Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

marios
Site Admin

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by marios »

Greg wrote:
sea-hunter wrote:εμενα εμα8ε μ ενας τυπος... να μεν λεω τπτ
επειδη ακουσα και ειδα διαφορα τις τελευταιες μερες στο ψαρεμα και στην εκθεση, θελω να δωσω μια συμβουλη στους φιλους συμφορουμιστες...

Οτι κολπο/τεχνικη/τοπο ανακαλυπτεται, κρατατε το για τον εαυτο σας
Le savoir a du mérite quand on se le partage!!(Η Γνώση έχει αξία όταν τη μοιράζεσαι ).... στο τοπο οκ! μαζι σου! :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Μαριε και Γρηγορη :) :)
Μεγαλο το θεμα που ανοιξατε :idea: :idea:
Δεν χρειαζεται να σας συστηθω :oops: :oops:
Εμενα εκεινο που με χαλα, με τσαντιζει, με κανει εξω φρενων :evil: :evil: :evil: :evil: κλπ, κλπ, ειναι οταν δινω γνωση και εμπειρια ΔΩΡΕΑΝ και ο αλλος να την κανει εμποριο. Αρκετες δικες μου πατεντες, αυτη την στιγμη πλασαρονται απο "καποιους" σαν δικες τους εφευρεσεις στην αγορα.
Δεν πειραζει ομως. Ευτυχως, υπαρχουν ακομα παρα πολλοι ανθρωποι που αξιζει τον κοπο να τους βοηθας. Και χαιρομαι διοτι αυτοι συνηθως ειναι νεοι :clap:

Greg

Post by Greg »

marios wrote: Le savoir a du mérite quand on se le partage!!(Η Γνώση έχει αξία όταν τη μοιράζεσαι )
μαριε μου.. γαλλικες παπα**λογιες..

φυλαε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα..
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

Πηγα σημερα ενα πρωινο γυρο απο διαφορα hotspots. με λυπη μου προσεξα οτι ο τοπος που επιασα τις λιτσες αρχισαν να καμουν κατι κατασκευες στη παραλια και εκαταστρεψαν μου τον τοπο!!!... εν πολλη το γυρισμα
Esox Lucius

sotiris

Post by sotiris »

spinning σημερα στο παλιο λιμανι λεμεσου απο 5-7.30 μερικα χτυπηματα επιασα αλλα τιποτε τελικα δεν καρφωσα.Αυτο που με λυπησε πολλα ηταν που εβλεπα μερικους τυπους να ψαρευουν κουρκουνουες 3 ποντον μαξιμ. 5 ποντος και γεμωναν τιν σικλουα τους και οτι αλλα μικροψαρα φανταστεις.... η φαση ηταν που μ εβλεπαν να σπιναρω κ χαμογελουσαν με το οτι εν επιανα τιποτε ..... εβαρεθηκα να ακουω τη φραση εν μελι στο τηγαν ικαι ειληκρηνα αηδιασα με την ψαρευτικη κουλτουρα ορισμενων που αποκαλουν τουσ εαυτους τους ψαραδες ......

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

sotiris wrote:spinning σημερα στο παλιο λιμανι λεμεσου απο 5-7.30 μερικα χτυπηματα επιασα αλλα τιποτε τελικα δεν καρφωσα.Αυτο που με λυπησε πολλα ηταν που εβλεπα μερικους τυπους να ψαρευουν κουρκουνουες 3 ποντον μαξιμ. 5 ποντος και γεμωναν τιν σικλουα τους και οτι αλλα μικροψαρα φανταστεις.... η φαση ηταν που μ εβλεπαν να σπιναρω κ χαμογελουσαν με το οτι εν επιανα τιποτε ..... εβαρεθηκα να ακουω τη φραση εν μελι στο τηγαν ικαι ειληκρηνα αηδιασα με την ψαρευτικη κουλτουρα ορισμενων που αποκαλουν τουσ εαυτους τους ψαραδες ......
εγω ξερεις τι βαρεθηκα φιλε μου;;

να σας ακουω να λετε τα ιδια συνεχεια!!!

καμε την καταγγελια σου στο τμημα αλιειας και ελεξε τους αν τελικα ηρταν να τους γραψουν!

οπως κανουν οι ψαροτουφεκαες πλεον!φετος εχουν πιασει πολλους που ψαρευαν με μπουκαλλα και αλλους τόσους που ψαρευαν νυχτα!!

επιτελους ας αρχισουν να γραφουν τζαι παρανομους καλαμαες!!αυτο θα γινει μονο με τη βοήθεια σας ομως!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

CASTING

Post by CASTING »

NIKOLAS HARRIS wrote:
sotiris wrote:spinning σημερα στο παλιο λιμανι λεμεσου απο 5-7.30 μερικα χτυπηματα επιασα αλλα τιποτε τελικα δεν καρφωσα.Αυτο που με λυπησε πολλα ηταν που εβλεπα μερικους τυπους να ψαρευουν κουρκουνουες 3 ποντον μαξιμ. 5 ποντος και γεμωναν τιν σικλουα τους και οτι αλλα μικροψαρα φανταστεις.... η φαση ηταν που μ εβλεπαν να σπιναρω κ χαμογελουσαν με το οτι εν επιανα τιποτε ..... εβαρεθηκα να ακουω τη φραση εν μελι στο τηγαν ικαι ειληκρηνα αηδιασα με την ψαρευτικη κουλτουρα ορισμενων που αποκαλουν τουσ εαυτους τους ψαραδες ......

καμε την καταγγελια σου στο τμημα αλιειας και ελεξε τους αν τελικα ηρταν να τους γραψουν!

οπως κανουν οι ψαροτουφεκαες πλεον!φετος εχουν πιασει πολλους που ψαρευαν με μπουκαλλα και αλλους τόσους που ψαρευαν νυχτα!!

επιτελους ας αρχισουν να γραφουν τζαι παρανομους καλαμαες!!αυτο θα γινει μονο με τη βοήθεια σας ομως!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Σωστος!
Τζαι γραφτειται τζαι στο συνδεσμο. :)
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

Greg

Post by Greg »

ενταξυ ρε κοπελλια.. τουτη η ιστορια με το παλιο λιμανι γινεται δαμε και χρονια.. οπως και ο τυπος με το πυροφανι που παιρνα μπροστα που το αρχηγιο της λιμενικης με τη βαρκα και το καμακι του ανενοχλητος.

Πηγα ενα πρωινο γυρο σημερα, ειδα 3-4 ατομα με το ψαροντουφεκκο σε ενα σημειο, αλλα παρακατω 2 επαγγελματικες βαρκες να τραβουν μησηνετινα δυκτια στα 2 μετρα βαθος και ακομα ποιο μεσα καμια 50ρια βαρκες (κολυμπηθρες) με 4 ατομα στην καθε βαρκα διπλα-διπλα.... Αν με ρωτατε, τον μαη επρεπε να υπαρχει γεννικη απαγορευση και οχι μονο το ψαροτουφεκκο.

Εκτυπησεν μου ενα σουρουι 100γρ βρεφος
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

NIKOLAS HARRIS wrote: εγω ξερεις τι βαρεθηκα φιλε μου;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
:arrow: έκαμνα αβέρτα καταγγελείες πέρσι-πρόπερσι(κυρίος για νυχτερινούς ψτ) μέχρι που εδέκτηκα τηλεφώνημα............... :lol: :lol: Τζαι λαλώ...κανεί τζαι ννα φάμε καμιά ζημιά! :lol:

================================================

Παίδες... ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ στον σύνδεσμο C.A.B.A.C. ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΑΜΕΝΗ!!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

gptochos

Post by gptochos »

[quote="caveman"]
:arrow: έκαμνα αβέρτα καταγγελείες πέρσι-πρόπερσι(κυρίος για νυχτερινούς ψτ) μέχρι που εδέκτηκα τηλεφώνημα............... :lol: :lol: Τζαι λαλώ...κανεί τζαι ννα φάμε καμιά ζημιά! :lol: [quote]

Ρε Χαμπή πέρκι να σε εγειώασαν κιόλας! :shock: Εν γινουνται τούτα τα πράματα ρε φίλε! Εν γίνεται! Ότι πάθουμε εν που την κκελέ μας :o
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

sotiris

Post by sotiris »

NIKOLAS HARRIS wrote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα 1 φιλε Νικολα δεν ειμαι καλαμας απλα επιδη ειναι Μαιος ειπα να δοκιμασω λιο την τυχη μ με σπινινγκ. 2 λες να καταγγειλω? φιλε μου τα 50 ατομα που ψαρευαν με το ιδιο στιλ κ πιαναν τα ιδια ψαρια των 3-5 εκτ? δεν ειναι θεμα καταγγελιας - τιμωριας , αλλα θεμα παιδιας γενικα η ψαρευτικης κουλτουρας οπως θελεις πες το. Οσο για το αν μας βαρεθηκες να λεμε τα ιδια συνεχεια απλα μην τα διβαζεις το φορουμ ειναι για να γραφουμε κ να λεμε τισ αποψεις μας. :P :P

παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγησεις :P

παντα φιλικα

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

sotiris wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα 1 φιλε Νικολα δεν ειμαι καλαμας απλα επιδη ειναι Μαιος ειπα να δοκιμασω λιο την τυχη μ με σπινινγκ. 2 λες να καταγγειλω? φιλε μου τα 50 ατομα που ψαρευαν με το ιδιο στιλ κ πιαναν τα ιδια ψαρια των 3-5 εκτ? δεν ειναι θεμα καταγγελιας - τιμωριας , αλλα θεμα παιδιας γενικα η ψαρευτικης κουλτουρας οπως θελεις πες το. Οσο για το αν μας βαρεθηκες να λεμε τα ιδια συνεχεια απλα μην τα διβαζεις το φορουμ ειναι για να γραφουμε κ να λεμε τισ αποψεις μας. :P :P

παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγησεις :P

παντα φιλικα
Δυστυχως ο κυπραιος φιλε μου μονο που φοβερα και τιμωρια καταλαβαινει!

εννα πεις του 40αχρονου να μεν πιαννει μικρα ψαρια για θεμα οικολογιας;;δοκιμασε τζαι εννα φαεις καλη ξιτιμασια!

αν τιμωρηθει ομως μια χαρα δεν θα το ξανακαμει η τουλαχιστο θα το σκεφτει καλα την επομενη φορα που θα το επιχειρησει!

δηλδη εσυ λες οτι αν εχει οχι ενα αλλα 20 μπουκαλακιδες να αλονιζουν και να σκουπιζουν τη θαλασσα εν θα το καταγγειλεις, θα αφηνεις να τα διαλυσουν ολα διοτι εν θα καταλαβουν που τιμωρια!! :?: :?: .......και θα τους εμφυσισεις οικολογικη συνειδηση;;;δεν νομιζω να ειναι αυτο εφικτο.....

εννοειται οτι το φορουμ εν για να λεμε αποψεις τζαι λεω τζαι γω τη δικη μου!οπως και επιλογη μου ειναι να διαβαζω πραματα που εχουν χιλιοειπωθει και βαρεθηκα να τα ακουω χωρις να βλεπω πραξεις!!Κρητικη πρεπει να τη δεχομαστε ολοι αφου αυτα που γραφουμε ειναι δημοσια και στη δαθεση του καθενος!

εννοειται φιλικα παντα!!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Ρε Παιθκια :!: :!: :!:
Προχθες παρακολουθησα σε επαναληψη μια εκπομπη στην τηλεοραση με το "Ραδιο Αρβυλα" :idea: :idea:
Ο Κυριος Κανακης αφησε τα αστεια και μιλησε για το καταντημα μας να μαλλωννουμε ολη μερα, να σκοτονωμαστε και να μην ξερουμε το γιατι.
Ακομα και για το ψαρεμα, το αγαπημενο μας, και πολλες φορες ειμαστε στο "τσακ" να αρπαχτουμε.
Ειπε πολλα σωστα πραματα και τον ακουσα και το χαρηκα που επιτελους βγαινουν ανθρωποι και μιλουν δημοσια για το μεγαλο καρκινωμα του Ελληνισμου.
Για ολα φταιν οι "ΑΛΛΟΙ"
Εμεις οι "Γλυφταραδες της εξουσιας" τι ευθυνη εχουμε?
Βαλαμε Προεδρους, Βολευταδες, Υπουργατσους, Τμηματαρχαιους στο Τμημα, Αστυνοματαιους κλπ κλπ ....... ΠΟΙΟΥΣ? Με ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ?
Οταν δεν κανουν καλα την δουλεια τους τους διωχνουμε η τους επιβραβευουμε με την ανοχη και την ψηφο μας?
Σκεφτητε το :think: :think:

sotiris

Post by sotiris »

ΝΑ ηξερες ρε φιλε μ ποσες φορες καταγγειλα και μπουκαλακιδες ....... :evil: αποτελεσμα μηδεν. Λογου του οτι κ εγω σε μερικα χρονια πιανω τα 40 εν εχω προβλημα να πω σε σηνομιλικους οτι καμνουν μαλακια με τα μικρα ψαρια, εζησα εποχες που στη Λεμεσο τουλαχιστο πιαναμε αρκετα ψαρια (μιλω για οριο) και με ψαροτουφεκο αλλα κ απο ακτη αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια ειναι δραματικο, Ουτε οικολογος προσπαθω να το παιξω ουτε να εμφυσισω οικολ. συνειδηση
.ΝΑΙ αυτα τα πραγματα εχουν χιλιοειπωθει (εχεις δικαιο εδω)αλλα θα δεις κ εσυ οτι ισως οταν θα κοντευεις τα 40 και δεν βρισκεις το ψαρι που βλεπεις τωρα ισως να σε πειραξει ......(οπως κ εμενα τωρα)

Παντα φιλικα Νικολα

MariosK

Post by MariosK »

Ανίεις την απόχη τζε εν κοντεύκει ούτε αθερίνα... αλλάσεις τόπο και πέζεις πελλόν για την απόχη τζε...
DC100517006.jpg
DC100517006.jpg (43.76 KiB) Viewed 6939 times
DC100517005.jpg
DC100517005.jpg (35.31 KiB) Viewed 6940 times
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Post Reply

Return to “SPINNING”