"Περί Aνέμων και Yδάτων"

chrysanthos9

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by chrysanthos9 »

Στάθης wrote:
chrysanthos9 wrote:που να εχει αδεια για τρυονια
:?
εννοω το κυνηγι μες το καλοκαιρι για φασσες και τρυωνια
Rememper always someone waiting for you at home

Στάθης

Post by Στάθης »

Ενόμισα ότι ανήκεις κι εσύ στην ελίτ των "κυνηγών" που πιάνουν άδεια τάχα για να κυνηγήσουν κορακοειδή και πηγαίνουν και κάνουν εκατόμβες στα εαρινά τρυγόνια, οι κάφροι. :x
no whey no gain

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

οι ρε φιλε επαρεξηγησες μας :)
Rememper always someone waiting for you at home

MariosK

Post by MariosK »

chrysanthos9 wrote:οι ρε φιλε επαρεξηγησες μας :)
Χρύσανθε δικαιούσαι άδεια κυνηγιού σε έτσι ηλικία?

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

christos nic wrote:
nicolas theocharous wrote:
οποτε που εννα μου τυχει να φκαλω που την ακτη με spinning κανενα δεκακιλο μινερι να μου πειτε κοκκαλουι του πουπουξιου :lol: :lol: :lol:

μεν γελατε γιατι πριν λιο καιρο επαλεψα με ενα θηριο που μου εκαμε κουκου και εφιε επαλεψα το κανενα δεκαλεπτο και που εβαρεθηκε να με περιπεζει εκοψε μου τα πριν μου πιασει ουλλο το νημα να φιει. την επομενη φορα εν την ξαναπαθαινω ομως
Φιλε Νικολα με βαρυ σπιννινγ η shore jigging που το επιασες?
φιλε μου γεια σου σορρυ εν ειχα ωρα να απαντησω πιο πριν.

που λες, ουτε που το ενα ουτε που το αλλο. spinning κανονικο.

βασικα επια σε ενα τομο που ηταν σχετικα καινουριος για εμενα εγιαλυσε μου καιρο πριν και εν ηξερα τι εμπορουσα να αντιμετωπισω. αγριοτοπος, και εχριαστηκε καταβαση για να μπορεσω να παω στον τοπο που ηθελα να ψαρεψω. μετα που πολυ προσπαθεια εκατεβηκα και το νερο κατω που τα ποδια μου υπολογιζω να ηταν γυρω στα 6-7 μετρα.

μετα απο αρκετη ωρα εχτυπησε μου το ψαρι πανω σε ψαρακι suspending. Επαλεψα μαζι του συνολικα για ενα δεκαλεπτο περιπου,μωλις μου εκτυπησε πρεπει να μου επηρε γυρω στα 70-80 μετρα νημα ασταματητα εφερα το εξω γυρω στα 20 μετρα ξανα μεσα το ψαρι επιασε μου πισω τα μετρα που μου εδωσε. εφερνα το λιο πανω μου ξανα μεσα. τελικα εκαταφερα εφερα το στα 20-25 μετρα αποσταση απο εμενα οποτε και αναδυθηκε στην επιφανεια, εν εκαταφερα να διακρινω ακριβως τι ψαρι ηταν απλα εφκηκε μισο με ενα λεπτο πανω εκαμε καμποσο αφρο και μετα εκατεβηκε κατω και εκαμε μου συνεχωμενα δυνατα κεφαλια ωσπου και εκοψε μου τα στην τελευταια μαχη που μου τα εκοψε εν επιασε νημα να κοπει του βουρου απλα πολλα δυνατα κεφαλια.

Αν ειχα heavy spinning η shore jigging μπορει να μεν το εφκαλα αλλα σιγουρα θα ειχα παραπανω πιθανοτητες με το μερος μου.

λαθος μου που επια με λαθος εξοπλισμο εκει μεγα λαθος μου θα ελεγα. τωρα για το τι ψαρι ηταν οτι και να ηταν παντως ηταν μεγαλο και πολλα πολλα πολλα δυνατο πρωτη φορα να παλεψω με ετσ θηριο και πρωτη φορα να αντιμετωπισω ετσι πραμα. το γεγονος οτι αναδυθηκε μπορει να ηταν λιτσα αλλα δεν αποκλειω και κανενα μινερι, εν ξερω εν πειραζει ομως εν εχω παραπονο απλα εμεινε μου ενα γμτ. ευχαριστω τον Θεο που μου εδωσε τετοια εμπειρια. Που τα λαθη μας μαθαινουμε ρε φιλε και μακαρι να ξαναεχω την ευκαιρια να παλεψω με ετσι ψαρι.

το αποτελεσμα της ολης κουβεντας ηταν να παρω κακωση στον καρπο μου και να τον πονω για μια εβδομαδα αφοθ την ωρα που μου εκαμνε εκεινα τα δυνατα και αποτομα κεφαλια μετα δυσκολιας εκρατουσα το καλαμι

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

ρε κοπέλια...για εσαντανώθηκε το φόρουμ ,για εμπλέξαμεν τα! :D
ένεν τούτη η ενότητα για ψάρεμα γλυκού νερού?!!!! :D
Νικόλα....ξεκινούμε να πάμε πίσω να το πιάσουμε!!! :) :) :)
υγεία ρε φίλε!
απλά με κάτι τέτοιες εμπειρίες βλέπεις πως υπάρχουν όντως ψάρια στη θάλασα της Κύπρου και μάλιστα καλά! Θέλει σίγουρα πολύ υπομονή ,εξερεύνηση και πειραματισμό για αποτελέσματα,αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει πως δεν υπάρχει τίποτα! :wink:

christos nic

Post by christos nic »

nicolas theocharous wrote:
τελικα εκαταφερα εφερα το στα 20-25 μετρα αποσταση απο εμενα οποτε και αναδυθηκε στην επιφανεια, εν εκαταφερα να διακρινω ακριβως τι ψαρι ηταν απλα εφκηκε μισο με ενα λεπτο πανω εκαμε καμποσο αφρο και μετα εκατεβηκε κατω και εκαμε μου συνεχωμενα δυνατα κεφαλια ωσπου και εκοψε μου τα στην τελευταια μαχη

το αποτελεσμα της ολης κουβεντας ηταν να παρω κακωση στον καρπο μου και να τον πονω για μια εβδομαδα αφοθ την ωρα που μου εκαμνε εκεινα τα δυνατα και αποτομα κεφαλια μετα δυσκολιας εκρατουσα το καλαμι
:o :o :o ου γμτ :o εν τουτες οι κουβεντες που βραζουν το γεμα μου!!!!!!!
επιασε με η πιεση και πιεν η θερμοκρασια μου 2 βαθμους πανω :D
ρε φιλε εγω εν θα σου πω εν πειραζει αλλα οτι λυπουμε που δεν ειχες ποιο δυνατο εξοπλισμο εκεινη την ωρα να το κουρασεις..αλλα την ευκαιρια θα την ξαναεχεις σε τετοιους τοπους που περιγραψες εχω την εντυπωση :wink: !!!!!απο εμπειρια σιγουρα ειναι μεγαλη ,δινει σου τρομερη αυτοπεπιθηση για την συνεχεια!!!

τζινο που νομιζω προκαλεσε το κοψιμο χωρις να θελω να καμω τον εμπειρο φιλε μου αφου δεν ειμαι ειναι την ωρα των δυνατων κεφαλιων μαλλον ηταν τα στοπερ του μηχανισμου δεν προλαβες να τα χαλαρωσης λιγο αφου ηταν μαλλον λιγο σφικτα που το εφερνες?καταλαμβενω την φαση να αναμετρησε με τετοιο ψαρι μεγαλο και τα λαθη ειναι το ποιο ευκολο πραγμα εκεινη την ωρα αλλα και τραγικα!ειναι και το δυσκολο της ακτης..που απο βαρκα εχεις περισσοτερο περιθωριο για να μην βραχωση γρηγορα το ψαρι!

christos nic

Post by christos nic »

plenom'metatopsarem? wrote:ρε κοπέλια...για εσαντανώθηκε το φόρουμ ,για εμπλέξαμεν τα! :D
ένεν τούτη η ενότητα για ψάρεμα γλυκού νερού?!!!! :D
Νικόλα....ξεκινούμε να πάμε πίσω να το πιάσουμε!!! :) :) :)
υγεία ρε φίλε!
απλά με κάτι τέτοιες εμπειρίες βλέπεις πως υπάρχουν όντως ψάρια στη θάλασα της Κύπρου και μάλιστα καλά! Θέλει σίγουρα πολύ υπομονή ,εξερεύνηση και πειραματισμό για αποτελέσματα,αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει πως δεν υπάρχει τίποτα! :wink:
:oops: Φοιβο εχεις δικαιο ειναι αλλη ενοτητα αλλα δεν μπορουσα να μην ρωτησω λεπτομεριες :D συνχωρα με :) !!
Αν θα πατε τελικα πιανεις με και μενα τηλεφωνο!!ετσι παλεματα θελω να τα βλεπω!
Με τα τελευταια σου λογια συμφωνω απολυτα αλλα χρειαζετε παρα πολλυ εξερευνηση το θεμα γιατι ειναι παρα πολλα λιγα τα μερη που μπορουν να υπαρχουν επισκεψεις κατα την γνωμη μου ετσι μεγαλων ψαριων!ενα ομως να πιασης τετοιου μεγεθους απο ακτη και εκλεισες!

caveman

Post by caveman »

Denis: …the forecast says we’ll going to have strong winds after 15:00…!!

Εγώ: ...what about rain? I can see lots of black clouds in the horizon…

Denis:… no no it wont rain today!

:lol: :lol:
P4140043.jpg
P4140043.jpg (120.91 KiB) Viewed 4226 times
P4140044.jpg
P4140044.jpg (125.06 KiB) Viewed 4226 times
P4140046.jpg
P4140046.jpg (96.71 KiB) Viewed 4227 times
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

:mrgreen: :)
Τι έγινε με το RBL? :shifty:

PS. Τεχνικά ήταν σωστός ο Dennis.
Εν χαλάζι που έκαμε... :wink:
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Denis: …the forecast says we’ll going to have strong winds after 15:00…!!

Εγώ: ...what about rain? I can see lots of black clouds in the horizon…

Denis:… no no it wont rain today!

:lol: :lol:
P4140043.jpg
P4140044.jpg
P4140046.jpg
γιατί? έβρεξε?!
Τελικά τι έγινε με το διαγωνισμό?!
εμείναμεν στα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας

caveman

Post by caveman »

Στάθης wrote: PS. Τεχνικά ήταν σωστός ο Dennis.
Εν χαλάζι που έκαμε... :wink:
Μα είσουν Πάφο ρε φίλε :?:
plenom'metatopsarem? wrote:γιατί? έβρεξε?!
Τελικά τι έγινε με το διαγωνισμό?!
εμείναμεν στα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας
Όϊ έβρεξε, εν κατακλυσμό που μας έκαμε!! Τζαι ε σφιροκόπισεν μας τζαι χαλάζι για κάνα δεκάλεπτο!

Κούρη ήρτα δεύτερος, οπώταν εφκήκα 6η θέση στην γενική... είχα ελπίδες τζαι επία πολλά πορωμένος εχτές Ασπρόκρεμμο!

Εκατέβηκα κάτω έτοιμος για γλήωρο ψάρεμα για να καλύψω απόσταση! Μετά που 15 λετπά περπάτημα, στα επομενα δεκαπέντε λεπτά έφκαλα το πρώτο μου και εσυνέχησα... είμουν πολλά σίουρος! Μετά που κάνα μισάωρο έχασα ένα καλό τζαι επιάν με τα νεύρα τζει ξιτιμασιές οπώταν αποφάσησα να φύω γλήωρα γλήωρα να πάω πίσω πρως τον ποταμό... μετά που 45 λεπτά περπάτημα έφτασα στο σημείο που ήθελα και.... επιάν τα νερά.... μετάπο κάποια ώρα και ενώ εγήνικα μούσιεμα με ένα λίτρο νερό σε κάθε άρβυλο έπιασα ακόμα ένα ψάρι.... όταν εξεκίνησε τζαι το χαλάζι πλέων είχα ξεπαγιάσει πλήρως αφού εφήσαν τζαι 3-4 μποφόρ(εσήκοσεν κύμματα ο φράχτης) οπώταν αποφάσησα να φύγω... ήταν γύρω στις 2 η ώρα, έχασα δλδ άλλες 3ς ώρες ψάρεμα :( :( στην επιστροφή ετράβησα τουν το βίντεο :lol: :arrow:

Με την βροχή τα λαυράκια έρχονται στα ρηχά και είναι πολύ επιθετηκά! Όσοι εμήναν μέχρι τες πέντε εφκάλαν πολλά! Έτσι έππεσα στην 9η θέση(από τους 14ς).
Μια χαρά! :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Μια χαρα φιλε :clap: :clap: καμνεις μιαν πολλα καλη τζαι αξιολογη προσπαθεια μες σε δυσκολες συνθηκες! Μπραβο ρε :clap: :clap:
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

Στάθης

Post by Στάθης »

Image
Εν εκάλυψε αρκετά το background noice η μουσική! :mrgreen:

Εν πειράζει Χαμπή μου, εν καλή και η ένατη! Αμαν εκατάφερες τζιαι εν εκρυολόγησες...

Είπα ότι εν χαλάζι, γιατί στο πατρικό μου έριχνε κανένα 40λεπτο. :shock:
Εξάλλου φαίνεται στις φωτογραφίες σου... :wink:
no whey no gain

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Εκαταβηκαν οι ρωσσοι του RBL στη καλαβασο κατα τις 10? για ποσκολιο 6-7 ατομα εφκαλαν ενα 200αρι και τραβηξαντο 3-4 φωτος :)

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”