πέτε μου τωρά τι να κάμω που πήγα σε 2 φράγματα που είχαν (!) πέστροφες και κτυπούν πια μόνο λαβράκια....
και το τι σκουπιδότοπος έχουν γίνει τα φράγματα δεν περιγράφεται!!!
εκεί που πήγαινες παλιά να απολαύσεις και να γεμίσουν τα πνευμόνια σου οξυγόνο και να μυρίσεις το πεύκο, τώρα πας και αηδιάζεις!!!
και όλα αυτά με ένα ψάρεμα περίπου 1.5 ώρας. Και γυρίσαν μου τα μυαλά!!!!
επήα τάχα να απολαύσω ψάρεμα το απόγευμά μου! αν αρκέψω τωρά τα #$%^@ εννα έχω άδικο?!!!
φιλε μου σε νοιωθω... γιαυτο και αραιωσα κατα πολυ τα ψαρεματα μου σε γλυκα νερα για να μην βλεπω αυτες τις καταστασεις..
περαν απο αυτο φετος θα ψαρευω αποκλειστικα τον κουρρη, το quest ειναι τα zander με τεχνητα δωλοματα.. γινουντε 10-12 κιλα τα μωρα και τοσα χρονια παιζουμε πελλο.. ρολανδο θα χρειαστω νεα baitcasting
Greg wrote:φιλε μου σε νοιωθω... γιαυτο και αραιωσα κατα πολυ τα ψαρεματα μου σε γλυκα νερα για να μην βλεπω αυτες τις καταστασεις..
περαν απο αυτο φετος θα ψαρευω αποκλειστικα τον κουρρη, το quest ειναι τα zander με τεχνητα δωλοματα.. γινουντε 10-12 κιλα τα μωρα και τοσα χρονια παιζουμε πελλο.. ρολανδο θα χρειαστω νεα baitcasting
Γιατί θα χρειαστείς baitcasting? Aφού δεν σε είχε ενθουσιάσει παλιά....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Εγώ για ζάντερ όπως εν τωρά θα επάεννα με τεράστια jig-heads με 12'' σκούλουκους πάνω Με βολές όσο πιο μέσα, όσο πιο βαθιά γύνετε... άρα, κανονική σπιν μηχανούα.
Εσύ τι έχει υπόψην σου ρε σειρά και θέλεις την baitcast?
caveman wrote:Εγώ για ζάντερ όπως εν τωρά θα επάεννα με τεράστια jig-heads με 12'' σκούλουκους πάνω Με βολές όσο πιο μέσα, όσο πιο βαθιά γύνετε... άρα, κανονική σπιν μηχανούα.
εγω μονος μου κουρτιζουμε αγγελε, και ο βασικος λογος ειναι οτι τα ζαντερ γινουντε καμια 10ρια κιλα εχει που τα περσυ που λεω να ασχοληθω μονο με τα ζαντερ αλλα μ****ε.. ... ρολανδο δεν ειπα δεν με ενθουσιασαν τα baitcasting απλα μου ειναι αχρηστα για τον τροπο και τις τεχνικες που ψαρευω εγω τα λαβρακια