πλοίου ...το οποίο εγινε καρβουνο και δεν υπάρχη πλέον ...η ακτή με τις πέτρες τις στρογγυλές ... πάντος για σπίννινγ εν καλύτερος τόπος παρα στην ακτη κυβερνήτη
ο εναλλακτικός τόπος στο Μαρώνι που ακριβώς είναι? Αν μπορείς να μας πεις κανένα σημάδι φεύγοντας από Ζύγι προς Μαρώνι... Αν και όταν κατεβούμε 25 πελλοί με καλάμια και μερικές χιλιάδες αξεσουάρ (κοινώς μασκαρικούθκια - παιχνιδούθκια) και οι λουόμενοι και τα πιθανά beach party εννά την κάμουν με ελαφρά πηδηματάκια που την παραλία του Γκάβερνος....
quote]
ο εναλλακτικός τόπος στο Μαρώνι είναι δεξιά του πλοίου ...το οποίο εγινε καρβουνο και δεν υπάρχη πλέον ...η ακτή με τις πέτρες τις στρογγυλές ... πάντος για σπίννινγ εν καλύτερος τόπος παρα στην ακτη κυβερνήτη
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Eν το μεταξυ 2-3 ατομα που ξερετε το τοπο βαρτε τα τηλ σας να μπορουμε να βρουμε κανενα σε περιπτωση που χρειαστουμε τπτ
Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος
Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
Aρα καταλήγει και αυτό σε κλήρωση γιατί θα υπάρχουν πολoi τελευταίοιadmin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
-
fISHANDCHIPS
Η τόμπολα του περιοδικου ''Το ψάρεμα και τα μυστικά του'' θα διεξαχθέι αύριο ,ώρα 1900 σε παραλία στην ακτη του κυβερνήτηmarios wrote:Aρα καταλήγει και αυτό σε κλήρωση γιατί θα υπάρχουν πολoi τελευταίοιadmin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)![]()
![]()
Τα κουπόνια Δωρεάν
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- (CyBasser)
fISHANDCHIPS wrote: Η τόμπολα του περιοδικου ''Το ψάρεμα και τα μυστικά του'' θα διεξαχθέι αύριο ,ώρα 1900 σε παραλία στην ακτη του κυβερνήτη
Τα κουπόνια Δωρεάν![]()
![]()
έννεν κανέναν απολύτος πρώβλημα, εννά χαρώ πολλά να τους κάμω δέκα στην λίστα μου(CyBasser) wrote: Νυκτόβιους υποθαλάσσιους να μην έχει....
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
admin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
δεν θα υπαρχουν νικητες και μη, ο καθε ενας παει για να ψαρεψη και να γνωριση το καθε πελλο που ανταλασση αποψεις στο φορουμ, η συνδρομη θα κληρωθη και αυτη μαζι με τα τα αλλα δωρα, ( με το ζορι να κερδισω την συνδρομη
Προτείνω να μπει ακόμα έναν δώρο, ετήσια συνδρομή στις φωτογραφίες που βάλει ο No-Nick για avatars. Ο νικητής εν να πιάνει στο e-mail του τηv φωτογραφία που βάλει ο No-Nick στα avatar του κάθε φορά αλλά σε ανάλυση 1600χ1200 (τουλάχιστο)!!!no-nick wrote:admin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
δεν θα υπαρχουν νικητες και μη, ο καθε ενας παει για να ψαρεψη και να γνωριση το καθε πελλο που ανταλασση αποψεις στο φορουμ, η συνδρομη θα κληρωθη και αυτη μαζι με τα τα αλλα δωρα, ( με το ζορι να με κανουν συνδρομητη![]()
)
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
μετα που την παρατηρηση που μου εκανε ο (cybasser) που ειχα αβαταρ το Χαμπη, ειπα καθε τοσο να ανανεωνω το αβαταρ μου για να τον καλοκρατω αλλα δεν εκαμε σχολειο ακομα, (εν να του βαλω τον Χαμπη αλωπωςGreg wrote:
e nik...αν φερεις την κοπελλα που εχεις για αβαταρ..παιζεται να ερτω στο διαγωνισμο
- (CyBasser)
Αφού καλοκρατάς με εννά κάμω και παράπονο κύριε Όχι-Νίκno-nick wrote:μετα που την παρατηρηση που μου εκανε ο (cybasser) που ειχα αβαταρ το Χαμπη, ειπα καθε τοσο να ανανεωνω το αβαταρ μου για να τον καλοκρατω αλλα δεν εκαμε σχολειο ακομα, (εν να του βαλω τον Χαμπη αλωπωςGreg wrote:
e nik...αν φερεις την κοπελλα που εχεις για αβαταρ..παιζεται να ερτω στο διαγωνισμο![]()
)
Οφείλω να ομολογήσω ότι τούτο εν το καλύτερο που τα αβατάρ που έβαλες ως τωρά. Σοβαρά, εννά την φέρεις μαζί σου
Εν σίουρος τρόπος να κερδίσεις το αλιευτικό μέρος του διαγωνισμού (εννάν ο νούς μας όλους αλλού
(ΥΓ Προτιμώ τις μελαχρινές
- (CyBasser)
ΣΥΜΦΩΝΩMariosK wrote:Προτείνω να μπει ακόμα έναν δώρο, ετήσια συνδρομή στις φωτογραφίες που βάλει ο No-Nick για avatars. Ο νικητής εν να πιάνει στο e-mail του τηv φωτογραφία που βάλει ο No-Nick στα avatar του κάθε φορά αλλά σε ανάλυση 1600χ1200 (τουλάχιστο)!!!no-nick wrote:admin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
δεν θα υπαρχουν νικητες και μη, ο καθε ενας παει για να ψαρεψη και να γνωριση το καθε πελλο που ανταλασση αποψεις στο φορουμ, η συνδρομη θα κληρωθη και αυτη μαζι με τα τα αλλα δωρα, ( με το ζορι να με κανουν συνδρομητη![]()
)