ηθελα να πω οτι εισαι αχαπαρος, αφου θελης να ακουσηςcaveman wrote:no-nick wrote:
ο νίκος μας πάλε κάτι ήθελεν να πει, αλλά εμετάνοσεν
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- sea-hunter
caveman wrote:![]()
![]()
εν έσιεται υπόθεση
Keep Walking...Keep Fishing!!
γυρίζουν κάτι κουβέντες ότι τα zander τσιμπούν όπως τα πελλα!!! αίσχη κανένας όρεξη για πόλεμο να πάμε παρέα το σάββατο?
μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!
-
fISHANDCHIPS
Εν θα έλεγα όχι αλλά ...Nikolas wrote:γυρίζουν κάτι κουβέντες ότι τα zander τσιμπούν όπως τα πελλα!!! αίσχη κανένας όρεξη για πόλεμο να πάμε παρέα το σάββατο?
Προς το παρόν η Σόφια μυρίζει ψάρι
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
psarma simera , dolwma akrovaths sthn eparxia amoxxostou 2 megales mourmoures kai 3-4 mirkeds p eginan release
genika eixe arketes tsimpies synexeia eidika otan nyxtwse
τωρα ειδα τα ελληνικα ,
να αρχισω τσιε εγω να γραφω ετσι
λιον δυσκολο αλλα μπορει πιο σωστο
λιον δυσκολο αλλα μπορει πιο σωστο
επιτεεεέλους! ετέλιοσεν τζαι τούτη η "εξωρμηση"
ούλλα εδείχναν ότι θα ήταν πολλά πετυχημένο ψάρεμα αφού που η ώρα 5 το πρωί είχαμεν με τον σειρά 8 κέφαλους των 200 μέχρι 400 γρ. στην σίκλα. Επείαμεν στο σημείο το καλό...... με το που φτάνουμεν λαλεί ο σειράς... ΑΜΑΝ ΤΖΑΙ ΕΠΙΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ! Τι να κάμουμεν... πάμεν νάκκον πάρακατο τζαι φεύκουν μέσα οι δυο πρώτοι κέφαλοι.... την ώρα που εδώλονεν ο σειράς... είδα ότι εν είσιεν πραγγαρόλλα... τζαι είπα του να ΒΑΛΕΙ !! Τελικά εν έβαλεν... τζαι μετά που ενάμισι ώρα περίπου έπιασεν τον τζέφαλο μια λίτσα πάστα 6-7 κιλά
μα άμαν δολώσεις 400γρ τζέφαλον με δυάρι αγγίστρι μόνον.... έπιασεν τον τζέφαλον τζαι έφειεν! ούτε κατα διάνια να αγγιστροθεί
Τωρά πρέπει να τζιμάτε τζαι να την θωρεί όνειρο
Στο τέλος αλλάξαμεν σημείο, επείαμεν πάσε κάτι βράχους τζαι εγείναμεν ολοπούρπουλλοι, σούππα λούμα που τα κίμματα

ούλλα εδείχναν ότι θα ήταν πολλά πετυχημένο ψάρεμα αφού που η ώρα 5 το πρωί είχαμεν με τον σειρά 8 κέφαλους των 200 μέχρι 400 γρ. στην σίκλα. Επείαμεν στο σημείο το καλό...... με το που φτάνουμεν λαλεί ο σειράς... ΑΜΑΝ ΤΖΑΙ ΕΠΙΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ! Τι να κάμουμεν... πάμεν νάκκον πάρακατο τζαι φεύκουν μέσα οι δυο πρώτοι κέφαλοι.... την ώρα που εδώλονεν ο σειράς... είδα ότι εν είσιεν πραγγαρόλλα... τζαι είπα του να ΒΑΛΕΙ !! Τελικά εν έβαλεν... τζαι μετά που ενάμισι ώρα περίπου έπιασεν τον τζέφαλο μια λίτσα πάστα 6-7 κιλά
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ποτε εγιναν τουτα ουλλα ρε ψυχα?? Αμπα τζιε επιες με κανεναν αλλο ψαρεμα? 
Esox Lucius
Ψάρεμα Casting εψές που τις 20:00 μέχρι τις 23:30 στην Ορόκλινη με τα καινούργια μου καλάμια (thanks Pamps
). Αποτέλεσμα 4 μούρμουροι
, ο ένας επιστράφηκε πίσω λόγο μεγέθους και ένας αστερίας ο οποίος επίσης επιστράφηκε πίσω (ελπίζω να ζήσει).
Ά ξέχασα και ένα δυνατό κτύπα και κόψιμο του παράμαλλου (0.20mm) 2-3cm πάνω από το αγκίστρι. Δεν έχω ιδέα τη μπορεί να ήταν...
Ά ξέχασα και ένα δυνατό κτύπα και κόψιμο του παράμαλλου (0.20mm) 2-3cm πάνω από το αγκίστρι. Δεν έχω ιδέα τη μπορεί να ήταν...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
εν καλα ρε, επιας τα καλαμια μου και επελλανες το ψαρι!MariosK wrote:Ψάρεμα Casting εψές που τις 20:00 μέχρι τις 23:30 στην Ορόκλινη με τα καινούργια μου καλάμια (thanks Pamps). Αποτέλεσμα 4 μούρμουροι
, ο ένας επιστράφηκε πίσω λόγο μεγέθους και ένας αστερίας ο οποίος επίσης επιστράφηκε πίσω (ελπίζω να ζήσει).
-
EVANTHIS LOIZOU
Ειχαν, φαινεται, ΚΑΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΝ

Pambs wrote: εν καλα ρε, επιας τα καλαμια μου και επελλανες το ψαρι!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ρε χαμπή έpια τελικά στα λεύκαρα έμεινε μια μικρή λιμνούλα, αποτέλεσμα 4 "λουτσιοπερκες" των 200 gr που "επιαν" πίσω φυσικά μες την λάντα πολλά απογοητευτικό. κοκκινοφτέρα ούτε για δείγμα εμαζευκα kounoupaes με την αποχη

μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!
ε νικ...ασε, εγμισαν τα συστηματα καπιοι δαμεσα, σε 2 μηνες το ψαρεμα στους φρακτες εννα εν μια αναμνιση..
Ηρτεν σημερα νεα παραλαβη που ψευτικα και επεια να τα βαυτισω. Η θαλασσα ανακατωμενη με ελαφρυ κυμμα και δεν υπηρχε κοντρα ανεμος, δηλαδη οι ιδανικες συνθηκες! Μετα που 4 ωρες ξημπαρρωμα των ωμων μου με σπιννινγ, ουτε δειγμα... Τι να περιμενουμε? Αμαν καπιοι κυριοι στην συγκεκριμενη περιοχη αλωνιζουν με τις τρατες και τους δυναμιτες τους ανενωχλητοι (οπως προχτες που τους ειδαμεν ΠΑΛΕ), πως να μεινει οτιδηποτε ζωντανο στο μπουρδελο που ονομαζεται ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, το ψαρι ποτζει αφανιστηκε (ΑΚΡΩΤΗΡΗ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ). Εμεις ειμαστε οι πελλοι που ακομα ασχολουμαστε

Ηρτεν σημερα νεα παραλαβη που ψευτικα και επεια να τα βαυτισω. Η θαλασσα ανακατωμενη με ελαφρυ κυμμα και δεν υπηρχε κοντρα ανεμος, δηλαδη οι ιδανικες συνθηκες! Μετα που 4 ωρες ξημπαρρωμα των ωμων μου με σπιννινγ, ουτε δειγμα... Τι να περιμενουμε? Αμαν καπιοι κυριοι στην συγκεκριμενη περιοχη αλωνιζουν με τις τρατες και τους δυναμιτες τους ανενωχλητοι (οπως προχτες που τους ειδαμεν ΠΑΛΕ), πως να μεινει οτιδηποτε ζωντανο στο μπουρδελο που ονομαζεται ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, το ψαρι ποτζει αφανιστηκε (ΑΚΡΩΤΗΡΗ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ). Εμεις ειμαστε οι πελλοι που ακομα ασχολουμαστε
Esox Lucius