angiec wrote:Γειά σου Δημήτρη,εγώ το χρησημοποιώ πού και που και πάντα το παίρνω μαζί μου .'εχω πάρει καλές τσιπούρες επίσης και το ποιό μεγάλο μου ψάρι ,ένα λαυράκι σχεδόν 3 κιλά το ρεκόρ μου.Είναι και πολύ βολικό και εύκολο στη χρήση.
Στάθης wrote:Φίλε Δημήτρη, μήπως εννοείς το καρούλι, ή ζητάς έτοιμο πετακτάρι;
Αν δεν βρείς έτοιμο, δεν είναι δύσκολο να κατασκευάσεις ένα.
Εκτός αν εκείνα που πωλούν πιάνουν λαβράκια σαν της Αντζιης, οπόταν σε τουτη την περίπτωση να αγοράσω κι εγώ, αν και πιστεύω ότι αν αγοράσω από την Άντζιη το δικό της με το λαβράκι πάνω θα στοιχίσει λιγότερα...
νομίζω ότι οι παραπάνω που δαμέσα εψαρέψαν με την "μπουκάλλα" .... τζαι τις κοακόλας κάμνει, τζαι της 7up (oi shimano τζαι ιστορίεςγίωργος κυρίακου wrote:εγώ ετίλια την μισίνα πάνω σε μία γίαλενη μπουκάλα (π.χ της μπύρας) και μια χαρά είναι
Νομίζω Στάθη ότι δεν πολυπιστεύης ότι πήρα λαυράκι με αυτό τον τρόπο.Μέσα στο λιμάνι της Αγ.Νάπας δολώνοντας καλαμάρι,το είχα ριξει και το έδεσα πάνω στη βάρκα που καθόμουν και ασχολήθηκα με την αντένα που το ξέχασα, και μετά που ήτανε να φύγω άρχισα και τύληγα,και ερχόταν κανονικά .Είχε καταπιεί το δόλωμα και έσκασε,φαντάσου έπαθα συγκοπή που το είδα.Φυσικά ήταν το μοναδικό που πήρα με πεταχτάρι.Εγώ τα έφτιαχνα μόνη μου.Στάθης wrote:Φίλε Δημήτρη, μήπως εννοείς το καρούλι, ή ζητάς έτοιμο πετακτάρι;
Αν δεν βρείς έτοιμο, δεν είναι δύσκολο να κατασκευάσεις ένα.
Εκτός αν εκείνα που πωλούν πιάνουν λαβράκια σαν της Αντζιης, οπόταν σε τουτη την περίπτωση να αγοράσω κι εγώ, αν και πιστεύω ότι αν αγοράσω από την Άντζιη το δικό της με το λαβράκι πάνω θα στοιχίσει λιγότερα...
Στάθης wrote:Όχι Άντζιη μου, δεν έχω λόγο να μην πιστέψω!![]()
Ο λόγος που σε ανάφερα πιο πάνω (χάριν αστεισμού) έιναι για να αποτρέψω τον φίλο Δημήτρη από του να ψάξει αρματωμένο πετακτάρι, καθώς το κόστος κατασκευής του έιναι μηδαμινό, ενώ αν το βρει έτοιμο (και είναι μεγάλο το αν) θα του στοιχίσει πανάκριβα σε σχέση με τα υλικά κατασκευής.
Συγγνώμη για την παρεξήγηση Άντζιη, το χιούμορ μου είναι λίγο ιδιότυπο...![]()
Δημήτρη, δεν έτυχε να ζητήσω ποτέ καρούλι, άσε θα το ψάξω από εβδομάδας σε κατάστημα της Λευκωσίας, όταν θα πάω για δόλωμα και αν βρω θα σε ειδοποιήσω.
Αλλιώς μπορέις να παραγγείλεις από καταστήματα της Ελλάδας online (στην Ελλάδα λέγεται και ρόδα).
Πχ: http://www.fishingtime.com/accesories/rodes.html
με 10 ευρω εχεις φτιαξει το καλυτερο καρουλι!! το πολυ 10!sss wrote:exi to marina stores stin tseriou 1-2 euro