Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- chrysanthos9
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
κριμα μικρα ειναι
ευκαλες μας τα ματια μας ρε Νικολα εποροθηκα ασχημα τωρα και ειμαι αρρωστος γμτ και εν μπορω να παω 
Rememper always someone waiting for you at home
Πολλα ωραια ψαρια
το μουκρι ειμαι σιγουρος οτι το εκτελεσες εσυ γιατη αμα ριχοση κανενα μουκρι πανο που 20 κιλα
περναστο σουβλακι Παντος που το κερο που σε γνωρισα επεξα και εγω κανενα πρεπει να κολιτηκο
περναστο σουβλακι Παντος που το κερο που σε γνωρισα επεξα και εγω κανενα πρεπει να κολιτηκο
-
NIKOLAS HARRIS
ασε που βράχωσε τζαι δεν εβουτούσαν οι ατιμοι να βοηθησουν!!mioumiou wrote:Πολλα ωραια ψαρια![]()
το μουκρι ειμαι σιγουρος οτι το εκτελεσες εσυ γιατη αμα ριχοση κανενα μουκρι πανο που 20 κιλα
Μονο καλα τελια ειναι
παντος τον εναν τον ορφο εν επρεπεν να το βαλης ενα μας περιπαιζουνοτι μονον τους ανεγκεφαλους παιζου μεν

Πολλα ωραια ψαριά φιλε Νικόλα!
-
leshi cy
για σου νικόλα
μια χαρά οι ορφοι φιλε μου!
το μουγγρί εν που το tsiernombil ?
...respect φιλε μου!
πάμε και εμείς κανένα γύρο παίζουμε κανένα psaroui και "χερουμαστε" !
εν θα ξαναβάλω φωτό ένα αντρεπουντε να κάμουν upload !
...πάντως ένα αλλάξει ο καιρός που το σαββατοκύριακο ένα "αρκεψουν" οι μπουνάτσες για όσους εν δουλευκουν !

μια χαρά οι ορφοι φιλε μου!
το μουγγρί εν που το tsiernombil ?
...respect φιλε μου!
πάμε και εμείς κανένα γύρο παίζουμε κανένα psaroui και "χερουμαστε" !
εν θα ξαναβάλω φωτό ένα αντρεπουντε να κάμουν upload !
...πάντως ένα αλλάξει ο καιρός που το σαββατοκύριακο ένα "αρκεψουν" οι μπουνάτσες για όσους εν δουλευκουν !
- chrysanthos9
επια και εγω σημερα ενα γυρο εν αντεξα ουτε στα δυο μετρα εν εκαταιβενα λογω του οτι ειμαι λιο γριπωμενος αποτελεσμα τιποτε μονο μια βολη σε μαι βελονιδα που εκαμεν ενα σαλτο οπως τους νιτζια και εποφιε την βεργα 
Ωραιος Νικολα όπως πάντα 
γεια σου νικολα μου κυπριε βαρα γερα.πολυ ωραια ψαρια.τωρα μιλας
ευχαριστω για την αφιερωση
Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!
- arisinblue
Υπομονή. Οι παράγοντες ανυπαρξίας των ψαριών έίναι πολλοί. Σύντομα όμως η θάλασσα θα αδειάσει από βάρκες και διάφορα άλλα αντικείμενα (υποκείμενα) και θα επανέλθει η ηρεμία και τα ψάρια. Ούτε οι επαγγελματίες βγάζουν ψάρια. Με τα παραγάδια δεν έχουν αφήσει ροφάκι. Ο Αύγουστος ποτέ δεν ήταν μήνας με καλές ψαριές. Ψάρια βγαίνουν μόνο με τυχαίες συναντήσεις. Καλά μπάνια τότε μέχρι ......................
- chrysanthos9
Σημερινο ψαρεμα 2 ωρες ετσι για να περασει λιο η ωρα τιποτε νεκρα 1 βελονιδα και ενα σουρο 
λατσι τζιαι βασικα ακαμα που εβουτισα προχτες ειδα ενα σορκο και μια στηρα (νομιζω οτι ηταν στηρα) πας το ενα κιλο αλλα ηταν φαρασμενη ,ηρτεν πουκατω μου σαν οπλιζα τζιαι μετα εχαθηκε ,κουρκουνες και σκαρους ειχε αρκετα τζιαι τελικα επεξα λιες κουρκουνες σκαρους ,για προπονηση στο καρτερι τζιαι τες βολες . 
-
NIKOLAS HARRIS
γιατι ρε φίλε μου τι έχουν τα φύκια και η άμμος;;ξερεις τι ΣΠΑ κάμνεις;;;admin wrote:Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!
-
Nikolas Nklou
NIKOLAS HARRIS wrote:γιατι ρε φίλε μου τι έχουν τα φύκια και η άμμος;;ξερεις τι ΣΠΑ κάμνεις;;;admin wrote:Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!![]()
![]()