mikrosa wrote:sorry for greeklish but I cant change .......
re file men ta fais sobara tora!!!
ekama to la8os kai efa ta mia fora en gemato petrelaia kai oti ales bromies skefteis!
elpizo kai sas parakalo admin men me diagrapsete epidi kati epa8e to computer mou kai en allasei glwsa.an mporeite na mou dosete kati gia na grafo ellinika 8a sas eimoun eunomon!!!an 8elete diagrapsete to post mou kai grapsete to sta ellinika.....sorry
μικρέ, πήγαινε στο control panel ,επέλεξε regional and language options και πρόσθεσε τα ελληνικά στο πληκτρολόγιό σου! Πατώντας alt+shift κάνεις αλλαγή από γλώσσα σε γλώσσα που έχεις επιλεγμένες!
δοκίμασε να δούμε!
Όσο για τα ψάρια των λιμανιών γενικά...υπάρχει μεγάλη συζήτηση! Προσωπική μου γνώμη, ψάρια όπως κέφαλους..μην τους φας! Ζούνε τη ζωή τουσ μέσα στο λιμάνι, άρα...μολυσμένοι. Ψάρια όπως οι λίτσες κι άλλα εποχιακά κυνηγιάρικα, απλά επισκέφτονται το λιμάνι να τραφούν και μετά φεύγουν, πιστεύω πως δεν έχει πρόβλημα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας μας διαφωτίσει!
δαμε θα διαφωνησω γιατι μπορει οι κεφαλοι να ηταν πελαγισιοι που απλα εμπηκαν μες το λιμανι για να αποφυγουν τον καιρο....αλλα ειναι παρα πολ μικρη η πιθανοτητα για τουτο που ειπα..... το πιο πιθανον να ειναι απο αυτους που ζουν την ζωη τους σε λιμανια -αρα δεν θα ειναι το ιδιο με καποιο πελαγισιο... πιο καλα θα ηταν να επιανες καποιο μικρο κεφαλο και να τον εδωλονες ζωντανο για κανενα κυνηγιαρικο
plenom'metatopsarem? wrote:
Όσο για τα ψάρια των λιμανιών γενικά...υπάρχει μεγάλη συζήτηση! Προσωπική μου γνώμη, ψάρια όπως κέφαλους..μην τους φας! Ζούνε τη ζωή τουσ μέσα στο λιμάνι, άρα...μολυσμένοι. Ψάρια όπως οι λίτσες κι άλλα εποχιακά κυνηγιάρικα, απλά επισκέφτονται το λιμάνι να τραφούν και μετά φεύγουν, πιστεύω πως δεν έχει πρόβλημα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας μας διαφωτίσει!
Μολυσμένα ψαρια στα λιμάνια Δεν υπάρχουν τουλάχιστο μέχρι τώρα....άλλο να έχουν μια άσχημη μυρωδιά στα έντερα τους και άλλο να μιλούμε για μολυσμένα.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Γεια σας κοπελια.
Ήμουν έτοιμος να γράψω για ένα πολλά ευχάριστο ψάρεμα στην πάφο που εκάμαμε, και είδα ότι μερικοί έφυγαν απογοητευμένοι.
Φύγαμε την τρίτη για διακοπές πάφο και την νύχτα ολόισια για casting. 4 καλαμια σύνολο, 3 σορκους, πρώτος 500+-, δεύτερος 250 φάση και στο τέλος εκαμεν μας την έκπληξη ένας πάνω που 800 σίγουρα. Μια μελάνα και ένας ρώσος αναγιουμενος ο οποιος ήταν και πολλά καλο φαΐ.
Attachments
AIMAG0077.jpg (165.51 KiB) Viewed 7070 times
AIMAG0082.jpg (274.25 KiB) Viewed 7073 times
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
μπραβο φιλε μου ωραια ψαρια, σε πια περιοχη ησουν αν επιτρεπεται;
Μου φανηκε παραξενο που μερικοι εφυγαν απογοητευμενοι απο τη παφο. Αυτη την εποχη κυριως αν πας σε ενα πολυ καλο ψαροτοπο ειναι συγουρο οτι θα εχεις καλη ψαρια..
Marios E wrote:μπραβο φιλε μου ωραια ψαρια, σε πια περιοχη ησουν αν επιτρεπεται;
Μου φανηκε παραξενο που μερικοι εφυγαν απογοητευμενοι απο τη παφο. Αυτη την εποχη κυριως αν πας σε ενα πολυ καλο ψαροτοπο ειναι συγουρο οτι θα εχεις καλη ψαρια..
Ευχαριστώ φιλε μου.
Όσο για τον τόπο, επειδή ήμουν καλεσμένος εκεί, το μονο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι πολι χρυσοχού μεριές
Η αλήθεια να λέγεται, πήγαμε ξανά μετά που 3 μέρες στο ίδιο spot αλλα εβγάζαμε συνεχεια ρώσους και ένα loutsoui που αναγκαστικα να το πιάσω επειδή εκαταφερεν και μπήκε του το αγκίστρι που το μάτι
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
μπραβο φιλε μου πολυ καλη ψαρια . καλησπερα και σε ολο το φορουμ απο μενα γιατι χτεσ ηρθα ημουν ελλαδα ενα μηνα και πηγα και για καλες εξορμησεις με καλα αποτελεσματα αλλα οχι αυτα που περιμενα σημασια εχει οτι ηταν πολυ καλα ελπιζω να κανονισουμε και καμια συναντηση με το συνδεσμο αντε να δουμε!!!
Marios E wrote:Αυτη την εποχη κυριως αν πας σε ενα πολυ καλο ψαροτοπο ειναι συγουρο οτι θα εχεις καλη ψαρια..
Φιλε "σιγουρα" δεν υπαρχουν στο ψαρεμα νομιζω..ισως να μιλας για συγκεκριμενο ψαρι πχ την κουρκουνα που δεν επηρεαζετε τοσο πολυ απο τις συνθηκες ενος τοπου.Εχω ψαρεψει αρκετες φορες σε τοπους που υπηρχαν αρκετα ψαρια συχνα(μπαινω συνηθως σε τοπους με μασκα) και καποιες φορες ηταν εξαφανισμενα ουτε για δειγμα ψαρι!!!