Εξορμήσεις και αποτελέσματα

nicolas theocharous

Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by nicolas theocharous »

πιο πανω εχω βαλει τα καλαμια της MIKADO τελικα και εφια τα καλαμια της VEGA γιατι εν εμπορουσα να τα καμω resize οποτε δημοσιευω τα καλαμια της VEGA εδω .... υπαρχουν πιο πολλα καλαμια σε ποικιλια αλλα ειπα να δημοσιευσω αυτα ετσι για να παρετε μια ιδεα :wink: :wink:
Attachments
KRYPTON_g (Small).jpg
KRYPTON_g (Small).jpg (17.19 KiB) Viewed 7087 times
CHARISMA_BOAT_p (Small).jpg
CHARISMA_BOAT_p (Small).jpg (20.76 KiB) Viewed 7085 times

survival shop

Post by survival shop »

konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα με τον φίλο Νικόλα Παρασκευή νύχτα 21:00-01:00, είπαμε να πάμε τον γυρώ μας να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά την καινούργια του βάρκα.. Καθετή με δόλωμα ακροβάτη.. αρκετές μικρότερες επίαν πίσω και εφύαμε νωρίς παρόλο που ετσιμπούσε ασταμάτητα...

:o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :shock: :shock:

μα τι εν τουτα ουλλα τα ψαρια?? μπραβο ρε παιδια μπραβο παλε εκαμετε μαθηματα ψαρεματος παραδεχουμε σας εισαστε και οι πρωτοι. πραγματικα εισαστε απο τους πολυ λιγους που εισαστε και εισαγωγεις αλλα εχετε και τοσες πολλες γνωσεις σχετικα με αυτο τον χωρο και παλυ μπραβο γι αυτο και τα προιοντα σας ειναι τοσο καλα και τοσο ψαγμενα.

φιλε μου Νικολα γιατι εν εποζαρες και εσυ με τα ψαρια?? αντρεπεσουν οξα εν ηταν σασμενο το μαλλι??

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. πολλα ωραια η VEGA η φανελλουα

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Φίλε Πάμπο επροσπάθησε να ποζάρει... αλλά εβλέπαν τον οι μουρμούρες και αναστήνουνταν, εν εκάθουνταν να φκουν φωτογραφία! :lol: :lol: :lol:
Ε άτε άμαν σου άρεσε η φανελούα πε του Νικόλα να σου δώκει καμιά! :wink:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

MariosK wrote:
caveman wrote::clap: :clap: :clap:

Απίστευτες ψαριές κοπέλια, για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Εσύ Μάριε άϊς τα φιντερ τζαι άρκεψε δίσημοοο!! :lol:
Να ρτεις να σε πάρω στα φαγκρούθκια με feeder (ή picker σύντομα :D) καλαμούι να πελλάνεις ρε :P. Όι όπως την περασμένη φορά με τα γαουροκάλαμα του jigging που κάμναμεν καθετή μισσιμου :lol: :lol: :lol:.

P.S. Έδυσα 5-6 πιλέ εxτές μόλις εμπίκα σπίτι :lol: :lol: :lol:
ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμε ;)
πήγε σήμερα σε ηλεκτρολόγο! Επιτέλους!!! Και ο άνθρωπος φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά!!!
Το πρόβλημα?!...είχα άσχημη έκπληξη μόλις πήγα σήμερα στη βάρκα! Κάποιος μου έκλεψε το ντεπόζιτο με την πεζίνα!!! που περιφραγμένο χώρο!!!! Παιθκιά, αφηνηάσαν! Για όνομα πιον!!! άτε τωρά να αγοράζω άλλο! :( :( :(
Εν ξαναήνω τίποτε στη βάρκα! Ούτε μπαταρία, ούτε τίποτε!! Εν γίνεται πιον!!!

christos nic

Post by christos nic »

:o απαναγια μου ρε Φοιβο αρκεψαν τα και δαμεσα σε ετσι βαθμο..
ελλαδα παντως εδιαβαζα περσι κλεφκουν τους τις πεζινες που τις βαρκες μες τα καταφυγια πολυ συχνο φαινομενο σε σημιο που αρκεψαν και φκαλουν σκοπιες να τους εβρουν και ορισμενους που τα ειχαν εκτος εκλεψαν τους μεχρι και το φουσκωτο τους..ακομα γυρευκουν τα!

MariosK

Post by MariosK »

plenom'metatopsarem? wrote: ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμε ;)
πήγε σήμερα σε ηλεκτρολόγο! Επιτέλους!!! Και ο άνθρωπος φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά!!!
Το πρόβλημα?!...είχα άσχημη έκπληξη μόλις πήγα σήμερα στη βάρκα! Κάποιος μου έκλεψε το ντεπόζιτο με την πεζίνα!!! που περιφραγμένο χώρο!!!! Παιθκιά, αφηνηάσαν! Για όνομα πιον!!! άτε τωρά να αγοράζω άλλο! :( :( :(
Όι ρε φίλε καταδρομή :(. Έννεν τίποτε αν εν μόνο το τάγκη έννεν πολλά ακριβό. Άτε σάστειν να δούμε αν κάμουμε κανένα ψάρεμα ποτζί μερκές.

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
plenom'metatopsarem? wrote: ε άτε ρε, πάρτε μας τζιαι μας!!! Τζιαι εννα σας το ανταποδώσουμε ;)
Όι ρε φίλε καταδρομή :(. Έννεν τίποτε αν εν μόνο το τάγκη έννεν πολλά ακριβό. Άτε σάστειν να δούμε αν κάμουμε κανένα ψάρεμα ποτζί μερκές.
θα γίνει κούκλα είπαμε ρε :)
Ο ηλεκτρολόγος εξήγησε μου τα πολλά απλά και ωραία, φαίνεται τσιάκκος τζιαι ξέρει τη δουλειά του καλά! Ασχολείται μόνο ('η επίτο πλείστον) με βάρκες τζιαι αν κάμει καλή δουλίτσα θα τον πω σε όποιον χρειαστεί καμιά φορά να τον γνωρίζει!

Ναι ρε Μάριε μου, αλλά πόσο πια να μεν τους κόφτει?!!! την επόμενη φορά μπορεί να αρπάξουν οτιδήποτε άλλο (μπαταρία για παράδειγμα!).
και μιλούμε για περιφραγμένο χώρο! Και που σκέφτουμουν να έχω πάνω τη δεύτερη μηχανή?! ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση τωρά!!! Πρέπει όμως να την παίρνω και να τη φέρνω! Φαντάζεσαι ταλαιπωρία!

nicolas theocharous

plenom'metatopsarem? wrote:
MariosK wrote:
Ο ηλεκτρολόγος εξήγησε μου τα πολλά απλά και ωραία, φαίνεται τσιάκκος τζιαι ξέρει τη δουλειά του καλά! Ασχολείται μόνο ('η επίτο πλείστον) με βάρκες τζιαι αν κάμει καλή δουλίτσα θα τον πω σε όποιον χρειαστεί καμιά φορά να τον γνωρίζει!

Ναι ρε Μάριε μου, αλλά πόσο πια να μεν τους κόφτει?!!! την επόμενη φορά μπορεί να αρπάξουν οτιδήποτε άλλο (μπαταρία για παράδειγμα!).
και μιλούμε για περιφραγμένο χώρο! Και που σκέφτουμουν να έχω πάνω τη δεύτερη μηχανή?! ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση τωρά!!! Πρέπει όμως να την παίρνω και να τη φέρνω! Φαντάζεσαι ταλαιπωρία!
ρε φιλε ειλικρινα λυπουμε πολλα που το ακουω τουτο. που παμε ρε κουμπαρε που παμε??? εκαταντησαμε να φοουμαστε να καμουμε οτιδηποτε πλεον. για να καταλαβεις εγω σιρνω την βαρκα και ο νους μου εν συνεχεια πανω στο troley μου που εν εξω λαλω και εγω αν φκω και εν εβρω troley τι καμνω?? ακουσα οτι εξαναγηνε τουτο το πραμα. με το να το κλειδωνουμε με μια κλειδωνιουα εν καμνουμε τιποτε κατι εννα σκεφτω να το κλειδωνω καλυτερα.

Φιλε αν πιασεις δευτερη μηχανη εφεδρικη κανονησε να εν ελαφρια ουτως ωστε να φκεννει που πανω καθε φορα που ερκεσε σπιτι. εγω ετσι καμνω εν κλειδωμενη μεσα στο κλιμακοστασιο 24 ωρες το 24ωρο. σιγα να μεν την αφηκω πανω για να την γυρευκω μετα.

πριν να ερτεις λαρνακα καμια φορα στειλε πμ να κανονησουμε να βρεθουμε που κοντα να γνωριστουμε θεμας και να παμε και κανενα ψαρεμα μεν το σκεφτεσαι ουλλοι μια παρεα ειμαστε και ουλλοι εν καλοδεχουμενοι μιας και εχουμε ολοι την ιδια πελλαρα :wink: :wink:

plenom'metatopsarem?

και μιλούμε για περιφραγμένο χώρο! Και που σκέφτουμουν να έχω πάνω τη δεύτερη μηχανή?! ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση τωρά!!! Πρέπει όμως να την παίρνω και να τη φέρνω! Φαντάζεσαι ταλαιπωρία![/quote]

ρε φιλε ειλικρινα λυπουμε πολλα που το ακουω τουτο. που παμε ρε κουμπαρε που παμε??? εκαταντησαμε να φοουμαστε να καμουμε οτιδηποτε πλεον. για να καταλαβεις εγω σιρνω την βαρκα και ο νους μου εν συνεχεια πανω στο troley μου που εν εξω λαλω και εγω αν φκω και εν εβρω troley τι καμνω?? ακουσα οτι εξαναγηνε τουτο το πραμα. με το να το κλειδωνουμε με μια κλειδωνιουα εν καμνουμε τιποτε κατι εννα σκεφτω να το κλειδωνω καλυτερα.

Φιλε αν πιασεις δευτερη μηχανη εφεδρικη κανονησε να εν ελαφρια ουτως ωστε να φκεννει που πανω καθε φορα που ερκεσε σπιτι. εγω ετσι καμνω εν κλειδωμενη μεσα στο κλιμακοστασιο 24 ωρες το 24ωρο. σιγα να μεν την αφηκω πανω για να την γυρευκω μετα.

πριν να ερτεις λαρνακα καμια φορα στειλε πμ να κανονησουμε να βρεθουμε που κοντα να γνωριστουμε θεμας και να παμε και κανενα ψαρεμα μεν το σκεφτεσαι ουλλοι μια παρεα ειμαστε και ουλλοι εν καλοδεχουμενοι μιας και εχουμε ολοι την ιδια πελλαρα :wink: :wink:[/quote]

έλα ρε Νικόλα! έχω ένα τεσσαράκι yamaha! Δεν είναι και το πιο ελαφρύ, αλλά δεν βλέπω άλλη λύση! Εν τζιαι μένα ο φόβος μου το τρόλε'υ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακριβώς όπως τα είπες!!!! και η κλειδωνιά εν κάμνει τίποτε!
Να σου στείλω, εννοείται! Κυρίως το ψάρεμα που κάματε προχτές, εν που τα αγαπημένα μου :)
το Καλοκαίρι μένουμε και με φίλους ούλλη νύχτα! Τι να γνωριστούμε, γνωριζόμαστε που το λύκειο και το στίβο αλλά μάλλον εν με θυμάσαι :) Που κοντά εννα τα πούμε.
Τώρα για το που πάμε...τι να σου πω ρε φίλε! Είμαι απογοητευμένος! Δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω! Ειδοποίησαν την αστυνομία γιατί κλέψαν κι άλλους το ντεπόζιτο της πεζίνας και η απάντηση από ό,τι κατάλαβα ,λίγο πολύ ήταν: "τι να κάμουμε?" ...

τα σχόλια δικά σας...

nicolas theocharous

ατε ρε φιλε μα σοβαρα γνωριζουμαστε?? ενθουσιαστηκα τωρα :D :D :D

ποιος εισαι ρε φιλε??

ρε φιλε εν ειχαν καμερες στον τοπο που φυλαγουν την βαρκα?? ξερω οτι το θεμα ειναι οτι επηραξαν και οχι αν εχουν καμερες η οχι αλλα νομιζω που την στιγμη που πληρωνεις για να σου την προσεχουν εχουν ευθυνη για την ασφαλεια της περιουσιας σας.

αλλο θεατρο παραλογου σε τουτο το θεμα η Κυπρος. παεις σε ενα παρκιγκ να παρκαρεις το αυτοκινητο σου χρεωνει σε 3-4-5 ευρω ο Κυπρεος που θελει να καμει τα τζερατα του χρυσα, βαλλει και μια ταπελουα πανω σε ενα τοιχο η κρεμμαζει την πανω σε ενα δεντρο και λαλει σου δεν φερουμε καμια ευθυνη για τυχον ζημιες η απωλειες. πεφτει τζιματε ο παρεας ερκεσε πισω που το club ανοιχτο το αυτοκινητο σου και λειπουν ουλλα που μεσα και εκεινος λαλει σου φιλε μου εγω ειμαι καλυμμενος σαν μεν το παρκαρεις δαμε.

ξερω εν ασχετη η κουβεντα μου αλλα το ιδιο γινετε αν παρεις την βαρκα σου καπου πληρωνεις τους βασικα για να σου την προσεχουν αλλα εχει χωσμενη μια ταπελουα που να λαλει ετσι πραμα πανω. εκαταντησαμε να μεν εχουμε εμπιστοσυνη κανενου πιον. εν γινετε τουτο το πραμα κατι πρεπει να γεινει και ουλλοι καθουντε και εν καμνουν τιποτε.

jack tar

Post by jack tar »

ετελιωσε κοτσιο και νικολα θα κοψω το ψαρεμα κανι!!!!
συγχαρητηρια παντως :clap: :clap:
''surf casting'' A way of Living

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

jack tar wrote:ετελιωσε κοτσιο και νικολα θα κοψω το ψαρεμα κανι!!!!
συγχαρητηρια παντως :clap: :clap:
Ναι ναι καλά που εν να κόψεις εσύ το ψάρεμα εγώ εν να γινώ μοναχός... :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:ατε ρε φιλε μα σοβαρα γνωριζουμαστε?? ενθουσιαστηκα τωρα :D :D :D

ποιος εισαι ρε φιλε??

ρε φιλε εν ειχαν καμερες στον τοπο που φυλαγουν την βαρκα?? ξερω οτι το θεμα ειναι οτι επηραξαν και οχι αν εχουν καμερες η οχι αλλα νομιζω που την στιγμη που πληρωνεις για να σου την προσεχουν εχουν ευθυνη για την ασφαλεια της περιουσιας σας.

αλλο θεατρο παραλογου σε τουτο το θεμα η Κυπρος. παεις σε ενα παρκιγκ να παρκαρεις το αυτοκινητο σου χρεωνει σε 3-4-5 ευρω ο Κυπρεος που θελει να καμει τα τζερατα του χρυσα, βαλλει και μια ταπελουα πανω σε ενα τοιχο η κρεμμαζει την πανω σε ενα δεντρο και λαλει σου δεν φερουμε καμια ευθυνη για τυχον ζημιες η απωλειες. πεφτει τζιματε ο παρεας ερκεσε πισω που το club ανοιχτο το αυτοκινητο σου και λειπουν ουλλα που μεσα και εκεινος λαλει σου φιλε μου εγω ειμαι καλυμμενος σαν μεν το παρκαρεις δαμε.

ξερω εν ασχετη η κουβεντα μου αλλα το ιδιο γινετε αν παρεις την βαρκα σου καπου πληρωνεις τους βασικα για να σου την προσεχουν αλλα εχει χωσμενη μια ταπελουα που να λαλει ετσι πραμα πανω. εκαταντησαμε να μεν εχουμε εμπιστοσυνη κανενου πιον. εν γινετε τουτο το πραμα κατι πρεπει να γεινει και ουλλοι καθουντε και εν καμνουν τιποτε.
ε, βλέπεις ρε Νικόλα?! Εν τα ίδια πράματα που λέμε!!!! με το πάρκινγκ!
άτε μεν πω που την έχω τζιαι κάμω τους και ρεζίλι!
δεν έχουν κάμερες, αλλά έχουν γενική συνέλευση και εννα τα ακούσουν που εννα πάω!
τελοσπάντων προτιμώ για την ώρα να μεν το σκέφτομαι γιατί ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!
να θέλω να πάω ψάρεμα να ηρεμήσω και να έχω συνέχεια την έννοια των περιουσιακών μου στοιχείων!
των οποίων φυσικά η αστυνομία δεν έχει καμία έννοια: "ε,τι να κάμουμεν"?!....

nicolas theocharous

φιλε επιες στην γενικη συνελευση??

τι εγινε τελικα με τα πραγματα που σου εκλεψαν??

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:φιλε επιες στην γενικη συνελευση??

τι εγινε τελικα με τα πραγματα που σου εκλεψαν??
έλα ρε Νικόλα, ακόμα να μας καλέσουν! αλλά εννοείται εννα πάω!!!!!!!!!!!
Πάντως παιθκιά μετά που ψάξιμο βρήκα ένα ηλεκτρολόγο ο οποίος ομολογουμένως έκαμεν πολύ καλή δουλειά το παιδί!
Μιλάω για πόλη της Λάρνακας, όποιος θέλει, να επικοινωνλησει μαζί μου και να του τον συστήσω!
Γιατί μπορεί να πέσετε σε πολλούς "ξερόλες" που θα σας χρεώσουν και πολύ ακριβά, πιστέψτε με!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”