Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
χααα μεγάλη γυρίλλα , βάλε συρματοσσινο αλλη φορα!
έπρεπε να μασ καμεις περιγραφην της φασης... αλλα μεν το λαλεις εγω νομιζω εν να σου ξαναχτυπήσει!
έπρεπε να μασ καμεις περιγραφην της φασης... αλλα μεν το λαλεις εγω νομιζω εν να σου ξαναχτυπήσει!
Να του ξανακτυπησει?
Ειμαι ικανος να πηγαινω καθε μερα για το πιασω εγω το τερας
.. Ο σειρας εχασε την ευκαιρια του για φετος. Περκει τσιμπησει παλι για να πιασουμε και το τεχνητο μας πισω!
Καλη χρονια κοπελλια και καλα ψαρεματα
Ειμαι ικανος να πηγαινω καθε μερα για το πιασω εγω το τερας

Esox Lucius
Greg wrote:Να του ξανακτυπησει?
Ειμαι ικανος να πηγαινω καθε μερα για το πιασω εγω το τερας.. Ο σειρας εχασε την ευκαιρια του για φετος. Περκει τσιμπησει παλι για να πιασουμε και το τεχνητο μας πισω!

για ποιο ψαρι-τερας μιλουμεν?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- chrysanthos9
επιτελους ετσιμπισε ψαρι σημερα ενας πολλα ωραιος σορκος σε κοματακι καλαμαρι
Rememper always someone waiting for you at home
- maratheftis
Εχτές περιοχή αμμοχώστου...που επαιρνε τους τοπους btw..σιουρα είσχεν 4αρι....εκαμνε για καστινγκ,,τζε εν τα επιρα τα καλαμια....
αντεννα---τιποτε ουτε τσιμπημα
εγγλεζικο--τιποτε....εκατάφερα τζε ετσακισα την μουττη του...οπως το εφκαλλα που τη θηκη...ΤΟΣΟΝ ΚΑΛΑ...να μεν σας πω οτι ακουσαν με ουλλοι να φωναζω οπως τον πελλο!!! αν ξερετε η φαση εσχιει σωτηρια? επισκευάζετε? η τουλαχιστον μπορουν να μου παραγγειλουν ανταλλακτικο (εγορασα το που το καταστημα ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Λευκωσια)? η να αγοράσω άλλο τζε κανει?
εγγλεζικο--τιποτε....εκατάφερα τζε ετσακισα την μουττη του...οπως το εφκαλλα που τη θηκη...ΤΟΣΟΝ ΚΑΛΑ...να μεν σας πω οτι ακουσαν με ουλλοι να φωναζω οπως τον πελλο!!! αν ξερετε η φαση εσχιει σωτηρια? επισκευάζετε? η τουλαχιστον μπορουν να μου παραγγειλουν ανταλλακτικο (εγορασα το που το καταστημα ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Λευκωσια)? η να αγοράσω άλλο τζε κανει?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Πάρτο τζιαμέ που το αγόρασες τζε το πιο πιθανον θα σου το φτιάξει. Ίσως να μην σου αλλάξει στέλεχος αλλά απλά να σου βάλει άλλο οδηγό στην μύτη που έμεινεν και να αλλάξει λίον το action του.maratheftis wrote:Εχτές περιοχή αμμοχώστου...που επαιρνε τους τοπους btw..σιουρα είσχεν 4αρι....εκαμνε για καστινγκ,,τζε εν τα επιρα τα καλαμια....
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- maratheftis
MariosK wrote:Πάρτο τζιαμέ που το αγόρασες τζε το πιο πιθανον θα σου το φτιάξει. Ίσως να μην σου αλλάξει στέλεχος αλλά απλά να σου βάλει άλλο οδηγό στην μύτη που έμεινεν και να αλλάξει λίον το action του.maratheftis wrote:Εχτές περιοχή αμμοχώστου...που επαιρνε τους τοπους btw..σιουρα είσχεν 4αρι....εκαμνε για καστινγκ,,τζε εν τα επιρα τα καλαμια....
τελικά εκανονισα το..εννα δείξει δλδ .ηταν γυρω στα 2εκ κομμενο,,,μακαρι να είναι καλα ο Γιατρκακος τζιαι το blog του μου...που έσχει χρήσιμα πραματα μέσα..+ μοτίφες δικες μου νομιζω εσαστικεν..επομενη εξόρμηση Τεταρτη..ακουο εθελοντες?
- AggelosLRK
εκει που θα παεις τεταρτη πηγαινε τριτη απογευμα και ταισε,ενα με κανεις να ξεσκονισω το εγγλεζικο μου και διπλα διπλα που ψαρευουμε,σε ειδα 3-4 φορες ως τωρα χαχα,καλα που δεν ορμηξαν τα γερουθκια να σε φανε εκει που παεις 

- maratheftis
Μα σοβαρα? είσαι τζε εσυ τζιαμε γυρων α?
τα γερουθκια εν οκ ρε...κοφκουμεν τεσ κουβεντες μας λαλουν μας τζε καμια συμβουλη....ο αλλος εν 55 χρονο αφυπηρετησε τζε παι καθε μερα ψαρεμα...εν σου γυριζει αμαν ακουις ετσι πραματα!!??
τα γερουθκια εν οκ ρε...κοφκουμεν τεσ κουβεντες μας λαλουν μας τζε καμια συμβουλη....ο αλλος εν 55 χρονο αφυπηρετησε τζε παι καθε μερα ψαρεμα...εν σου γυριζει αμαν ακουις ετσι πραματα!!??
maratheftis wrote:Μα σοβαρα? είσαι τζε εσυ τζιαμε γυρων α?
τουλάχιστον εσένα εν φιλικοί οι γέροι....σε άλλο τόπο πιο κάτω που το κότσινο τετράγωνο, επροσπαθούσαν να με πείσουν ότι ενεν καλά η περιοχή τζαι να τα παραιτήσω

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Χρόνια πολλά σε όλους.
Εχτές το πρωϊ αξιώθηκα να κάμω το πρώτο ψάρεμα της χρονιάς, σε εντελώς λάθος τόπο (παραλία ανατολικής Λεμεσού) τζιαι χρόνο (πρωϊ, 06:00 - 09:30).
Τελικά είχα συνέχεια τσιμπήματα, κυρίως σπαρούθκια/σορκούθκια (πότε εννα γυαλώσουν οι γονιοί τους; έννεν τζιαιρός τους;) αλλά εφκήκαν τζιαι μούρμουροι εκ των οποίων εκράτησα 3 καλούς (εκ....των οποίων ο ένας 30+ cm παρακαλώ).
Βασικά εν το επερίμενα να φκεί ψάρι "σωστού" μεγέθους οπότε εχάρηκα το.
Αλλά η μεγάλη η φάση εν άλλη:
Κατα τες 9, αρκέψαν οι γέροι κυρίως ρωσσικής καταγωγής να κατεβαίνουν για μπάνιο. Μια σεβάσμια γερόντισσα ήρτε ττίκκι τττόκκο με τη ροπούα της, πετάσσει την...δίπλα μου τζιαι έκαμε να μπεί στο νερό. Ρε καλή μου ρε χρυσή μου, δαμέ ψαρεύκω, πήεννε πάρακατω, χαπάρι η ρωσσίδα.
Τέλοσπαντων εμπήκε, ετσαλαβούττησε τζιαι άρκεψε να φκαίνει έξω, ερχόμενη ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ πάνω στη μισίνα του ενός καλαμιού. Ώσπου να κοντέψει τέλεια, ο μεγάλος ο μούρμους ήσιεν ήδη τσιμπήσει, τζιαι έφερνα τον έξω.
Σκηνικό: με το ένα σιέρι να της νεύκω να φύει, με το άλλο να κουμαντάρω το τράβημα του μούρμουρου τζιαι να αγχώνουμαι να μεν την πιάσω που το μαγιώ τζιαι να έχουμε ιστορίες.
Τζιαι το αποτέλεσμα να "πλευρίσει" το ψάρι κατα πάνω της, να το κοντράρω, να ξενερίζει μες τα πόθκια της τζιαι η κοτζιάκαρη να λαώννεται τζιαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξομακρίζει βουρητή.
Αυτά.
Εχτές το πρωϊ αξιώθηκα να κάμω το πρώτο ψάρεμα της χρονιάς, σε εντελώς λάθος τόπο (παραλία ανατολικής Λεμεσού) τζιαι χρόνο (πρωϊ, 06:00 - 09:30).
Τελικά είχα συνέχεια τσιμπήματα, κυρίως σπαρούθκια/σορκούθκια (πότε εννα γυαλώσουν οι γονιοί τους; έννεν τζιαιρός τους;) αλλά εφκήκαν τζιαι μούρμουροι εκ των οποίων εκράτησα 3 καλούς (εκ....των οποίων ο ένας 30+ cm παρακαλώ).
Βασικά εν το επερίμενα να φκεί ψάρι "σωστού" μεγέθους οπότε εχάρηκα το.
Αλλά η μεγάλη η φάση εν άλλη:
Κατα τες 9, αρκέψαν οι γέροι κυρίως ρωσσικής καταγωγής να κατεβαίνουν για μπάνιο. Μια σεβάσμια γερόντισσα ήρτε ττίκκι τττόκκο με τη ροπούα της, πετάσσει την...δίπλα μου τζιαι έκαμε να μπεί στο νερό. Ρε καλή μου ρε χρυσή μου, δαμέ ψαρεύκω, πήεννε πάρακατω, χαπάρι η ρωσσίδα.
Τέλοσπαντων εμπήκε, ετσαλαβούττησε τζιαι άρκεψε να φκαίνει έξω, ερχόμενη ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ πάνω στη μισίνα του ενός καλαμιού. Ώσπου να κοντέψει τέλεια, ο μεγάλος ο μούρμους ήσιεν ήδη τσιμπήσει, τζιαι έφερνα τον έξω.
Σκηνικό: με το ένα σιέρι να της νεύκω να φύει, με το άλλο να κουμαντάρω το τράβημα του μούρμουρου τζιαι να αγχώνουμαι να μεν την πιάσω που το μαγιώ τζιαι να έχουμε ιστορίες.

Τζιαι το αποτέλεσμα να "πλευρίσει" το ψάρι κατα πάνω της, να το κοντράρω, να ξενερίζει μες τα πόθκια της τζιαι η κοτζιάκαρη να λαώννεται τζιαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξομακρίζει βουρητή.
Αυτά.
Χρόνια σου πολλά ρε Μιχάλη... μα που εχάθηκες ρε???
Εστράφηκα τζαι γω σήμμερα που το 5ημερο......
...τι να πω, εκαρτέρουν σοβαρές καταστάσεις, αλλά ο καιρός δεν μας άφεισε να ψαρέψουμε!
Εφήσαν ούλλο που πίσω ή από αριστερά μας... λάντα η θάλασσα! Οπωταν, δεν εφκήκε τπτ έξω, μόνο κάτι πελλο-μούρμουροι της χούφτας, κάνας-δυο σορκοί και λίγες μελάνες....
Το τοποίο...

Τζαι η πρώτη εμφάνιση μπαλιχού(τσαρτελλο-βελονίδας) στο Λατζί... νεογνό

Σε ένα νυχτερινό ψάρεμα μέσα στον Ακάμα... είχα μια φάση πολλά γελία...
Πρώτα απ΄ολα δείτε το σκηνηκό... για να καταλάβετε την φάση... μιλούμε για σημείο που ακριβός από κάτω σου έχεις 10 μέτρα βάθος...

...έσειρα 2 ψαροδόλια μέσα, το ένα κολλιός δολωμένο πάνο σε 2 "σερκολ" αγκιστρια και το άλλο, μεγάλο φατσούκλι τιλιμένο με κατσόχειρο που 80λβ νήμα με 8ρια σασάμι αγκίστρια.........
Αμα ενύχτωσε και επεράσαν 3-4 ώρες.... ξαφνηκά τσιμπά το ψαροδόλι......... είχαν την καταλήνα πάνο άμπα τζαι τσιμπίσει κάνας ορφός.....
Πιάνω το καλάμι, μπαρώνω το καλά τζαι ξεκηνά η πάλη.... τραβήματα, κκελλάες τζ΄ιστορίες πολλές! Αμμάνα μου λαλώ του Νικόλα... ρε!!! Επιάμεν τον ορφό!!!
Τζίντην ώρα μες τον νου μου εγυρήζαν.... στείρες, ορφοί, πίγγες, ασπρόβλαχοι τζαι ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ!!!
Άντα τζαι φέρνω τον κοντά... εφκείκε επιφάνεια πλέων, τζαι θορώ το να ποκλόννετε.... λαλώ τζαι γω, μάννα μπώνει τούτο ρε? Εν τεράστιο μουγκράσιελλο??
Μετά τραβά μου αριστερά... αντά θωρώ τζίνον ούλλο το γιάλλισμα... εν ΤΕΡΑΤΟλαβρακο! λαλώ του Νικόλα...
Φέρνω το κόμα λλίο.... ΕΝ ΣΙΝΑΓΡΙΔΑ λαλεί μου ο Νικόλας...!!!!!!!!!!
Θωρώ το που λλίο πιο κοντά..... αμμάνα μου λαλώ που μέσα μου τζαι επιάμε το πρώτο μας γοφάρι...!!!!!!!!!
Πιάννει ο Νικόλας την μισήνα με τα χέρια τζαι πετάσσει το πάνο............. τελικά ήταν...
http://img39.imageshack.us/img39/2151/akamas2010041.jpg
ποιός είπε πως δεν τσιμπούν την νύχτα??
Εστράφηκα τζαι γω σήμμερα που το 5ημερο......
...τι να πω, εκαρτέρουν σοβαρές καταστάσεις, αλλά ο καιρός δεν μας άφεισε να ψαρέψουμε!
Εφήσαν ούλλο που πίσω ή από αριστερά μας... λάντα η θάλασσα! Οπωταν, δεν εφκήκε τπτ έξω, μόνο κάτι πελλο-μούρμουροι της χούφτας, κάνας-δυο σορκοί και λίγες μελάνες....
Το τοποίο...

Τζαι η πρώτη εμφάνιση μπαλιχού(τσαρτελλο-βελονίδας) στο Λατζί... νεογνό

Σε ένα νυχτερινό ψάρεμα μέσα στον Ακάμα... είχα μια φάση πολλά γελία...
Πρώτα απ΄ολα δείτε το σκηνηκό... για να καταλάβετε την φάση... μιλούμε για σημείο που ακριβός από κάτω σου έχεις 10 μέτρα βάθος...

...έσειρα 2 ψαροδόλια μέσα, το ένα κολλιός δολωμένο πάνο σε 2 "σερκολ" αγκιστρια και το άλλο, μεγάλο φατσούκλι τιλιμένο με κατσόχειρο που 80λβ νήμα με 8ρια σασάμι αγκίστρια.........
Αμα ενύχτωσε και επεράσαν 3-4 ώρες.... ξαφνηκά τσιμπά το ψαροδόλι......... είχαν την καταλήνα πάνο άμπα τζαι τσιμπίσει κάνας ορφός.....
Πιάνω το καλάμι, μπαρώνω το καλά τζαι ξεκηνά η πάλη.... τραβήματα, κκελλάες τζ΄ιστορίες πολλές! Αμμάνα μου λαλώ του Νικόλα... ρε!!! Επιάμεν τον ορφό!!!
Τζίντην ώρα μες τον νου μου εγυρήζαν.... στείρες, ορφοί, πίγγες, ασπρόβλαχοι τζαι ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ!!!

Άντα τζαι φέρνω τον κοντά... εφκείκε επιφάνεια πλέων, τζαι θορώ το να ποκλόννετε.... λαλώ τζαι γω, μάννα μπώνει τούτο ρε? Εν τεράστιο μουγκράσιελλο??

Μετά τραβά μου αριστερά... αντά θωρώ τζίνον ούλλο το γιάλλισμα... εν ΤΕΡΑΤΟλαβρακο! λαλώ του Νικόλα...
Φέρνω το κόμα λλίο.... ΕΝ ΣΙΝΑΓΡΙΔΑ λαλεί μου ο Νικόλας...!!!!!!!!!!

Θωρώ το που λλίο πιο κοντά..... αμμάνα μου λαλώ που μέσα μου τζαι επιάμε το πρώτο μας γοφάρι...!!!!!!!!!

Πιάννει ο Νικόλας την μισήνα με τα χέρια τζαι πετάσσει το πάνο............. τελικά ήταν...
http://img39.imageshack.us/img39/2151/akamas2010041.jpg
ποιός είπε πως δεν τσιμπούν την νύχτα??
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
απαναια μου εντα τερατοκουνελλος!!

catch & release!
ρε φιλε εθκιαβαζα την ιστορια σου τζιαι λαλω που μεσα μου ¨αν ειναι κουνελλος παλε θα μου γυρισει¨ τελικα εγυρισεν μου, φανταζουμε και εσενα... 

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Εγυρισε μου τυαι μενα η αληθκεια . . Τελικά εν ήταν συνα-γριδα , ήταν συνα-ξε τα τυαι φυε
ωραια όλα ομως !

ωραια όλα ομως !