ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Nikolas Nklou

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Post by Nikolas Nklou »

θεκιου no-nick :D :D :D :D :D

christos nic

Post by christos nic »

no-nick wrote:βαριδι καμια 15ρκα γραμαρια με ενα παραμαλο 40-50 εκ. δολωνης, συρνης και κρατας το στο χερι, μολις νιωσης τσιμπια καρφωνης απαλα. η θαλασσα πρεπει να ειναι ηρεμη και ο βυθος καθαρος.
Μεν συνχισεις τον τροπο που σου ειπα εγω με αυτο του no-nick γιατι ο τροπος που σου ειπα εν για να ψαρευεις μεσονερα η λιο ποιο πανω που τον βυθο(βραχωδεις βυθους) με φελλο.Ο τροπος που σου ειπε ο no-nick το δωλομα σου καθετε στο βυθο(χωρις φελλο) που οπως σου ειπε πρεπει να ειναι αμμος..το παραμαλο καλα ειναι να ειναι διπλο,2 αγγιστρια η πραγκαρολλες δηλαδη..ειδα σε καθαρο λιμανακι να πιανουν με αυτο τον τροπο μουρμουρο.

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε? :D

Στάθης

Post by Στάθης »

nikolasarkaka wrote:ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε? :D
Γιατί αποκλειεις τα τρίσπαστα / δίσπαστα; Τίθεται θέμα χώρου;
no whey no gain

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

εν πιο βολικο το τηλεσκοπικο :)

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

Πόσα διαθέτεις??? surf ή ligt casting???
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

να σου πω την αληθεια ειμαι σε διλημα..... το surf καμνει και για light? :? :? :?

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

nikolasarkaka wrote:ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!εννα παω να πιασω καλαμι για casting τηλεσκοπικο τι μου προτεινετε? :D
μην δωσεις πολλα, καμνεις τιν δουλια σου κε με ενα φτινο των 25-40 ευρο, arkei να εινε κενουριο κε οχι 2-3 χρονια στο ραφι.
τσιακκαρε το που πανο ως κατο. αν exei καπου τσακρισμα, τα κεραμικα στους οδιγους.

kε με το πασο σου. αν σε καμουν να νομιζεις οτι εισε ιδιοτροπος στο καταστιμα που εννα παεις, το πολλι πολλι πε τους κανενα γεια tze πιεννε παρακατο
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

στην περιοχη που ειμαι εν εχει μαγαζι με ψαρικα ...μονο 1 ενει και κοφκει μας την κανονικα :? :?

pavlos_agianapitis

Tα surf καμνουν σε light καταστασεις αμαν βάλεις μαϊμουδάκια. Εγω εχω δυο shimano alivio παω παντου και είμαι πολλα ευχαριστιμενος. Αν θέλεις κατι πιο καλο πιασε το shimano nexave ή το force master για τηλεσκοπικά πάντα.

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

οκ φιλε thank u ...τα μαιμουδακια τι ενει?

pavlos_agianapitis

Πουλούντο στο εμπόριο. Κρεμάζεις το μεταξύ δυο οδηγών και κατευάζεις τη μισίνα και με το παραμικρό τσίμπημα ανεβαίνει. Αντί να αγοράζεις μπορείς να καμεις αυτοσχέδια όπως κάμνω εγώ όπου τα έκαμνα και μετά ανακάλυψα ότι υπάρχουν στο εμπόριο. Επιδι είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες ρότα τον καταστηματάρχη και κοίταξε συζητήσεις στο φόρουμ και στο internet.

κοίταξε δαμε http://paraktio-psarema.pblogs.gr/optik ... ihtes.html
Attachments
.jpg
.jpg (6.11 KiB) Viewed 4859 times

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

thank u φιλε να σε καλα :) :) :) :D :D

christos nic

Post by christos nic »

Sorkomanis wrote:
μην δωσεις πολλα, καμνεις τιν δουλια σου κε με ενα φτινο των 25-40 ευρο, arkei να εινε κενουριο κε οχι 2-3 χρονια στο ραφι.
τσιακκαρε το που πανο ως κατο. αν exei καπου τσακρισμα, τα κεραμικα στους οδιγους.

kε με το πασο σου. αν σε καμουν να νομιζεις οτι εισε ιδιοτροπος στο καταστιμα που εννα παεις, το πολλι πολλι πε τους κανενα γεια tze πιεννε παρακατο
ρε φιλε καλα σου τα λεει ο σορκομανης μεν δωκεις παρα πολλα εχει και φτηνα καλα καλαμια ως 150cw αλλα μεν παεις σε ολυμπους γιατι εχουν πολυ αποτυχια στο υλικο(αν δεν πιστευει καποιος να του διξω μυτη που ενω εξωτερικα φαινεται μια χαρα που μεσα το φυλο του καρπον εν εχει την σωστη κατανομη!σοβαροτατο λαθος και ειναι εκει που κοπηκε,εφυλαξα την μυτη για πιθανη ανακοινωση του κατασκευαστη για να μας αλλαξουν τα ελαττωματικα καλαμια :) και το καλαμι εσασα το και περιμενω καθε φορα που συρνω ποτε θα καμει κρακκκ και μεινη μου το μισο στα χερια :lol: ) και καμε λεπτομερη ελενχο σε ολοκληρο το καλαμι γιατι ειναι αρκετο ενα μικροσκοπικο τσακρισμα του βερνικιου να σου σπασει στην βολη..οι οδηγοι του πρεπει να ειναι αυτοι οι χυτοι οχι αυτοι που ειναι κολλημενοι που εχουν τα πολυ φτηνα καλαμια γιατι ξικολλουν πολλα ευκολα..ελενξε τα κεραμικα τα δαχτιλιδια για ραγισμα η γδαρσιμο γιατι θα τριβεται η μισινα σου στη βολη και θα κοβεται.τα shimano alivio ειναι καλη και οικονομικη λυση και εχουν καλο ονομα λογω ποιοτητας αν και ακουσα παραπονα που καποιους οτι τα δακτυλιδια γδερνουντε ευκολα που την μισινα σαν αποτελεσμα να θελουν συχνα αλλαγμα εν ξερω αν ισχυει εγω δεν το πιστεψα!..δεν θυμαμε ποσα ειναι ας μας πει ο φιλος που τα εχει και αν επαθαν τα δακτυλιδια εσωτερικα τιποτα.

Στάθης

Post by Στάθης »

christos nic wrote: αν και ακουσα παραπονα που καποιους οτι τα δακτυλιδια γδερνουντε ευκολα που την μισινα σαν αποτελεσμα να θελουν συχνα αλλαγμα
Από μισίνα αποκείεται.
Ο μόνος τρόπος να αυλακωθούν οι οδηγοί είναι από νήμα (αν οι οδηγοί δεν είναι κατάλληλοι και μόνο αν υποστούν αρκετή τριβή).
Αν και δεν κατάλαβα γιατί να φθαρούν κάποιου οι οδηγοί του επανηλειμμένως από νήμα και να επιμένει να βάζει τους ίδιους και όχι καλύτερης ποιότητας. :?
no whey no gain

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”