Πάντως ενδιαφέρομαι να μου μάθεις τον τρόπο γιατί έχει καιρό που θέλω να το δοκιμάσω σαν δόλωμα...
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Αν ξέρεις και κανένα τρόπο να το καθαρίζω από απόσταση θα μου είναι χρήσιμος...!!!
Πάντως ενδιαφέρομαι να μου μάθεις τον τρόπο γιατί έχει καιρό που θέλω να το δοκιμάσω σαν δόλωμα...
εκαμε κανενας καμια εξορμηση σημεερα???ειχεν κανενα καλο αποτελεσμα?
''surf casting'' A way of Living
- largemouth
by chrysanthos9 on Thu Dec 25, 2008 6:04 pm
Ενταλος γινετε να τα καθαρισης χωρις να αγγιξεις πανω τους
Πατάς τα

Ενταλος γινετε να τα καθαρισης χωρις να αγγιξεις πανω τους
Πατάς τα
Waiting for the perfect storm
Πηγα να ελεξω για λαβρακια σε 3 τοπους, τιποτε..jack tar wrote:εκαμε κανενας καμια εξορμηση σημεερα???ειχεν κανενα καλο αποτελεσμα?
Esox Lucius
3 μέρες συνεχόμενες surfcasting (πολλά ωραία θάλασσα με ωραία κύματα) στην περιοχή της αργάκας αλλά τίποτε ψάρι.
- konstantinos kalogir
Οι ψαρόβαρκες σήμερα το πρωί εφορτοθήκασην ψάρι γιατί ήταν θολά τα νερά και εν εβλέπαν τα δίκτυα. Πράμα που δίχνει όμως πως το ψάρι κινείται. Να ξεθολώσουν λίο τα νερά και θα είναι καλά. Πιστεύω αύριο όταν τα νερά θα είναι πιο καθαρά αλλά όι γυαλί, θα γίνει δουλειά. Ειδικά αν χρησιμοποιείσουμε casting με flotter. Θα δοκιμάσω αύριο νύχτα και βλέπουμε....
- AggelosLRK
Σημερα εχασα τον μεγαλυτερο κεφαλο της ζωης μου 3κ+ μετα απο 15 λεπτα μαχης καταφερε να παει τελικα στα βραχια.Απιστευτα πεταγματα,πανω απο 50μετρα μεσηνας και εγω με το setup για spinning να προσπαθω να σωσω την 20αρα μου απο βιασμο.
Τον εχασα γιατι δεν ηθελα να βραχω και αν δεν βραχεις οταν φερνεις μεγαλο ψαρι δεν το παιρνεις..
Δεν στεναχωρηθηκα,κερδισε το ψαρι γιατι το αξιζε για παρηγορια εβγαλα 2 κιλισιους υστερα.
Το οργωμα της θαλασσας για την ανοιξη συνεχιζετε,μερικοι ισως καταλαβαν γιατι κυνηγω τους κεφαλους
Τον εχασα γιατι δεν ηθελα να βραχω και αν δεν βραχεις οταν φερνεις μεγαλο ψαρι δεν το παιρνεις..
Δεν στεναχωρηθηκα,κερδισε το ψαρι γιατι το αξιζε για παρηγορια εβγαλα 2 κιλισιους υστερα.
Το οργωμα της θαλασσας για την ανοιξη συνεχιζετε,μερικοι ισως καταλαβαν γιατι κυνηγω τους κεφαλους
οπωσδήποτεAggelosLRK wrote:...μερικοι ισως καταλαβαν γιατι κυνηγω τους κεφαλους
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- chrysanthos9
Ρε φιλε μα ησουν εσου τζινος που εστησε 5 καλαμια στην παραλια της Αργακας την πεμπτηsince1984 wrote:3 μέρες συνεχόμενες surfcasting (πολλά ωραία θάλασσα με ωραία κύματα) στην περιοχή της αργάκας αλλά τίποτε ψάρι.
Rememper always someone waiting for you at home
ωραιος φιλε!!.. Αλλα οπως ειπες αν δεν βραχεις Δεν παιρνεις μεγαλο ψαρι.AggelosLRK wrote:Σημερα εχασα τον μεγαλυτερο κεφαλο της ζωης μου 3κ+ μετα απο 15 λεπτα μαχης καταφερε να παει τελικα στα βραχια.Απιστευτα πεταγματα,πανω απο 50μετρα μεσηνας και εγω με το setup για spinning να προσπαθω να σωσω την 20αρα μου απο βιασμο.
Esox Lucius
- chrysanthos9
Επια εχτες casting για μουρμουρους δεν επιασα ΤΙΠΟΤΕ oυτε για δειγμα.
- konstantinos kalogir
Πήγα και εγώ την Παρασκευή βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου για καμιά μουρμούρα και κανένα σορκό και τελικά έπιασα.....κανένα σορκό
και μια μουρμουρα στα 350g. Η θάλασσα ήταν εντελώς νεκρή,αν αναλογιστούμε ένα τσίμπημα όλη νύχτα... τέλοσπαντων αύριο πάλε...
- chrysanthos9
Σημερα απο 2-5.30 το απογευμα μια μουρμουρα περιπου 400 gr ενα μικρο μυλοκοπι το οποιο εγινε cath and release και μια μεγαλη σμερνα που εγινε release στην κοιλια του καττου μου

- konstantinos kalogir
Γερό στομάχι ο κάττος σου ρε φίλε πάντως.
Εγώ εψές μόνο ένα μουγγρί με το ζόρι. Μα που εξαφανιστήκαν ούλλα????????
- chrysanthos9
Επιασαν τα μουγκρια ουλα στο λειτς μαιλ εν αφηκαν ουτε για δειγμα ομως καλα εκαμανkonstantinos kalogir wrote:Γερό στομάχι ο κάττος σου ρε φίλε πάντως.Εγώ εψές μόνο ένα μουγγρί με το ζόρι. Μα που εξαφανιστήκαν ούλλα????????