Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- maratheftis
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
σημερα περιοχι αεροδρομιο τζιαι μετα περιοχη μενεου....τιποτε...μα εννοο τιποτε...εφαμεν καμποσα νερα ΜΟΝΟ!.... νομιζο εννα αρχισο τζε εγο να πηγαινω προς κοκκινοχωρια!
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
πολλα ωραια ψαριά μαριε

- chrysanthos9
marios pafitis wrote:Nυχτερινό ψάρεμα εχθές περιοχή Αγίας Νάπας τα ψαρια είχαν όρεξη αλλα ήταν τραβιμενα μέσα αποτέλεσμα 4 μουρμούρες και 1 σόρκος
nice fish σε τι δολωμα?
Rememper always someone waiting for you at home
Μπράβο ρε Μάριε. Ετσιμπήσαν καλά απ'ότι θωρώ μετά που εφύαμεν εμείς α!!!Εκαρτέρας να φύουν οι μουσουπέττιες να τσιμπήσουν!!!!Ως ήντα ώρα εκάτσετε;;;Πίντωσε τζιαι τους 2 τους μούρμουρους τους δικούς μας επίαμεν καλά τελικά επιάσαμεν το κότα λαλεί τζιαι ο Μάριος!!marios pafitis wrote:Nυχτερινό ψάρεμα εχθές περιοχή Αγίας Νάπας τα ψαρια είχαν όρεξη αλλα ήταν τραβιμενα μέσα αποτέλεσμα 4 μουρμούρες και 1 σόρκος
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
κάτσαμε μέχρι τις 3 το πρωίLEONIDAS wrote:Μπράβο ρε Μάριε. Ετσιμπήσαν καλά απ'ότι θωρώ μετά που εφύαμεν εμείς α!!!Εκαρτέρας να φύουν οι μουσουπέττιες να τσιμπήσουν!!!!Ως ήντα ώρα εκάτσετε;;;Πίντωσε τζιαι τους 2 τους μούρμουρους τους δικούς μας επίαμεν καλά τελικά επιάσαμεν το κότα λαλεί τζιαι ο Μάριος!!marios pafitis wrote:Nυχτερινό ψάρεμα εχθές περιοχή Αγίας Νάπας τα ψαρια είχαν όρεξη αλλα ήταν τραβιμενα μέσα αποτέλεσμα 4 μουρμούρες και 1 σόρκος

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Τελικά εν έβρεξε;;;;Α ρε Μάχλα μου Μάχλα μου τζιαι εκρόστηκα σου τζιαι έφυα!!!!!marios wrote:κάτσαμε μέχρι τις 3 το πρωίLEONIDAS wrote:Μπράβο ρε Μάριε. Ετσιμπήσαν καλά απ'ότι θωρώ μετά που εφύαμεν εμείς α!!!Εκαρτέρας να φύουν οι μουσουπέττιες να τσιμπήσουν!!!!Ως ήντα ώρα εκάτσετε;;;Πίντωσε τζιαι τους 2 τους μούρμουρους τους δικούς μας επίαμεν καλά τελικά επιάσαμεν το κότα λαλεί τζιαι ο Μάριος!!marios pafitis wrote:Nυχτερινό ψάρεμα εχθές περιοχή Αγίας Νάπας τα ψαρια είχαν όρεξη αλλα ήταν τραβιμενα μέσα αποτέλεσμα 4 μουρμούρες και 1 σόρκος
επεράσαμε καλά (σχετικά) τουλάχιστο είδαμε μερικά ψαρια, σύνολο του παφίτη με τα δικάσου του mourmourou και εμενα 8 μουρμούρες 2 σορκοι μονο ο μαχλάς και ο Αντώνης δεν έπιασαν
............κατά τις 3 έκαμε ένα "νεφικο" 5,6 λεπτά αλλα ξεκίνησε και γέμιζε ο καιρός με πολλά μαύρα σύννεφα εγινικαμε καπνός
.................άφηκες με με τους πέλους τζε εφιες
εθιμιθικε ο ένας να παμέν στον kot η ώρα 3 το πρωί
τζε ο άλλος εθελε να πάει κάππαρη να ψαρέψει ρώσους μισσηιμου 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Ο Παφίτης εν γνωστόν φρενοκομείο!!!!!Εκάκωσεν τζιαι ο άλλος όμως λαλεί μου εψές έφα τζίηνους τους Ρώσσους εν όπως το μέλι!!!!!!εν για τούτο που έθελεν να πάτε η ώρα 3!!!!Άλλη φορά φίλε μου δεν θα σε εγκαταλείψω εν επικίνδυνοι τούτοιmarios wrote:επεράσαμε καλά (σχετικά) τουλάχιστο είδαμε μερικά ψαρια, σύνολο του παφίτη με τα δικάσου του mourmourou και εμενα 8 μουρμούρες 2 σορκοι μονο ο μαχλάς και ο Αντώνης δεν έπιασαν............κατά τις 3 έκαμε ένα "νεφικο" 5,6 λεπτά αλλα ξεκίνησε και γέμιζε ο καιρός με πολλά μαύρα σύννεφα εγινικαμε καπνός
![]()

- marios pafitis
Αν επιγεναμε στον KOT τες 2 μουρμούρες ένα τες εφκαλαμε σιούρα εν αποδεδειγμένο και εν θα είχαμε 8 ψαρκα ένα είχαμε 10 σύνολοLEONIDAS wrote:Ο Παφίτης εν γνωστόν φρενοκομείο!!!!!Εκάκωσεν τζιαι ο άλλος όμως λαλεί μου εψές έφα τζίηνους τους Ρώσσους εν όπως το μέλι!!!!!!εν για τούτο που έθελεν να πάτε η ώρα 3!!!!Άλλη φορά φίλε μου δεν θα σε εγκαταλείψω εν επικίνδυνοι τούτοιmarios wrote:επεράσαμε καλά (σχετικά) τουλάχιστο είδαμε μερικά ψαρια, σύνολο του παφίτη με τα δικάσου του mourmourou και εμενα 8 μουρμούρες 2 σορκοι μονο ο μαχλάς και ο Αντώνης δεν έπιασαν............κατά τις 3 έκαμε ένα "νεφικο" 5,6 λεπτά αλλα ξεκίνησε και γέμιζε ο καιρός με πολλά μαύρα σύννεφα εγινικαμε καπνός
![]()
![]()
![]()

- mourmouros
Φίλοι μου εγώ πάντως ψες ευχαριστήθηκα κρύο, βροχή, υγρασία, ταλαιπωρία στα βραχάκια και τέλος το τράβηγμα του 30άρη (όχι σε ηλικία) μούρμουρου!!!marios wrote:επεράσαμε καλά (σχετικά) τουλάχιστο είδαμε μερικά ψαρια, σύνολο του παφίτη με τα δικάσου του mourmourou και εμενα 8 μουρμούρες 2 σορκοι μονο ο μαχλάς και ο Αντώνης δεν έπιασαν............κατά τις 3 έκαμε ένα "νεφικο" 5,6 λεπτά αλλα ξεκίνησε και γέμιζε ο καιρός με πολλά μαύρα σύννεφα εγινικαμε καπνός
![]()
Βλέπετε μετά από ένα τρίμηνο εντατικού babysitting

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
ψαρεμα το σαββατο απο η ωρα 19 00 - 03 00 μια τσιμπια

φιλε ειδες καθολου λαβρακια στις περιοχες που ψαρευεις?evol12 wrote:ψαρεμα το σαββατο απο η ωρα 19 00 - 03 00 μια τσιμπια
Esox Lucius
οι φιλε τπτ
Σαββατο απο 18 00 μεχρι 01 00, ο καιρος τελειος...νερα, αερας, αστραπες
Πολλες τσιμπιες, πολλες απελευθερωσεις αλλα και 4 δυνατα κομματια
...μπολο και πικατινι!!!

Πολλες τσιμπιες, πολλες απελευθερωσεις αλλα και 4 δυνατα κομματια

- Attachments
-
- DSC00627.JPG (48.83 KiB) Viewed 4420 times
I d rather be fishing!!!