Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
lol επιασες ουλλην την 11αδα
Νυχτερινό τρίωρο ψές στο Ζύγι ένα μούρμουρο 200γρ δόλωμα ακροβάτης
- plenom'metatopsarem?
ετοίμαστα συρματόσχοινα σου!nicolas theocharous wrote:Ρε φιλε θωρω τα και γυριζει μου θελω να παω και εγω spinning για κουνελλους σοβαρα θελω πολλα να παω. περνεις με να παμε???

θα κανονίσουμε!

- plenom'metatopsarem?
μα ποιαν εντεκάδα ρε φίλε?! Εξεπεράσαμεν τζιαι τους αναπληρωματικούς!PrEdAtΩR wrote:lol επιασες ουλλην την 11αδα
20άδα περίπου!!!

-
plenom'metatopsarem? wrote:ετοίμαστα συρματόσχοινα σου!nicolas theocharous wrote:Ρε φιλε θωρω τα και γυριζει μου θελω να παω και εγω spinning για κουνελλους σοβαρα θελω πολλα να παω. περνεις με να παμε???![]()
![]()
![]()
θα κανονίσουμε!
θα περιμενω πως και πως φιλε μου. σοβαρα πορωννουμε με το spinning

- plenom'metatopsarem?
καλό το σπίννινγκ, αλλά να πιάνουμε τζιαι τίποτε άλλο εκτός που κούνελλους!!!!!!!!!!!nicolas theocharous wrote:plenom'metatopsarem? wrote:ετοίμαστα συρματόσχοινα σου!nicolas theocharous wrote:Ρε φιλε θωρω τα και γυριζει μου θελω να παω και εγω spinning για κουνελλους σοβαρα θελω πολλα να παω. περνεις με να παμε???![]()
![]()
![]()
θα κανονίσουμε!
θα περιμενω πως και πως φιλε μου. σοβαρα πορωννουμε με το spinning![]()
![]()

-
θα περιμενω πως και πως φιλε μου. σοβαρα πορωννουμε με το spinning
[/quote]
καλό το σπίννινγκ, αλλά να πιάνουμε τζιαι τίποτε άλλο εκτός που κούνελλους!!!!!!!!!!!
[/quote]
εμενα εν με κοφτει τι ψαρια πιανουμε αλλα το σπορ. εν λεω θα ηθελα καμια λιτσουα θα την προτιμουσα αλλα ειμαστε πανω απ ολα αθλητες
λαμπρο να μας καψει, που ειμαστε αθλητες

καλό το σπίννινγκ, αλλά να πιάνουμε τζιαι τίποτε άλλο εκτός που κούνελλους!!!!!!!!!!!

εμενα εν με κοφτει τι ψαρια πιανουμε αλλα το σπορ. εν λεω θα ηθελα καμια λιτσουα θα την προτιμουσα αλλα ειμαστε πανω απ ολα αθλητες

λαμπρο να μας καψει, που ειμαστε αθλητες

Παντως ρε Νικολα συμφωνω μαζι σου,ασην τζε κουνελλους παρα τιποτε,η αληθεια ειναι οτι θα χουν πλακα συν οτι βοηθουμε να καθαρισουν οι θαλασσες μασ που τουτα τα παλιοψαρα που εν μας αφηννουν ουτε καλαμαρκα χταποδια η γονο.Με την ποσοτητα που εχουμε σιγουρα θα μπορουσε να εξελιχθει νο 1 αθλητικο ψαρι,πως ψαρευομε τα ψαρια του γλυκου νερου για να τα φησομε πισω δηλαδη?ΟΙ κουνελλοι εν μεγαλυττεροι τζε εχουν ακτιον
- plenom'metatopsarem?
Προτιμότερο τίποτε παρά κούνελους! Σιχαμένα ψάρια! Θάνατο στους κούνελλους!!!
Εκμεταλλευτείτε το για τουριστικούς σκοπούς!!!! Σπίννινγκ για κούνελλους! Ακούει κανείς?!
Εκμεταλλευτείτε το για τουριστικούς σκοπούς!!!! Σπίννινγκ για κούνελλους! Ακούει κανείς?!
Last edited by plenom'metatopsarem? on Fri Jun 24, 2011 5:22 pm, edited 1 time in total.
-
Θα ήταν καλή ιδέα ο η διοργάνωση διεθνούς διαγωνισμού (Cyprus Grand Kounelos) και οποίος πιάσει τους περισσότερους και τους μεγαλυτέρους να παίρνει το βραβείο (Mr.Kounelos International).
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος
- plenom'metatopsarem?
Σπόνσορας...το playboy!chrisostomos wrote:Θα ήταν καλή ιδέα ο η διοργάνωση διεθνούς διαγωνισμού (Cyprus Grand Kounelos) και οποίος πιάσει τους περισσότερους και τους μεγαλυτέρους να παίρνει το βραβείο (Mr.Kounelos International).

-
plenom'metatopsarem? wrote:Σπόνσορας...το playboy!chrisostomos wrote:Θα ήταν καλή ιδέα ο η διοργάνωση διεθνούς διαγωνισμού (Cyprus Grand Kounelos) και οποίος πιάσει τους περισσότερους και τους μεγαλυτέρους να παίρνει το βραβείο (Mr.Kounelos International).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

οι κουνελοι δυστηχως δεν τελιωνουν νμζ οτι και να γινει μεχρι να τα φανε ολα ακομα και τα φιτζια και δεν μηνει τιποτε αλλο να φασιν τζε ψοφισουν αφου πρωτα φαει ο ενας τον αλλον

εχει σχεδον 1μιση χρονο να πιασω κουνελλο... κατι καμμω λαθος : /
Esox Lucius
-
Λαθος στους τοπους θα καμνεις για να μεν διας πας τους κουνελλουςGreg wrote:εχει σχεδον 1μιση χρονο να πιασω κουνελλο... κατι καμμω λαθος : /

- mourmouros
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΝΑ!! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !! 

- Attachments
-
- 160620114449a.JPG (197.63 KiB) Viewed 5688 times
-
- 160620114442.jpg (227.97 KiB) Viewed 5688 times