Ποιος θα κάμνει τον bookiEVANTHIS LOIZOU wrote:Γιαννη![]()
Επιτρεπονται τα BETS

Ποιος θα κάμνει τον bookiEVANTHIS LOIZOU wrote:Γιαννη![]()
Επιτρεπονται τα BETS
κάμνω τον εγώ! x2 οποιον παίξετε, max 20 euro το κάθε στοίχημα.C&R wrote:Ποιος θα κάμνει τον bookiEVANTHIS LOIZOU wrote:Γιαννη![]()
Επιτρεπονται τα BETS
Ακούω k. ΕυάνθηPeRoUkKaS wrote:κάμνω τον εγώ! x2 οποιον παίξετε, max 20 euro το κάθε στοίχημα.C&R wrote:Ποιος θα κάμνει τον bookiEVANTHIS LOIZOU wrote:Γιαννη![]()
Επιτρεπονται τα BETS
Ρε παιδιά, εννά έχει κανένα να τραβήξει λίγο βίντεο? Σοβαρά τωρα, χρειαζόμαστε λίγο βίντεο από τον διαγωνισμό. Δυστυχώς και να μου επιτρέψει ο γιατρός να ερθω δεν θα μπορώ να τραβήξω βίντεο (δεξι χέρι γαζωμένο κ κρεμασμένο). Γιάννη, έχουμε κανένα? Ο Πόλις?PrEdAtΩR wrote:Ηντα ωραιο βιντεο, διαφερουμε στα λευτα ομως του bassmasters χαχαχαχαχαχαχαχαχα .
Rolando θα τραβήσω εγώ ρε. Θα έχω μαζί μου την κάμερα συνέχεια. Θα προσπαθήσω να τραβήσω και ψάρια.(CyBasser) wrote:Ρε παιδιά, εννά έχει κανένα να τραβήξει λίγο βίντεο? Σοβαρά τωρα, χρειαζόμαστε λίγο βίντεο από τον διαγωνισμό. Δυστυχώς και να μου επιτρέψει ο γιατρός να ερθω δεν θα μπορώ να τραβήξω βίντεο (δεξι χέρι γαζωμένο κ κρεμασμένο). Γιάννη, έχουμε κανένα? Ο Πόλις?PrEdAtΩR wrote:Ηντα ωραιο βιντεο, διαφερουμε στα λευτα ομως του bassmasters χαχαχαχαχαχαχαχαχα .
Ωραία...MariosK wrote:Rolando θα τραβήσω εγώ ρε. Θα έχω μαζί μου την κάμερα συνέχεια. Θα προσπαθήσω να τραβήσω και ψάρια.(CyBasser) wrote:Ρε παιδιά, εννά έχει κανένα να τραβήξει λίγο βίντεο? Σοβαρά τωρα, χρειαζόμαστε λίγο βίντεο από τον διαγωνισμό. Δυστυχώς και να μου επιτρέψει ο γιατρός να ερθω δεν θα μπορώ να τραβήξω βίντεο (δεξι χέρι γαζωμένο κ κρεμασμένο). Γιάννη, έχουμε κανένα? Ο Πόλις?PrEdAtΩR wrote:Ηντα ωραιο βιντεο, διαφερουμε στα λευτα ομως του bassmasters χαχαχαχαχαχαχαχαχα .
Τώρα ρε Ρολάνδο που μου θέλεις τζαι βίτεο! Τώρα να σου παίψω ένα κοπέλι εγχρωμο να σου τραβήσει τζαι βίτεο τζαι κάτι άλλο να γίνεις περτίτζιη(CyBasser) wrote: Ρε παιδιά, εννά έχει κανένα να τραβήξει λίγο βίντεο? Σοβαρά τωρα, χρειαζόμαστε λίγο βίντεο από τον διαγωνισμό. Δυστυχώς και να μου επιτρέψει ο γιατρός να ερθω δεν θα μπορώ να τραβήξω βίντεο (δεξι χέρι γαζωμένο κ κρεμασμένο).
Εστείλαν σου φαξ τα λαβράκια στην Βιέννηsifu-nas wrote:άκουσα ότι εν να φκεί τρίκιλο....
δηλαδη??(CyBasser) wrote:Εστείλαν σου φαξ τα λαβράκια στην Βιέννηsifu-nas wrote:άκουσα ότι εν να φκεί τρίκιλο....![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι να φκεί κανένα κιλίσιμο και τα τρίκιλα του Ασπρο εν άλλα πράματα που θέλουν να φκούν... 15 Ιουνίου αρκεφκουμε...![]()
![]()
AggelosLRK wrote:ενα τους συρνει κατι δολωματα της τττουννας,ξερει ο ρολανδινιο!!