αλλά τα κανονικά γράμματα (no caps) = όλα τα λεφτά

hdemetris wrote:Πάντως απ'ότι εκατάλαβα εν πολλοί που κάμνουν τραβηχτό τζαι μετά λαλούν ότι τα ψάρκα επιάσαν τα με καρτέρι![]()
Τουλάχιστον ο Πιττής κάμνει το τζαι λαλεί το. Εν μας περιπαίζει
+1gptochos wrote:Ρε Δημήτρη παρέτα ρε φίλε τζαι πιάσε μια βαρκούα! Ασέν τζαι συμβατική 1000 λίρες να κάμνεις την δουλειά σου! Τούτα τα scooter δεν τους πολλέχω εμπιστοσύνη. Ακούγετε πολλά της περιποίησης δεν μας κάμνει.
Δηλαδή εμείς που τραβούμε τον Γιώρκο μαζί μας σημαίνει ότι του κάμνουμε τραβητό?Ρε Γιωρκό εννα μείνεις στάσιμος όσπου περνά ο τζαιρός!
![]()
Πάντως τωρά σοβαρα ρε φίλε βλέπω τον τζίηρη μου που μάσιεται με τες δεντροκοπτικές που μπουκκόνουν κάθε λίο τζαι δεν ξεκινούν και μιαν την άλλη χαλούν οπόταν μάλλον δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να αγοράσω τζαι να είμαι συνέχεια με την έννοια!
Βαρκόυα Δημητράκη Βαρκούα!
Τζαι γω τζιαμε το υπολογίζω. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ψαροτούφεκο είμαι αρκετά συγκρατημένος με τα έξοδα που κάμνω. Ας πετάξω τζαι γω ένα τετρακοσιάλιρο. Χαλάλι.george87d wrote:Ρε φιλε απο οτι ξερω το σκουτερ ειναι γυρω στες 400 λιρες!!!!!!
Ευχαριστώ..πάντα ήθελα έναhdemetris wrote:george87d wrote: Στο μεταξύ πρέπει να το εγόρασα το σκούτερ τζαι να μεν το έμαθα ακόμα
Από που το έπιασες ρε φίλε? Ιντερνετ? Αφού πήρες την απόφασή σου καλορίζικο φίλε μου! Προσοχή..... Με τον πάρεις του Γιώρκου γιατί εννα σου το κάμει βίδεςhdemetris wrote:Τζαι γω τζιαμε το υπολογίζω. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ψαροτούφεκο είμαι αρκετά συγκρατημένος με τα έξοδα που κάμνω. Ας πετάξω τζαι γω ένα τετρακοσιάλιρο. Χαλάλι.george87d wrote:Ρε φιλε απο οτι ξερω το σκουτερ ειναι γυρω στες 400 λιρες!!!!!!
Στο μεταξύ πρέπει να το εγόρασα το σκούτερ τζαι να μεν το έμαθα ακόμα
Εν το έπιασα ακόμα ρε. Εννα το παραγείλω όμως.gptochos wrote: Από που το έπιασες ρε φίλε? Ιντερνετ? Αφού πήρες την απόφασή σου καλορίζικο φίλε μου!
οφφ τόπικ, αλλά ποτζί πλευρές (Ξυλοφάγου) κλέφκουν μας συχνά-πυκνάmourmouros wrote:Κλέψανε 2 κοπέλια χτες στη Δεκέλεια, πήραν μονο χρήματα από το αυτοκίνητο. Που ακριβώς δεν ξέρω, από φίλο φίλου το έμαθα.
Με αυτοκίνητο ήρθαν Αντρέα και σταμάτησαν, ή παραμόνευαν? Κυπραίοι με διπλοκάμπινο ή καμμιά μυστήρια ράτσα?Antreas wrote:παρων!!!!
ε κλεψαν με τζαι εμενα μια φορά ξυλοφαγου(παραλιγο 2 αλλα ειδαμε τους που ε κατέβηκαν τζαι ε βαλαμεν τους την φωνη τζαι ε χάθηκαν)
1 φωρα στο καβο γκρεκο
τζαι μια φωρα στο ζυγι