με το δυτικό που διά εν να ένα καθαρίσουμε τες φικές κατά τα φαινόμεναMariosK wrote:Η πρόγνωση για την Παρασκεύη απόγευμα:
2-3 Μποφόρ δυτικός. Θα φέρω το κοτσινο το καλάμι με την κίτρινη μισίνα και την μπλε την βάση και αν γυρίσει ανατολικός για φέρω την καφέ την βάση...
Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
- marios pafitis
Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
Ευτυχώς που μου το είπες να βάλω πάνω την καφέ την μισίνα να πιέννει με τα φύτζια
!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- marios pafitis
xaxaxaMariosK wrote:Ευτυχώς που μου το είπες να βάλω πάνω την καφέ την μισίνα να πιέννει με τα φύτζια!
Giorkos wrote:κοπέλλια ,
νομίζω εξηάσετε κάτι το σημαντικό....
ναι...θα έσιη καλάμια....
ναι... θα έσιη σκούλουκους..
ναι... θα έσιη κοτόπουλο στο ατζίστριν....
αλλά σουβλάκι στο στομάσιην πόθεν κανονιζούμαστε![]()
![]()
![]()
έσιετε κανένα υπόψην στην περιοχη???
''surf casting'' A way of Living
- marios pafitis
Re: Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Κοπελια ένα διοργανώσουμε κανένα παρεΐστικο τώρα που εκκαθάρισαν η παραλιες που τους λουόμενος

Μέσα, εχαθήκαμεν τέλεια!marios pafitis wrote:Κοπελια ένα διοργανώσουμε κανένα παρεΐστικο τώρα που εκκαθάρισαν η παραλιες που τους λουόμενος![]()
![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- marios pafitis
Τώρα να δούμε πως ένα κυλήσει η εβδομάδα και να το κανονίσουμε . Έχει πολύ καιρό να πάω ψάρεμα και εσπαρκοσα αγριαLEONIDAS wrote:Μέσα, εχαθήκαμεν τέλεια!marios pafitis wrote:Κοπελια ένα διοργανώσουμε κανένα παρεΐστικο τώρα που εκκαθάρισαν η παραλιες που τους λουόμενος![]()
![]()
ψαρεμα ποτε θα παμε?
Σεπτέμβρηs-οκτώβριος 2010
Κοπελια εχαθικαμεν!... να κανονίσουμε κανένα παρεΐστικο casting προς τέλος του μηνα Σεπτέμβρη αρχές του αλλου τι λέτε 
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Re: Σεπτέμβρηs-οκτώβριος 2010
Εγώ είμαι μέσα πάντοτε φτάνει να το οργανώσουμε εγκαίρως φίλε μου. Εμετάνωσα το Σάββατο που έμεινα σπίτι!!!Είχαμεν τίποτε καλό;marios wrote:Κοπελια εχαθικαμεν!... να κανονίσουμε κανένα παρεΐστικο casting προς τέλος του μηνα Σεπτέμβρη αρχές του αλλου τι λέτε
- marios pafitis
Kάτι είχε κάτι είχε αλλα έγιναν releaseLEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα πάντοτε φτάνει να το οργανώσουμε εγκαίρως φίλε μου. Εμετάνωσα το Σάββατο που έμεινα σπίτι!!!Είχαμεν τίποτε καλό;
Πότε εννα πάμεν για τες μάνες;marios pafitis wrote:Kάτι είχε κάτι είχε αλλα έγιναν releaseLEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα πάντοτε φτάνει να το οργανώσουμε εγκαίρως φίλε μου. Εμετάνωσα το Σάββατο που έμεινα σπίτι!!!Είχαμεν τίποτε καλό;
Ηβραμεν αυτό που ψάχναμε... αλλα όχι στο μέγεθος που ψάχναμε ! το καλο μπήκε άλλο ένας καινούργιος ψαρότοπος στον χάρτηmarios pafitis wrote:Kάτι είχε κάτι είχε αλλα έγιναν releaseLEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα πάντοτε φτάνει να το οργανώσουμε εγκαίρως φίλε μου. Εμετάνωσα το Σάββατο που έμεινα σπίτι!!!Είχαμεν τίποτε καλό;
σε λίγες μέρες ακόμα !! περίπου 18:30 να μην έχει φως καθόλου...πρέπει να φέρουμε μονοδολια ελληνικά ρε.LEONIDAS wrote:
Πότε εννα πάμεν για τες μάνες;
Καινούργιος τόπος;;;Ενόμισα επίαμεν παντού ως τωρά!!!Παρασκευή νύκτα υπολογίζω να πάω. Μπορείς;marios wrote:Ηβραμεν αυτό που ψάχναμε... αλλα όχι στο μέγεθος που ψάχναμε ! το καλο μπήκε άλλο ένας καινούργιος ψαρότοπος στον χάρτηmarios pafitis wrote:Kάτι είχε κάτι είχε αλλα έγιναν releaseLEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα πάντοτε φτάνει να το οργανώσουμε εγκαίρως φίλε μου. Εμετάνωσα το Σάββατο που έμεινα σπίτι!!!Είχαμεν τίποτε καλό;σε λίγες μέρες ακόμα !! περίπου 18:30 να μην έχει φως καθόλου...πρέπει να φέρουμε μονοδολια ελληνικά ρε.LEONIDAS wrote:
Πότε εννα πάμεν για τες μάνες;
NAI 100%LEONIDAS wrote:
Καινούργιος τόπος;;;Ενόμισα επίαμεν παντού ως τωρά!!!Παρασκευή νύκτα υπολογίζω να πάω. Μπορείς;