konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα με τον φίλο Νικόλα Παρασκευή νύχτα 21:00-01:00, είπαμε να πάμε τον γυρώ μας να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά την καινούργια του βάρκα.. Καθετή με δόλωμα ακροβάτη.. αρκετές μικρότερες επίαν πίσω και εφύαμε νωρίς παρόλο που ετσιμπούσε ασταμάτητα...
ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμεMariosK wrote:Να ρτεις να σε πάρω στα φαγκρούθκια με feeder (ή picker σύντομαcaveman wrote:![]()
![]()
![]()
Απίστευτες ψαριές κοπέλια, για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
Εσύ Μάριε άϊς τα φιντερ τζαι άρκεψε δίσημοοο!!) καλαμούι να πελλάνεις ρε
. Όι όπως την περασμένη φορά με τα γαουροκάλαμα του jigging που κάμναμεν καθετή μισσιμου
![]()
![]()
.
P.S. Έδυσα 5-6 πιλέ εxτές μόλις εμπίκα σπίτι![]()
![]()
Όι ρε φίλε καταδρομήplenom'metatopsarem? wrote: ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμε
πήγε σήμερα σε ηλεκτρολόγο! Επιτέλους!!! Και ο άνθρωπος φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά!!!
Το πρόβλημα?!...είχα άσχημη έκπληξη μόλις πήγα σήμερα στη βάρκα! Κάποιος μου έκλεψε το ντεπόζιτο με την πεζίνα!!! που περιφραγμένο χώρο!!!! Παιθκιά, αφηνηάσαν! Για όνομα πιον!!! άτε τωρά να αγοράζω άλλο!![]()
![]()
![]()
Εν ξαναήνω τίποτε στη βάρκα! Ούτε μπαταρία, ούτε τίποτε!! Εν γίνεται πιον!!!
θα γίνει κούκλα είπαμε ρεMariosK wrote:Όι ρε φίλε καταδρομήplenom'metatopsarem? wrote: ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμε
πήγε σήμερα σε ηλεκτρολόγο! Επιτέλους!!! Και ο άνθρωπος φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά!!!
Το πρόβλημα?!...είχα άσχημη έκπληξη μόλις πήγα σήμερα στη βάρκα! Κάποιος μου έκλεψε το ντεπόζιτο με την πεζίνα!!! που περιφραγμένο χώρο!!!! Παιθκιά, αφηνηάσαν! Για όνομα πιον!!! άτε τωρά να αγοράζω άλλο!![]()
![]()
![]()
Εν ξαναήνω τίποτε στη βάρκα! Ούτε μπαταρία, ούτε τίποτε!! Εν γίνεται πιον!!!. Έννεν τίποτε αν εν μόνο το τάγκη έννεν πολλά ακριβό. Άτε σάστειν να δούμε αν κάμουμε κανένα ψάρεμα ποτζί μερκές.
ρε φιλε ειλικρινα λυπουμε πολλα που το ακουω τουτο. που παμε ρε κουμπαρε που παμε??? εκαταντησαμε να φοουμαστε να καμουμε οτιδηποτε πλεον. για να καταλαβεις εγω σιρνω την βαρκα και ο νους μου εν συνεχεια πανω στο troley μου που εν εξω λαλω και εγω αν φκω και εν εβρω troley τι καμνω?? ακουσα οτι εξαναγηνε τουτο το πραμα. με το να το κλειδωνουμε με μια κλειδωνιουα εν καμνουμε τιποτε κατι εννα σκεφτω να το κλειδωνω καλυτερα.plenom'metatopsarem? wrote:θα γίνει κούκλα είπαμε ρεMariosK wrote:Όι ρε φίλε καταδρομήplenom'metatopsarem? wrote: ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμε
![]()
![]()
Εν ξαναήνω τίποτε στη βάρκα! Ούτε μπαταρία, ούτε τίποτε!! Εν γίνεται πιον!!!. Έννεν τίποτε αν εν μόνο το τάγκη έννεν πολλά ακριβό. Άτε σάστειν να δούμε αν κάμουμε κανένα ψάρεμα ποτζί μερκές.
![]()
Ο ηλεκτρολόγος εξήγησε μου τα πολλά απλά και ωραία, φαίνεται τσιάκκος τζιαι ξέρει τη δουλειά του καλά! Ασχολείται μόνο ('η επίτο πλείστον) με βάρκες τζιαι αν κάμει καλή δουλίτσα θα τον πω σε όποιον χρειαστεί καμιά φορά να τον γνωρίζει!
Ναι ρε Μάριε μου, αλλά πόσο πια να μεν τους κόφτει?!!! την επόμενη φορά μπορεί να αρπάξουν οτιδήποτε άλλο (μπαταρία για παράδειγμα!).
και μιλούμε για περιφραγμένο χώρο! Και που σκέφτουμουν να έχω πάνω τη δεύτερη μηχανή?! ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση τωρά!!! Πρέπει όμως να την παίρνω και να τη φέρνω! Φαντάζεσαι ταλαιπωρία!
Ναι ναι καλά που εν να κόψεις εσύ το ψάρεμα εγώ εν να γινώ μοναχός...jack tar wrote:ετελιωσε κοτσιο και νικολα θα κοψω το ψαρεμα κανι!!!!
συγχαρητηρια παντως![]()
ε, βλέπεις ρε Νικόλα?! Εν τα ίδια πράματα που λέμε!!!! με το πάρκινγκ!nicolas theocharous wrote:ατε ρε φιλε μα σοβαρα γνωριζουμαστε?? ενθουσιαστηκα τωρα![]()
![]()
![]()
ποιος εισαι ρε φιλε??
ρε φιλε εν ειχαν καμερες στον τοπο που φυλαγουν την βαρκα?? ξερω οτι το θεμα ειναι οτι επηραξαν και οχι αν εχουν καμερες η οχι αλλα νομιζω που την στιγμη που πληρωνεις για να σου την προσεχουν εχουν ευθυνη για την ασφαλεια της περιουσιας σας.
αλλο θεατρο παραλογου σε τουτο το θεμα η Κυπρος. παεις σε ενα παρκιγκ να παρκαρεις το αυτοκινητο σου χρεωνει σε 3-4-5 ευρω ο Κυπρεος που θελει να καμει τα τζερατα του χρυσα, βαλλει και μια ταπελουα πανω σε ενα τοιχο η κρεμμαζει την πανω σε ενα δεντρο και λαλει σου δεν φερουμε καμια ευθυνη για τυχον ζημιες η απωλειες. πεφτει τζιματε ο παρεας ερκεσε πισω που το club ανοιχτο το αυτοκινητο σου και λειπουν ουλλα που μεσα και εκεινος λαλει σου φιλε μου εγω ειμαι καλυμμενος σαν μεν το παρκαρεις δαμε.
ξερω εν ασχετη η κουβεντα μου αλλα το ιδιο γινετε αν παρεις την βαρκα σου καπου πληρωνεις τους βασικα για να σου την προσεχουν αλλα εχει χωσμενη μια ταπελουα που να λαλει ετσι πραμα πανω. εκαταντησαμε να μεν εχουμε εμπιστοσυνη κανενου πιον. εν γινετε τουτο το πραμα κατι πρεπει να γεινει και ουλλοι καθουντε και εν καμνουν τιποτε.
έλα ρε Νικόλα, ακόμα να μας καλέσουν! αλλά εννοείται εννα πάω!!!!!!!!!!!nicolas theocharous wrote:φιλε επιες στην γενικη συνελευση??
τι εγινε τελικα με τα πραγματα που σου εκλεψαν??