ψαρεμα παλαμιδας
ψαρεμα παλαμιδας
παιδεια μολις προσφατα αγορασα βαρκα και αυριο θα παω ψαρεμα παλαμιδας αλλα δεν κατεχω καθολου το ψαρεμα της.αν καποιος καποιοι εχουν την καλοσυνη να με βοηθεισει λιγο σχετικα με το τι τεχνιτα να προτιμισω ποσα μετρα φλουροκαρπον να βαλω και ποσο βαθος να την ψαρεψωδηλαδη ποσα κιλα βαρος στριφτο να βαλω και στα ποσα μετρα απο το ψαρακι θα σας ειμαι ευγνομων .σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων
Re: ψαρεμα παλαμιδας
Ταχύτητα απο 3-5 κόμβους με ψαράκια μικρά βυθιζόμενα κανένα ενάμιση μέτρο flurocarbon leader βάλε και κανένα μικρό βαράκι πειραματίστου με τα ψαράκια σου εμένα κυρίως μου χτυπήσανε σε αποχρώσεις του κόκκινου.nikitas wrote:παιδεια μολις προσφατα αγορασα βαρκα και αυριο θα παω ψαρεμα παλαμιδας αλλα δεν κατεχω καθολου το ψαρεμα της.αν καποιος καποιοι εχουν την καλοσυνη να με βοηθεισει λιγο σχετικα με το τι τεχνιτα να προτιμισω ποσα μετρα φλουροκαρπον να βαλω και ποσο βαθος να την ψαρεψωδηλαδη ποσα κιλα βαρος στριφτο να βαλω και στα ποσα μετρα απο το ψαρακι θα σας ειμαι ευγνομων .σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων
σε ευχαριστω πολυ αδμιν να σε παντα καλα
Φιλε δοκιμασε τα ρανκλου διαφορα χροματα χορις βαρος και να πιγενις σιγα
Οι παλαμίδες έχουν την τιμιτική τους φέτος Λεμεσό για 3 βδομάδες τώρα όλοι πιάνουν !!!!
βαρτε καμια φωτο διοτι νομιζω επικρατει η συγχυση οτι τα καρβουνια ονομαζοντε παλαμιδες
Last edited by Greg on Mon Nov 26, 2012 12:49 pm, edited 2 times in total.
Esox Lucius
- AggelosLRK
αυτη ειναι παλαμιδα
- Captain theodoros
- (CyBasser)
Δεν έχω φωτό αλλά πριν αρκετά χρόνια έπιασε μια ο Μιχάλης ο Κοπτίδης από την ξηρά σε συγκεκριμένο σημείο στην Λάρνακα, βάρους λίγο πάνω από κιλό.Greg wrote:βαρτε καμια φωτο με ψαρι που πιαστηκε κυπρο
Μου έκανε πολλή εντύπωση γιατί εκεί συνήθως πιάνονται καρβούνια αλλά μόνο αυτή που έπιασε ο Μιχάλης είδα. Εχω επίσης δει να έχουν πιάσει σποραδικά με βάρκες. Πάντως η αληθινή παλαμίδα δεν πρέπει να είναι διαδεδομένη / κοινή στην Κύπρο, και συμφωνώ με τον Γρηγόρη ότι πιθανότατα οι περισσότερες αναφορές για παλαμίδες ασφορούν καρβούνια.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- Captain theodoros
πεσανε παλαμιδες στον ευβοικο , αλλα εγω ειχα αργια λογο εργασιας και αυτες οι ατιμες ειναι για μια μερα μετα φευγουν
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>