custom spoon building?psarakas wrote:Xρειάζομαι μπογιά (σπρέϋ) για stainless steel. Που μπορώ να βρώ? Έχετε υπόψην καμιά δοκιμασμένη μάρκα?

Αν βρεις κάποια καλή, σε παρακαλώ ενημέρωσε και μας.
custom spoon building?psarakas wrote:Xρειάζομαι μπογιά (σπρέϋ) για stainless steel. Που μπορώ να βρώ? Έχετε υπόψην καμιά δοκιμασμένη μάρκα?
Χαραλάμπη, το 2007 στο dark side είχα έναν κυπρίνο αυτής της κατηγορίας που ακολούθησε ένα άσπρο δόλωμα της ίδιας κατηγορίας μέχρι τα πόδια μου, επήε να το πιάσει και τελευταία στιγμή εμετάνιωσε. Στο Παλαιχώρι παλαιότερα έπιασα αρκετούς μικρούς κυπρίνους (ως 400γρ) σε κουταλάκι ενώ ψάρευα πέστροφες...caveman wrote:Έλα να πολλινήσκουν τα προσωπικά ρεκόρ![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.cyprusfaa.com/gallery.php?ca ... k&logout=1
Δέστε τον 5κιλο κυπρίνο του Μποπ που επιάστικε.....![]()
tzai έκαμεν μας τα όμορφα με τες χωματσιέςAggelosLRK wrote:και λαρνακα τα ιδια ρε φιλε
Άτε Γιώρκο μου τζαι αρκέφκουμεν το σύναμα του άμμου... Το πλακόστρωτο έγινε μου παραλίαGiorkos wrote:tzai έκαμεν μας τα όμορφα με τες χωματσιέςAggelosLRK wrote:και λαρνακα τα ιδια ρε φιλε
Eν τζαι είπαμε να βρέχει! Μακάρι να βρέχει 15 μέρες ακατάπαυστα!!!plenom'metatopsarem? wrote:Καλά ρε, εννα με πελλάνετε?!
βρέχει κ ιεμείς διαμαρτυρόμαστε?!!!!!!
Βρέξε ρε τζιαι άφηστους να διαμαρτύρονται!!!!
όταν εννα ψαρέφκουν εννα ξεχάσουν και πλακόστρωτα και τα πάντα!
(ο άνθρωπος δεν είχε πλακόστρωτα στο παρελθόν!)
Συμφωνούμε Ρολάνδος,(CyBasser) wrote:Eν τζαι είπαμε να βρέχει! Μακάρι να βρέχει 15 μέρες ακατάπαυστα!!!plenom'metatopsarem? wrote:Καλά ρε, εννα με πελλάνετε?!
βρέχει κ ιεμείς διαμαρτυρόμαστε?!!!!!!
Βρέξε ρε τζιαι άφηστους να διαμαρτύρονται!!!!
όταν εννα ψαρέφκουν εννα ξεχάσουν και πλακόστρωτα και τα πάντα!
(ο άνθρωπος δεν είχε πλακόστρωτα στο παρελθόν!)
Αλλά εν ανάγκη με κάθε 10 χιλιοστά βροχή να ρίχνει και ένα κυβικό μέτρο άμμο??
αρσενικό'ς belly is on fire!!!!caveman wrote:Έχει καιρό τωρά που έβλεπα κάτι σαλαμάνδρες σε ενα πετ σιοπ και επελλανισκα! Τες firebelly!
Εσκεύτουμουν να τες βάλω με τα peacock αλλά εφοούμουν...
Έκατσα εδιάβασα αρκετές αναφορές για το ψάρεμα του "παγονιού" και πουθενά δεν είδα πιασμένα σε σιλικόνες... salamander, senko, kreature etc. etc. και ήβρα πολλές αναφορές που λένε πως δεν τσιμπά τέτοια σιλικονούχα.... άρα λαλώ τζαι γω... δεν τρων αμφίβια, οστρακόδερμα κτλ εξάλλου ουδέποτε εδώσαν προσωχή στις καραβίδες που έχω μέσα.... ΛΑΘΟΣ !!! Εχαράμισα 40 εβρό(2 σαλαμάνδρες) για να κάμει ο αρσενικός εεεεέτσι σκέεεεμπα όπως το μισόκιλο το αυκομένο![]()
![]()
![]()
caveman wrote:Έχει καιρό τωρά που έβλεπα κάτι σαλαμάνδρες σε ενα πετ σιοπ και επελλανισκα! Τες firebelly!
Έκατσα εδιάβασα αρκετές αναφορές για το ψάρεμα του "παγονιού" και πουθενά δεν είδα πιασμένα σε σιλικόνες... salamander, senko, kreature etc. etc. και ήβρα πολλές αναφορές που λένε πως δεν τσιμπά τέτοια σιλικονούχα.... άρα λαλώ τζαι γω... δεν τρων αμφίβια, οστρακόδερμα κτλ εξάλλου ουδέποτε εδώσαν προσωχή στις καραβίδες που έχω μέσα.... ΛΑΘΟΣ !!! Εχαράμισα 40 εβρό(2 σαλαμάνδρες) για να κάμει ο αρσενικός εεεεέτσι σκέεεεμπα όπως το μισόκιλο το αυκομένο![]()
![]()
![]()
Α ρε Χαμπήcaveman wrote:Έχει καιρό τωρά που έβλεπα κάτι σαλαμάνδρες σε ενα πετ σιοπ και επελλανισκα! Τες firebelly!
![]()
![]()