Jigging

gptochos

Re: Jigging

Post by gptochos »

Ρε Μάριε πέμπω σου ένα ττουφετζι ξύλενι τριλάστιχο να του την πισκαλίσεις να μείνει βουνάρι τζαι κανι! Μα ενόμισε το βρωμόψαρο εννα κάμνει ότι θέλει :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

gptochos wrote:Ρε Μάριε πέμπω σου ένα ττουφετζι ξύλενι τριλάστιχο να του την πισκαλίσεις να μείνει βουνάρι τζαι κανι! Μα ενόμισε το βρωμόψαρο εννα κάμνει ότι θέλει :lol:
εγω μια φορα ειδα μινερι σαν κολυμπουσα με την μασκα 13χρονων και εχεστηκα πανω μου!απο τοτε καταλαβα οτι δεν καμνω για ψαροτουφεκιον χεχε

MariosK

Post by MariosK »

Παιθκιά έκατσα τζε έκαμα νέους κόμπους άλλαξα το leader, έκαμα το κόμπο που έβαλε ο Πέτρος με το swivel, ball bearing, τζε ήρτεν η ώρα να τεστάρω το καλάμι μου για να δω που εν τα όρια του drag μου. Το καλάμι γράφει πάνω max drag 11kg. Τούτο σιμένη ότι η κάθετη δύναμη πας την μηχανή μου πρέπει να είναι 11kg? Ή σημαίνει να "κρεμμάσω έντεκα κιλά" που το καλάμι και να ρυθμίσω την μηχανή να αφήνει drag σε τζίνο το βάρος που σιγουρα είναι λιγότερο που 11kg? :think: :think: :think:

Θέλω να δω εμπειρικά πόσο είναι το βέλτιστο drag της μηχανής μου για το συγκεκριμένο καλάμι.

MariosK

Post by MariosK »

Εξίασα να σας πω οτι ως τα 3.5 κιλά επία τζε μετά εβοήθηκα το καλάμι :o

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Μαριε Καλημερα σου :D
Οι δοκιμες γινονται με το καλαμι και την μηχανη στημενα οπως ακριβως θα ψαρεψεις.
Μπορεις να χρησιμοποιησης βαρη η δυναμομετρο (ζυγαρια σουστας).
Αν θυμουμαι καλα η μηχανη σου παει μεχρι 15λιβρες ανετα. Δεν ειμαι σιγουρος ομως για 20.
ΕΣΥ ομως :?: :?: :idea: ποση ωρα αντεχεις να τραβας με 11 κιλα ντρακ? Το δοκιμασες :wink: :wink:

MariosK

Post by MariosK »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Μαριε Καλημερα σου :D
Οι δοκιμες γινονται με το καλαμι και την μηχανη στημενα οπως ακριβως θα ψαρεψεις.
Μπορεις να χρησιμοποιησης βαρη η δυναμομετρο (ζυγαρια σουστας).
Αν θυμουμαι καλα η μηχανη σου παει μεχρι 15λιβρες ανετα. Δεν ειμαι σιγουρος ομως για 20.
ΕΣΥ ομως :?: :?: :idea: ποση ωρα αντεχεις να τραβας με 11 κιλα ντρακ? Το δοκιμασες :wink: :wink:
Τις δοκιμές κάμνω τες με ηλεκτρική ζυγαριά κ. Ευάνθη, μικρή για να μεν επηρεάζει το αποτέλεσμα, έχει πρόβλημα? Στα 3.5 κιλά ύστερα που κανένα λεπτόν ετρέμαν τα σιέρκα μου :D! Οπότε θα την κρατήσω τζιαμέ μάλλον, σωστά?

MariosK

Post by MariosK »

Δοκιμές τέλος! Thank you κ. Ευάνθη για το μάθημα σήμερα :D! Άτε τωρά να καρτερώ ως του χρόνο να στρώσει ο τζερός να βάλω την βάρκα μέσα :lol: :lol: :lol:

Greg

Post by Greg »

ατε μαριε πουντο μινερι τερας? μεν παιζεις πελλο!
Esox Lucius

Στάθης

Post by Στάθης »

Εν το new year's resolution. :D
no whey no gain

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:ατε μαριε πουντο μινερι τερας? μεν παιζεις πελλο!
Καλή χρονιά κοπέλια. Επιάαμεν τζε μεις το χριστουγεννιάτικο μας δώρο που την θάλασσα προχτές, 18.5Kg μινέρι :D :D :D. Οι φωτογραφίες εμείναν Πάφο, θα βάλω που εφτομάδας που θα πάω πίσω γιατί είμαι Λευκωσία τωρά.

Greg

Post by Greg »

μπραβο man..απλα respect ! εχαρηκα που επιτελους τα καταφερες.. αυτα ειναι 8) ...
Esox Lucius

Στάθης

Post by Στάθης »

Μπράβο Μάριε! :text-woo:
no whey no gain

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

MariosK wrote:
Καλή χρονιά κοπέλια. Επιάαμεν τζε μεις το χριστουγεννιάτικο μας δώρο που την θάλασσα προχτές, 18.5Kg μινέρι :D :D :D. Οι φωτογραφίες εμείναν Πάφο, θα βάλω που εφτομάδας που θα πάω πίσω γιατί είμαι Λευκωσία τωρά.
Πολλά καλά ... περιμένουμε περιγραφή και συναισθήματα απο το πρώτο σου ψάρι
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

MariosK

Post by MariosK »

fISHANDCHIPS wrote:
MariosK wrote:
Πολλά καλά ... περιμένουμε περιγραφή και συναισθήματα απο το πρώτο σου ψάρι
"Δύστυχος" δεν χτύπησε στο δικό μου καλάμι αλλά τα συναισθήματα ήταν εξίσου έντομα αφού με την ίδια παρέα πάμεν τους τελευταίους 2-3 μήνες και χάσαμεν αρκετά ψάρκα ώσπου να πετύχουμε τούτο το τερατάκι. Συγκεκριμένα πετύχαμε ένα κοπάδι που 3-4 μεγάλα ψάρκα και ότι τζε να κάμναμεν δεν κτυπούσαν στους πλάνους. Έβλεπα τα που το βυθόμετρο που εβουτούσαν και δεν εκτηπούσαν και κρατούσα τα κάτω που την βάρκα για 15-20 λεπτά. Σε μια τελευταία προσπάθεια έφερα τα ξανά ακριβώς κάτω που την βάρκα τζε καταβάσαμεν και τους 3 πλάνους ταυτόχρονα και εκτύπησεν του Χρίστου. Επικράτησε πανικός για 10 λεπτά τζε μόλις εμπικέν το ψάρι μες την βάρκα εκάμναμεν όπως τα μωρά :D.

caveman

Post by caveman »

:clap: :clap: :mrgreen:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”