Πήγα το Σάββατο στον Ασπρόγκρεμο, προσπάθησα να ψαρέψω εκεί.
Πραγματικά δεν έχει χώρο για τον αγώνα.
Δεν βρήκα χώρο ούτε για ένα άτομο όχι για 5 ή 10…
Νομίζω είναι η χειρότερη απόφαση να κάνουμε τον αγώνα εκεί!
Χμμμ... Αν και τα πράγματα δεν είναι τόοοσο δραματικά όσο περιγράφει ο Coach, και εγώ μερ την σειρά μου να πώ ότι έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την καταλληλότητα του ΦΕΤΕΙΝΟΥ Ασπρόκρεμμου! Όταν λήφθηκε η απόφαση για τον διαγωνισμό, ο Ασπρόκρεμμος έβαζε μεν νερό, κανείς όμως δεν προέβλεπε ότι μερικές μέρες μετά θα υπερχειλούσε! Λαβράκι έχει, γι'αυτό ουδεμία αμφιβολία. Αυτό που αποτελεί πρόβλημα είναι η μεγάλη μείωση διαθέσιμων περιοχών για ψάρεμα, παρά την μεγάλη του περιφέρεια (και σε έκταση και σε περιφέρεια είναι δεύτερος Λάζαρε). Δυστυχώς με την στάθμη τόσο ψηλά, όλη σχεδόν η ανατολική όχθη είναι απροσπέλαστη (εκτός δύο μικρών σημείων), ακόμη και οι Ρώσσοι του RBL είχαν τεράστια προβλήματα. Η δε δυτική όχθη έχει κάποια προσβάσιμα σημεία, κυρίως κατά μήκος ενός χιλιομέτρου όχθης από την αντέννα προς τα πίσω. Επιπορόσθετα, υπάρχουν ενα δυό σημεία πριν την αντέννα και κάποια σημεία μετά το διυληστήριο νερού. Θα πρέπει οι διοργανωτές να θυμούνται ότι δεν είναι όλοι οι συμμετέχοντες λοκατζήδες ή έμπειροι ορειβάτες συνηθισμένοι σε ακάμωτα με αγκαθωτές παλλούρες και απότομες πλαγιές με βαθύ νερό από κάτω! Γνωρίζω ότι τώρα γίνεται κάποια αξιολόγηση της κατάστασης στον Ασπρόκρεμμο, αλλά χωρίς να είμαι αυτή την στιγμή παρών εκεί, συμφωνώ ότι δεν αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή.COACH wrote:![]()
![]()
Γεια σας,
Πήγα το Σάββατο στον Ασπρόγκρεμο, προσπάθησα να ψαρέψω εκεί. Πραγματικά δεν έχει χώρο για τον αγώνα. Δεν βρήκα χώρο ούτε για ένα άτομο όχι για 5 ή 10…Νομίζω είναι η χειρότερη απόφαση να κάνουμε τον αγώνα εκεί!
(CyBasser) wrote:Χμμμ... Αν και τα πράγματα δεν είναι τόοοσο δραματικά όσο περιγράφει ο Coach, και εγώ μερ την σειρά μου να πώ ότι έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την καταλληλότητα του ΦΕΤΕΙΝΟΥ Ασπρόκρεμμου! Όταν λήφθηκε η απόφαση για τον διαγωνισμό, ο Ασπρόκρεμμος έβαζε μεν νερό, κανείς όμως δεν προέβλεπε ότι μερικές μέρες μετά θα υπερχειλούσε! Λαβράκι έχει, γι'αυτό ουδεμία αμφιβολία. Αυτό που αποτελεί πρόβλημα είναι η μεγάλη μείωση διαθέσιμων περιοχών για ψάρεμα, παρά την μεγάλη του περιφέρεια (και σε έκταση και σε περιφέρεια είναι δεύτερος Λάζαρε). Δυστυχώς με την στάθμη τόσο ψηλά, όλη σχεδόν η ανατολική όχθη είναι απροσπέλαστη (εκτός δύο μικρών σημείων), ακόμη και οι Ρώσσοι του RBL είχαν τεράστια προβλήματα. Η δε δυτική όχθη έχει κάποια προσβάσιμα σημεία, κυρίως κατά μήκος ενός χιλιομέτρου όχθης από την αντέννα προς τα πίσω. Επιπορόσθετα, υπάρχουν ενα δυό σημεία πριν την αντέννα και κάποια σημεία μετά το διυληστήριο νερού. Θα πρέπει οι διοργανωτές να θυμούνται ότι δεν είναι όλοι οι συμμετέχοντες λοκατζήδες ή έμπειροι ορειβάτες συνηθισμένοι σε ακάμωτα με αγκαθωτές παλλούρες και απότομες πλαγιές με βαθύ νερό από κάτω! Γνωρίζω ότι τώρα γίνεται κάποια αξιολόγηση της κατάστασης στον Ασπρόκρεμμο, αλλά χωρίς να είμαι αυτή την στιγμή παρών εκεί, συμφωνώ ότι δεν αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή.COACH wrote:![]()
![]()
Γεια σας,
Πήγα το Σάββατο στον Ασπρόγκρεμο, προσπάθησα να ψαρέψω εκεί. Πραγματικά δεν έχει χώρο για τον αγώνα. Δεν βρήκα χώρο ούτε για ένα άτομο όχι για 5 ή 10…Νομίζω είναι η χειρότερη απόφαση να κάνουμε τον αγώνα εκεί!
Τονίζω ότι εγώ επειδή είμαι καλός γνώστης του Ασπρόκρεμμου και τον ξαναέζησα σε τέτοιες δόξες το 2004 δεν έχω πρόβλημα να διεξαχθεί εκεί ο διαγωνισμός. ξέρω και που να πάω και τι να κάνω! Επειδή όμως και εμένα μου είπαν κάποιοι αν γίνεται να γίνει αλλού ο διαγωνισμός, εγώ θα εισηγηθώ δημοσίως μια άλλη λύση: Έχοντας πάει σε όλα τα κύρια φράγματα μεταξύ Πάφου και Λευκωσίας αυτή την περίοδο, θα πρότεινα ο διαγωνισμός να γίνει στον Κούρη. Όχι φυσικά σε όλο το φράγμα (μιλούμε για 35 χλμ ακτογραμμή!). Αλλά θα μπορούσε, με starting point την εκκλησία, και οι διαγωνιζόμενοι να έχουν πρόσβαση και στα δύο «πόδια» από την βόρεια πλευρά. Οι όχθες είναι πολύ πιο «βατές» για πεζοπόρους, έχοντας κι αρκετά πιο δύσκολα σημεία για τους «αρρωστα πορωμένους», ψάρια υπάρχουν, και οι διαγωνιζόμενοι μπορούν εύκολα να ξανιστούν σε περίπου 6 χιλιόμετρα όχθης χωρίς να κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να σκοτωθούν! Επιπρόσθετα, ο Κούρης είναι πιο κοντά σε Λευκωσία (1 ώρα αντί 1 ½+) και άρα η επιστροφή μετά την ταλαιπωρία λιγότερο επίπονη. Γνωρίζω ότι αυτό δημιουργεί κάποια μικροπροβλήματα (όπως πχ να ειδοποιηθούν όλοι για την αλλαγή και να καθοριστούν αν χρειάζεται τα όρια της περιοχής του διαγωνισμού) αλλά πιστεύω ότι και οι διαγωνιζόμενοι θα το ευχαριστηθούν παραπάνω και πιθανότατα τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.
Αυτή είναι μια απλή εισήγηση. Και η Γερμασόγεια προσφέρεται, ενώ έχω επιφυλάξεις για Καλαβασό. Η απόφαση θα ληφθεί φυσικά από το ΔΣ του Συνδέσμου. Ότι κι αν αποφασίσουν, σημασία έχει να περάσουμε καλά!
Σεβαστή η απόφαση του ΔΣ ανεξαρτήτως προσωπικών απόψεων.PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο Κουρη στον επομενο αγωνα. Μιλησα με τα ατομα που πηγαν εκει και προσφερεται ο Ασπροκρεμμος για τον ομαδικο αγωνα. ΒΟΟΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπως ειπε ο Γιαννης θα κατεβουν πολλα δυνατοι ψαραες απο το εξωτερικο για αυτο βαλτε ολοι τα δυνατα σας να τους το πιαμε το Κυπελλο!!!!![]()
Vadim τι εννοείς είχεν πολλούς ψαράδες? Σε ποια μεριά του φράκτη ήσουν ανατολικά, δυτικά?COACH wrote:![]()
![]()
Γεια σας,
Πήγα το Σάββατο στον Ασπρόγκρεμο, προσπάθησα να ψαρέψω εκεί.
Πραγματικά δεν έχει χώρο για τον αγώνα.
Δεν βρήκα χώρο ούτε για ένα άτομο όχι για 5 ή 10…
Νομίζω είναι η χειρότερη απόφαση να κάνουμε τον αγώνα εκεί!
Φίλε έχει αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν εδραιωθήκαν τόσο όσο σε άλλους φράχτες. Φαίνεται δεν έχει πολλύ καιρό που εμπίκαν.bassno1 wrote:Ο Ασπρόγκρεμος έχει ηλιόψαρα![]()
Είναι σημαντικό.