Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
NIKOLAS HARRIS
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
ρε μα τωρα εκατάλαβα και γω ότι εν το ιδιο ατομο.τωρα εθυμωσα που εν ήρτες να μου μιλήσεις στον Πωμόν!!orfos wrote:Φιλε Χρυσανθε εισαι ο χρηστης chrysanthos9 οξα αλλος?
Διοτι εχω την απορια!![]()
![]()
-
NIKOLAS HARRIS
........είναι αυτές οι μέρες που όλα φέρουν καλώς.....
........που η πρωινή αναποδιά, το ζευγάρι να ξεχάσει τα πέδιλα και να φάς μια ώρα καθυστέρηση........
........σου δίνει το αβαντάζ να βρίσκεσαι εκΕί την ώρα και τη στιγμή που ήθελαν να γυαλώσουν και να (σε) φάνε........
........που όλες οι στιγμές και οι ώρες βυθού και ταλαιπώριας γίνονται ένα, συνενόνονται σαν μιά δύναμη που σε ανεβάζει ψυχικά και σωματικά......
........και όλη η κούραση απλά εξαφανίζεται..........
.......γιατί πολύ απλά αυτές είναι εκεί και σε περιμένουν.................
.........θέλουν να σε παρασύρουν στους ξέφρενους ρυθμούς της σάμπα και να σε αφήσουν μόνο και αβοήθητο να κτυπιέσαι ΑΛΛΑ.......
........ δεν θα τους κάνεις τη χάρη...........
...........θα τους χαρίσεις το γλυκό ήχο της βέργας και ενα τρελλό τσατσα καθώς θα ανεβαίνουν στην επιφάνεια.......
...........μια αισθησιακή ρούμπα έχοντας τις στην αγκαλία σου στο φως του ήλιου και γλυτώνοντας τις με το λεπίδι.............
................θα κλείσουν ίσως το ομορφότερο 2ωρο της ψαρευτικής μου πορείας......
ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

........που η πρωινή αναποδιά, το ζευγάρι να ξεχάσει τα πέδιλα και να φάς μια ώρα καθυστέρηση........
........σου δίνει το αβαντάζ να βρίσκεσαι εκΕί την ώρα και τη στιγμή που ήθελαν να γυαλώσουν και να (σε) φάνε........
........που όλες οι στιγμές και οι ώρες βυθού και ταλαιπώριας γίνονται ένα, συνενόνονται σαν μιά δύναμη που σε ανεβάζει ψυχικά και σωματικά......
........και όλη η κούραση απλά εξαφανίζεται..........
.......γιατί πολύ απλά αυτές είναι εκεί και σε περιμένουν.................
.........θέλουν να σε παρασύρουν στους ξέφρενους ρυθμούς της σάμπα και να σε αφήσουν μόνο και αβοήθητο να κτυπιέσαι ΑΛΛΑ.......
........ δεν θα τους κάνεις τη χάρη...........
...........θα τους χαρίσεις το γλυκό ήχο της βέργας και ενα τρελλό τσατσα καθώς θα ανεβαίνουν στην επιφάνεια.......
...........μια αισθησιακή ρούμπα έχοντας τις στην αγκαλία σου στο φως του ήλιου και γλυτώνοντας τις με το λεπίδι.............
................θα κλείσουν ίσως το ομορφότερο 2ωρο της ψαρευτικής μου πορείας......
ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

- chrysanthos9
Rememper always someone waiting for you at home
- stathis 1821
-
nicolas theocharous
για μια ακομα φορα υποκλεινομαι φιλε μου respect.
κανονιστα α!! εν αφηκες ψαρι δαμεσα εν πιαννει κανενας τιποσε κανονησε να μεν τους αφηκεις ουτε τζικατω φκαλε ουλλη τη θαλασσα εξω
εισαι μεγαλος ρε φιλε τι να σου πω?? εζωγραφησες παλε εμαγεψες μας.
ελπιζω μετα που τουτα ουλλα τα κομπλιμεντα να στειλεις κανενα κοκκαλουι κατω χαχαχαχαχα
συνεχησε δυνατα αδερφε μου. καλα να περασεις και καλα ψαρεματα. τα αλλα τα πιο ωραια και πιο σημαντικα θα σου τα ευχηθω που το τηλεφωνο με το καλο οταν ερτει η ωρα.
καλες αναδυσεις που λαλειτε και εσεις οι μακροβουττιες

κανονιστα α!! εν αφηκες ψαρι δαμεσα εν πιαννει κανενας τιποσε κανονησε να μεν τους αφηκεις ουτε τζικατω φκαλε ουλλη τη θαλασσα εξω
ελπιζω μετα που τουτα ουλλα τα κομπλιμεντα να στειλεις κανενα κοκκαλουι κατω χαχαχαχαχα
συνεχησε δυνατα αδερφε μου. καλα να περασεις και καλα ψαρεματα. τα αλλα τα πιο ωραια και πιο σημαντικα θα σου τα ευχηθω που το τηλεφωνο με το καλο οταν ερτει η ωρα.
καλες αναδυσεις που λαλειτε και εσεις οι μακροβουττιες
Respect φιλε Νικόλα
Ποιοτικη ψαρια Μπραβο!

Ποιοτικη ψαρια Μπραβο!
εν να καταντήσουμε να θέλουμε διακοπές για να συνέλθουμε που τες ψαρκές σου
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
leshi cy
μπράβο Νικολά , πολλά ορεεσ οι κορουεσ που έπιασες !
en made in cyprus ?
φιλε ι ψαρια σου ειναι αξιοζηλευτη!
...ρε κοπελια παη κανενας αλλος ψαρεμα?
παο κολυμπητο επαρχια λαρνακα -αμμοχοστου και εν εχι τιποτε μα γινετε ολαν ?
...προχτες επια πασ τι μουτη του καβο πυλα , εκαμα λια καρτερκα ...επεξαν κατι πιγκουες κανενα κιλο κατο που τα 20 !
...εν αξιζη το κοπο !
εν το φεγγαρι λαλητε , εν ο καιρος ειμαι εγω εν καταλαβω το προβλημα !

en made in cyprus ?
φιλε ι ψαρια σου ειναι αξιοζηλευτη!
...προχτες επια πασ τι μουτη του καβο πυλα , εκαμα λια καρτερκα ...επεξαν κατι πιγκουες κανενα κιλο κατο που τα 20 !
...εν αξιζη το κοπο !
εν το φεγγαρι λαλητε , εν ο καιρος ειμαι εγω εν καταλαβω το προβλημα !
-
nicolas theocharous
leshi cy wrote:μπράβο Νικολά , πολλά ορεεσ οι κορουεσ που έπιασες !![]()
en made in cyprus ?
φιλε ι ψαρια σου ειναι αξιοζηλευτη!![]()
...εν αξιζη το κοπο !
εν το φεγγαρι λαλητε , εν ο καιρος ειμαι εγω εν καταλαβω το προβλημα !![]()
![]()
που την μια οι κουνελλοι, που την αλλη ο Νικολας τι καρτερας ρε φιλε να εβρεις ψαρι??
Φιλε Μαριε τζιαι γιω το ιδιο ειμαιleshi cy wrote:μπράβο Νικολά , πολλά ορεεσ οι κορουεσ που έπιασες !![]()
en made in cyprus ?
φιλε ι ψαρια σου ειναι αξιοζηλευτη!![]()
...εν αξιζη το κοπο !
εν το φεγγαρι λαλητε , εν ο καιρος ειμαι εγω εν καταλαβω το προβλημα !![]()
![]()
Επήα εχτες τζιαι γω ενα γυρώ
Εκαμα 2-3 καρτέρκα ενε κοντεψε τιποτε
Μονο ενας σορκός καλούτσικος αλλα οι στο βεληνεκές του όπλου
Εδωκα κανενα γυρω ηβρα καμποσες σακκοραφες
Επαιξα 2 μιας και δεν ειχα τι αλλο να καμω(δεν προσφερουν κανενα κυνηγετικο ενδιαφερον)
Η βολη πρεπει να εν καθετη διοτι εν πιο πλατυ το σωμα τους ετσι
Επηα λλιο παρατζιη ενισιε τιποτε παλε.
1-2 σορκοί τζιαι τζιεινοι εφυαν πυραυλοι μολις επήραν την ειδηση της αφιξης μου
-
NIKOLAS HARRIS
ευχαρισστω φιλε μου θα τα πουμεν και που κοντα!!ατε το επομενο τραπέζι με συναγρίδια!!nicolas theocharous wrote:για μια ακομα φορα υποκλεινομαι φιλε μου respect.
κανονιστα α!! εν αφηκες ψαρι δαμεσα εν πιαννει κανενας τιποσε κανονησε να μεν τους αφηκεις ουτε τζικατω φκαλε ουλλη τη θαλασσα εξω![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω μετα που τουτα ουλλα τα κομπλιμεντα να στειλεις κανενα κοκκαλουι κατω χαχαχαχαχα![]()
![]()
καλες αναδυσεις που λαλειτε και εσεις οι μακροβουττιες![]()
![]()
Μαριε κυπριακές οι κυρίες με αποχαιρέτησαν προτού να ξενιτευτώ για το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!
re file trwetes k meta na tis kollas me automath gomma..(spazisthn pou thn mesh k katharizeis thn me pirounh,,allasei aplws lio to xrwma pou to vrasimo)omonoia wrote:να σου πο ρε φιλε εξαναεπιασα ετσι πραμα 2 φορες ος τορα τσιε εστολησατες αφου προτα εβαλατες στον ηλιο να 3ερανουν τσιε εφαν το κρεας τους οι λιμπουροι προτα..εν πολλα ορεο πραμα επε3ες τσιε τα οχταποδακια σου 8ορο.....![]()
![]()
Ενα γρηγορο πρωινό.
Ξεκινημα κατα τες 6 σημερα το πρωι και αφιξη στην θαλασσα κατα τες 7
Η κινηση των ψαριων αραιη στην αρχη.
Σε μια ωραια πλακα κανω ψαχτηρι και βλεπω αυτο τον σορκο
Παιζω τον . Η βερκα ειναι βαρια
Εν πανω λαλω . Τραβημα του σχοινιου και ο σορκος ειναι πανω
2 σκαροι πιαστηκαν με πλαναρισμα και ενα αλλο ψαρι που λεγεται ρωσσος πιαστηκε σε μια πλακα στα 4 μετρα.

]
[url=http://www.postimage.org/]
gif upload
Ξεκινημα κατα τες 6 σημερα το πρωι και αφιξη στην θαλασσα κατα τες 7
Η κινηση των ψαριων αραιη στην αρχη.
Σε μια ωραια πλακα κανω ψαχτηρι και βλεπω αυτο τον σορκο
Παιζω τον . Η βερκα ειναι βαρια
Εν πανω λαλω . Τραβημα του σχοινιου και ο σορκος ειναι πανω
2 σκαροι πιαστηκαν με πλαναρισμα και ενα αλλο ψαρι που λεγεται ρωσσος πιαστηκε σε μια πλακα στα 4 μετρα.

]
[url=http://www.postimage.org/]

gif upload