Ου γαμ...!!!PrEdAtΩR wrote:πολλα ωραια.
Ελπιζω καποτε να εχουμε ετσι ψαρια σε μεγεθος οπως το τερας που επιασε ο φιλος μου spidernman.
εχει και το ρεκορ της κυπρου σε λαυρακι απο οσα ξερουμε

Νομίζω του φίλου σου πάει του καλλίτερα το Great White!

Ου γαμ...!!!PrEdAtΩR wrote:πολλα ωραια.
Ελπιζω καποτε να εχουμε ετσι ψαρια σε μεγεθος οπως το τερας που επιασε ο φιλος μου spidernman.
εχει και το ρεκορ της κυπρου σε λαυρακι απο οσα ξερουμε
α sorry , τουτο πιαστηκε ΡωσσιαSorkomanis wrote:Ου γαμ...!!!PrEdAtΩR wrote:πολλα ωραια.
εχει και το ρεκορ της κυπρου σε λαυρακι απο οσα ξερουμε![]()
Ποίαν χρονια ήταν τούτο το θηρίο??
Νομίζω του φίλου σου πάει του καλλίτερα το Great White!
Τζε γω με το Νάσσιο εμείναμεν κρεμμασμένοι πας σε ναν όχτον για κανένα 10λεπτο όσπου να έβρουμε τα πόθκια μας να στραφούμε πίσω όταν αποφασίσαμεν να πάμεν που τζιαμέ που ήρτενPrEdAtΩR wrote:εδοκιμασα να του μοιασω αλλα εμεινα με ενα γονατο στην τελικη![]()
Eνόμιζα ότι επαραέλεεν τα λλίον ο Χαραλάμπης, αλλά όντως σήμερα το πρωί βρέθηκα εκεί για μη ψαρευτικούς λόγους και έφριξα. Έχει ειδοπηειθεί το ΤΑΘΕ ώστε να επιληφθούν της απελπιστικής κατάστασης....caveman wrote:Επίαμε Διπόταμο σήμερα για ζάντερ μαζί με τον Πόλι... με το που εφτάσαμεν τζι πάνω ήβραμεν μιαν λαοθάλασσα από αλλοδαπούς ψαράδες σε φάση που δεν έιχε τόπο να σταθείς... πόσο μάλλων να ψαρέψειςΜετά δυσκολίας ήβραμε ένα πόστο πίσω στον ποταμό...
μπράβο ρε Χαμπή!caveman wrote:Επίαμεν τον γυρόν μας σήμερα με τον C&R, επιάσαμε πεντέξι μικρά και δύο τέτοια
Όλα catch & release φυσικά!
γιατί ρε, έχει κανένα που εν θα σας πίστευε?
caveman wrote:Επίαμεν τον γυρόν μας σήμερα με τον C&R, επιάσαμε πεντέξι μικρά και δύο τέτοια
Όλα catch & release φυσικά!