Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

plenom'metatopsarem?

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by plenom'metatopsarem? »

εφα τον εγω ,σιγα να μεν τον δοκω τους καττους :D[/quote]
Ρε φίλε εν όπως το μέλιν οι γύλοι!!! Αν φκει κανένας στην καθετή τζε εν καταφέρει να πάει πίσω (καταπίνουν το συνήθως τέλεια) τρώω τους τζεγω. Το μόνο που βαρκούμε εν το καθάρισμα τους γιατί εν πολλά μαλακό το κρέας τους τζε σχεδόν λιώνουν σαν τους καθαρίζεις.[/quote]

τζι εγώ τρώω τους! Εννοείται! εν θα φάεις γύλο?! Ρωτήστε τις συναγρίδες! :D :D :D
Μάριε, κόφκεις την κκελλέ τζιαι ησυχάζεις! Εν δύσκολη πολλά στο καθάρισμα, φαί εν έχει ιδιαίτερο, άρα γιατί να παιδέφκεσαι με τα βράγχια :)

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

plenom'metatopsarem? wrote:εφα τον εγω ,σιγα να μεν τον δοκω τους καττους :D
Ρε φίλε εν όπως το μέλιν οι γύλοι!!! Αν φκει κανένας στην καθετή τζε εν καταφέρει να πάει πίσω (καταπίνουν το συνήθως τέλεια) τρώω τους τζεγω. Το μόνο που βαρκούμε εν το καθάρισμα τους γιατί εν πολλά μαλακό το κρέας τους τζε σχεδόν λιώνουν σαν τους καθαρίζεις.[/quote]

τζι εγώ τρώω τους! Εννοείται! εν θα φάεις γύλο?! Ρωτήστε τις συναγρίδες! :D :D :D
Μάριε, κόφκεις την κκελλέ τζιαι ησυχάζεις! Εν δύσκολη πολλά στο καθάρισμα, φαί εν έχει ιδιαίτερο, άρα γιατί να παιδέφκεσαι με τα βράγχια :)[/quote]

γιατι Φοιβο φκαλεις τιποτε σκαρτο εσυ σε οτι εχει σχεση με ψαρι?? :lol: :lol: :lol:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Μάριε να σου δώσω στίγμα να πάεις με καθετή να πιάσεις καμπόσους? Να καθαρίσει ο τόπος πέρκει πιάσουμε λίες κουρκούνες φέτος :lol: :lol:

nicolas theocharous

konstantinos kalogir wrote:Μάριε να σου δώσω στίγμα να πάεις με καθετή να πιάσεις καμπόσους? Να καθαρίσει ο τόπος πέρκει πιάσουμε λίες κουρκούνες φέτος :lol: :lol:
εμενα ερωτησες με αν θελω να αποκαλυψεις το στιγμα με τους γιλους που τοσο δυσκολα και με τοσους κοπους ανακαλυψα???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

konstantinos kalogir wrote:Μάριε να σου δώσω στίγμα να πάεις με καθετή να πιάσεις καμπόσους? Να καθαρίσει ο τόπος πέρκει πιάσουμε λίες κουρκούνες φέτος :lol: :lol:
Κώτσιο, παρέτα!!! :hand: :hand: :hand:

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:εφα τον εγω ,σιγα να μεν τον δοκω τους καττους :D
Ρε φίλε εν όπως το μέλιν οι γύλοι!!! Αν φκει κανένας στην καθετή τζε εν καταφέρει να πάει πίσω (καταπίνουν το συνήθως τέλεια) τρώω τους τζεγω. Το μόνο που βαρκούμε εν το καθάρισμα τους γιατί εν πολλά μαλακό το κρέας τους τζε σχεδόν λιώνουν σαν τους καθαρίζεις.
Μάριε, κόφκεις την κκελλέ τζιαι ησυχάζεις! Εν δύσκολη πολλά στο καθάρισμα, φαί εν έχει ιδιαίτερο, άρα γιατί να παιδέφκεσαι με τα βράγχια :)[/quote]

γιατι Φοιβο φκαλεις τιποτε σκαρτο εσυ σε οτι εχει σχεση με ψαρι?? :lol: :lol: :lol:[/quote]

Τους κούνελλους! :D :D :D
Γιατί ρε, ζηλέφκεις επειδή ξέρω να τρώω?! Που εψάρευκα 3ων-4ων χρονών , τι νομίζεις πως έπιανα?! :D Λαβράκια με σπίννινγκ?! Γύλους με την αντένα και σπάρια! Και πολλοί μου και καλοί μου! :lol:

nicolas theocharous

οι αν δεν μου ελαλουσες κουνελλους πραγματικα ηταν να αρκεψω να σε φοουμε.. λαλεις να μελετησουμε σοβαρα τον τροπο φιλεταρισματος των κουνελλων?? ακουσα εν ωραιοι :wink: :wink: :wink:

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:οι αν δεν μου ελαλουσες κουνελλους πραγματικα ηταν να αρκεψω να σε φοουμε.. λαλεις να μελετησουμε σοβαρα τον τροπο φιλεταρισματος των κουνελλων?? ακουσα εν ωραιοι :wink: :wink: :wink:
κούνελλους να φας εσύ! Εγώ εν υπάρχει περίπτωση! Εν καλοί φιλεταρισμένοι για δόλωμα άκουσα :wink: :wink: :wink:

MariosK

Post by MariosK »

nicolas theocharous wrote:οι αν δεν μου ελαλουσες κουνελλους πραγματικα ηταν να αρκεψω να σε φοουμε.. λαλεις να μελετησουμε σοβαρα τον τροπο φιλεταρισματος των κουνελλων?? ακουσα εν ωραιοι :wink: :wink: :wink:
Επεριπέξαν σε. Το φαί τους είναι άνοστο, απλά οι Ιαπωνέζοι ακριβωπληρώνουν τους λόγου της δυσκολίας στο καθάρισμα και τρων τους λόγου του thrill που νιώθουν διότι ο καλός ο chef αφήνει και ελάχιστη δόση τοξίνης έτσι για να πάρεις χαπάρι.

angiec

Post by angiec »

Από την σημερινή μου εξόρμηση ,με μια θάλασσα λάδι και άπνοια .Αντένα ,16 αόρατο παράμαλλο και 14 αγκίστρι,και δόλωμα τυλιχτό με ζωμό και κεφάλια γαρίδας λιωμένα .......μαζί με μπόλικη ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Φελλό 1γρ.
Attachments
ggggg.jpg
ggggg.jpg (144.46 KiB) Viewed 5695 times

legendguards

Post by legendguards »

angiec wrote:Από την σημερινή μου εξόρμηση ,με μια θάλασσα λάδι και άπνοια .Αντένα ,16 αόρατο παράμαλλο και 14 αγκίστρι,και δόλωμα τυλιχτό με ζωμό και κεφάλια γαρίδας λιωμένα .......μαζί με μπόλικη ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Φελλό 1γρ.
Angie ποσα τον πουλας το σκαρο ?

angiec

Post by angiec »

legendguards wrote:
angiec wrote:Από την σημερινή μου εξόρμηση ,με μια θάλασσα λάδι και άπνοια .Αντένα ,16 αόρατο παράμαλλο και 14 αγκίστρι,και δόλωμα τυλιχτό με ζωμό και κεφάλια γαρίδας λιωμένα .......μαζί με μπόλικη ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Φελλό 1γρ.
Angie ποσα τον πουλας το σκαρο ?
Να τον βάλουμε σε δημοπρασία :lol: :lol: :lol: Αρχίζουμε με 5 ευρώ :lol: :lol: :lol:

maxhtec

Post by maxhtec »

Μπραβο Αντζυ πολλα ωραια τα ψαρια σου ιδικα ο σκαρος επιασα τζε εγο προχτες το σαββατο εναν τον ιδιο τζε αλλο ενα λιο πιο μεγαλο πρεπει να ειχεν ωρεο τραβημα

legendguards

Post by legendguards »

maxhtec wrote:Μπραβο Αντζυ πολλα ωραια τα ψαρια σου ιδικα ο σκαρος επιασα τζε εγο προχτες το σαββατο εναν τον ιδιο τζε αλλο ενα λιο πιο μεγαλο πρεπει να ειχεν ωρεο τραβημα
Ε φιλε ποσα τον πουλας ?

maxhtec

Post by maxhtec »

Εφατον πιλε ρε φιλε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: που ενα ξαναπιασω ελα να καμουμε ανταλαγη με κουρκουνες :lol: :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”