Συγχαριτηρια και παλι ρε κωνσταντινοkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές ως τες 12...(μετά επία στα κοπέλια στο Φάρο-όσοι εμίναν δηλαδή)...κάτι εκάμαμε...περισσότερες πληροφορίες και φώτο που εν να ξυπνίσει ο jack tar.Το μόνο άσχημο πως εβράχηκα και ετέλιωσα το νωρίς το ψάρεμα... Δεν πειράζει όμως, το χάζι μας εκάμαμε το..
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Καλά ρε μόλις εφύαμεν ετσίμπισεν!!!? Τι ψάρι ήταν?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Υπομονή....MariosK wrote:Καλά ρε μόλις εφύαμεν ετσίμπισεν!!!? Τι ψάρι ήταν?
konstantinos kalogir wrote:Υπομονή....MariosK wrote:Καλά ρε μόλις εφύαμεν ετσίμπισεν!!!? Τι ψάρι ήταν?
τσιμπησε ενας ωραιος κροκοδειλος σημερα εσπασα το ρεκορ μου βελονιδας!
Esox Lucius
Greg wrote:τσιμπησε ενας ωραιος κροκοδειλος σημερα εσπασα το ρεκορ μου βελονιδας!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Ωραιος....!!! έκαμναν παρτυ η σφυρνές σήμερα και εν εκαταφερα τπτGreg wrote:τσιμπησε ενας ωραιος κροκοδειλος σημερα εσπασα το ρεκορ μου βελονιδας!
Πολλά ωραίος Greg
! Ρε φίλε μα φαίνεται λίον πιο χοντρή που τις συνηθισμένες βελονίδες όξα εν η ιδέα μου?
- AggelosLRK
Μπραβο φιλουι μου!Greg wrote:τσιμπησε ενας ωραιος κροκοδειλος σημερα εσπασα το ρεκορ μου βελονιδας!
ειναι το ειδος που επιασα και εγω
Fap material as always ahahahahahaah
Fap material as always ahahahahahaah
- chrysanthos9
pikatsas wrote:Συγχαριτηρια και παλι ρε κωνσταντινοkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές ως τες 12...(μετά επία στα κοπέλια στο Φάρο-όσοι εμίναν δηλαδή)...κάτι εκάμαμε...περισσότερες πληροφορίες και φώτο που εν να ξυπνίσει ο jack tar.Το μόνο άσχημο πως εβράχηκα και ετέλιωσα το νωρίς το ψάρεμα... Δεν πειράζει όμως, το χάζι μας εκάμαμε το..
![]()
![]()
.ωραίο ψάρι τέτοια να βλέπουμε να παίρνουμε θάρρος κι εμείς οι υπόλοιποι
![]()
![]()
τελικα τι ψαρι ειναι?
Rememper always someone waiting for you at home
πιαννε με τηλεφωνο αλλη φορα τωρα που εγινες και χορκανος μαςps1xas wrote:Ωραιος....!!! έκαμναν παρτυ η σφυρνές σήμερα και εν εκαταφερα τπτGreg wrote:τσιμπησε ενας ωραιος κροκοδειλος σημερα εσπασα το ρεκορ μου βελονιδας!
Esox Lucius
Ακριβως!MariosK wrote:Ρε φίλε μα φαίνεται λίον πιο χοντρή που τις συνηθισμένες βελονίδες όξα εν η ιδέα μου?
Τουτο ειναι ενα αλλο ειδος, με κοντη μασελλα και χοντρο σωμα και γινεται 6 κιλα
Esox Lucius
- konstantinos kalogir
Τελικά αύριο θα το βάλει ο μάριος.. μεν βιάζεσαι..!chrysanthos9 wrote:pikatsas wrote:Συγχαριτηρια και παλι ρε κωνσταντινοkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές ως τες 12...(μετά επία στα κοπέλια στο Φάρο-όσοι εμίναν δηλαδή)...κάτι εκάμαμε...περισσότερες πληροφορίες και φώτο που εν να ξυπνίσει ο jack tar.Το μόνο άσχημο πως εβράχηκα και ετέλιωσα το νωρίς το ψάρεμα... Δεν πειράζει όμως, το χάζι μας εκάμαμε το..
![]()
![]()
.ωραίο ψάρι τέτοια να βλέπουμε να παίρνουμε θάρρος κι εμείς οι υπόλοιποι
![]()
![]()
τελικα τι ψαρι ειναι?