ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
-
christos nic
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
Μεν συνχισεις τον τροπο που σου ειπα εγω με αυτο του no-nick γιατι ο τροπος που σου ειπα εν για να ψαρευεις μεσονερα η λιο ποιο πανω που τον βυθο(βραχωδεις βυθους) με φελλο.Ο τροπος που σου ειπε ο no-nick το δωλομα σου καθετε στο βυθο(χωρις φελλο) που οπως σου ειπε πρεπει να ειναι αμμος..το παραμαλο καλα ειναι να ειναι διπλο,2 αγγιστρια η πραγκαρολλες δηλαδη..ειδα σε καθαρο λιμανακι να πιανουν με αυτο τον τροπο μουρμουρο.no-nick wrote:βαριδι καμια 15ρκα γραμαρια με ενα παραμαλο 40-50 εκ. δολωνης, συρνης και κρατας το στο χερι, μολις νιωσης τσιμπια καρφωνης απαλα. η θαλασσα πρεπει να ειναι ηρεμη και ο βυθος καθαρος.
-
Nikolas Nklou
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε? 
Γιατί αποκλειεις τα τρίσπαστα / δίσπαστα; Τίθεται θέμα χώρου;nikolasarkaka wrote:ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε?
no whey no gain
-
pavlos_agianapitis
Πόσα διαθέτεις??? surf ή ligt casting???
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Nikolas Nklou
να σου πω την αληθεια ειμαι σε διλημα..... το surf καμνει και για light?

-
Sorkomanis
μην δωσεις πολλα, καμνεις τιν δουλια σου κε με ενα φτινο των 25-40 ευρο, arkei να εινε κενουριο κε οχι 2-3 χρονια στο ραφι.nikolasarkaka wrote:ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε?
τσιακκαρε το που πανο ως κατο. αν exei καπου τσακρισμα, τα κεραμικα στους οδιγους.
kε με το πασο σου. αν σε καμουν να νομιζεις οτι εισε ιδιοτροπος στο καταστιμα που εννα παεις, το πολλι πολλι πε τους κανενα γεια tze πιεννε παρακατο
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
Nikolas Nklou
στην περιοχη που ειμαι εν εχει μαγαζι με ψαρικα ...μονο 1 ενει και κοφκει μας την κανονικα

-
pavlos_agianapitis
Tα surf καμνουν σε light καταστασεις αμαν βάλεις μαϊμουδάκια. Εγω εχω δυο shimano alivio παω παντου και είμαι πολλα ευχαριστιμενος. Αν θέλεις κατι πιο καλο πιασε το shimano nexave ή το force master για τηλεσκοπικά πάντα.
-
pavlos_agianapitis
Πουλούντο στο εμπόριο. Κρεμάζεις το μεταξύ δυο οδηγών και κατευάζεις τη μισίνα και με το παραμικρό τσίμπημα ανεβαίνει. Αντί να αγοράζεις μπορείς να καμεις αυτοσχέδια όπως κάμνω εγώ όπου τα έκαμνα και μετά ανακάλυψα ότι υπάρχουν στο εμπόριο. Επιδι είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες ρότα τον καταστηματάρχη και κοίταξε συζητήσεις στο φόρουμ και στο internet.
κοίταξε δαμε http://paraktio-psarema.pblogs.gr/optik ... ihtes.html
κοίταξε δαμε http://paraktio-psarema.pblogs.gr/optik ... ihtes.html
- Attachments
-
- .jpg (6.11 KiB) Viewed 5671 times
-
christos nic
ρε φιλε καλα σου τα λεει ο σορκομανης μεν δωκεις παρα πολλα εχει και φτηνα καλα καλαμια ως 150cw αλλα μεν παεις σε ολυμπους γιατι εχουν πολυ αποτυχια στο υλικο(αν δεν πιστευει καποιος να του διξω μυτη που ενω εξωτερικα φαινεται μια χαρα που μεσα το φυλο του καρπον εν εχει την σωστη κατανομη!σοβαροτατο λαθος και ειναι εκει που κοπηκε,εφυλαξα την μυτη για πιθανη ανακοινωση του κατασκευαστη για να μας αλλαξουν τα ελαττωματικα καλαμιαSorkomanis wrote:μην δωσεις πολλα, καμνεις τιν δουλια σου κε με ενα φτινο των 25-40 ευρο, arkei να εινε κενουριο κε οχι 2-3 χρονια στο ραφι.nikolasarkaka wrote:ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε?
τσιακκαρε το που πανο ως κατο. αν exei καπου τσακρισμα, τα κεραμικα στους οδιγους.
kε με το πασο σου. αν σε καμουν να νομιζεις οτι εισε ιδιοτροπος στο καταστιμα που εννα παεις, το πολλι πολλι πε τους κανενα γεια tze πιεννε παρακατο
Από μισίνα αποκείεται.christos nic wrote: αν και ακουσα παραπονα που καποιους οτι τα δακτυλιδια γδερνουντε ευκολα που την μισινα σαν αποτελεσμα να θελουν συχνα αλλαγμα
Ο μόνος τρόπος να αυλακωθούν οι οδηγοί είναι από νήμα (αν οι οδηγοί δεν είναι κατάλληλοι και μόνο αν υποστούν αρκετή τριβή).
Αν και δεν κατάλαβα γιατί να φθαρούν κάποιου οι οδηγοί του επανηλειμμένως από νήμα και να επιμένει να βάζει τους ίδιους και όχι καλύτερης ποιότητας.
no whey no gain