jino pu en katalavo sto laidis mile en to vathos... pou evouttisa to oikosistima arxizei sta 300-400 metra pu tin axti pou uparxoun oi mazes.. Ara ite riksis to paramallo su sta 80-90 metra, eita sta 10-15metra ti diafora enna kamei? Afou pale to paramallo tha einai kapou stin mesi tou pouthena, stin mesi tis erimou.. mias je o vithos en o idios. H fasi mallon eine na petuxis pou en to psari
Ps.. Mporei na mou eksigisei kanenas an exw swsto i adiko?
Greg wrote:jino pu en katalavo sto laidis mile en to vathos... pou evouttisa to oikosistima arxizei sta 300-400 metra pu tin axti pou uparxoun oi mazes.. Ara ite riksis to paramallo su sta 80-90 metra, eita sta 10-15metra ti diafora enna kamei? Afou pale to paramallo tha einai kapou stin mesi tou pouthena, stin mesi tis erimou.. mias je o vithos en o idios. H fasi mallon eine na petuxis pou en to psari
Αν βουττήσεις με τη μάσκα, θα δείς ότι ο νίκος έσιει δίκαιο.
Σε τζιήνες τες αποστάσεις ξεκινούν οι "αποικίες" των σωλήνων.
Εν λογικό, όπου έσιει ζωντανές σωλήνες, να κυκλοφορούν τζιαι μεγάλοι μούρμουροι που τες καρτερούν να ξημουττίσουν λλίο.
Greg wrote:jino pu en katalavo sto laidis mile en to vathos... pou evouttisa to oikosistima arxizei sta 300-400 metra pu tin axti pou uparxoun oi mazes.. Ara ite riksis to paramallo su sta 80-90 metra, eita sta 10-15metra ti diafora enna kamei? Afou pale to paramallo tha einai kapou stin mesi tou pouthena, stin mesi tis erimou.. mias je o vithos en o idios. H fasi mallon eine na petuxis pou en to psari
diladi ta prota 100-200m einai sketos ammos??? den exei oute monopetra oute esto liga zontana fija?sketos ammos re file
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
δεν εχω ιδεα πως ειναι ο βυθος στο λειτησ σμαιλ, αυτο που ξερω ειναι οτι συνηθως ψαρευω με 4 καλαμια , αρχιζω απο τα 40 -50 μετρα και παω οσο μπορω, οσο πιο κοντα στην αχτη τοσο πιο πολλες ειναι οι τσιμπιες αλλα με μουρμουρους των 3-4 εκ, οσο πιο μακρια μονο2-3-4 τσιμπιες αλλα μεγαλους μουρμουρους, αμα παμε παρεα στο συγκεκριμενο τοπο συνηθως οι μεγαλες πιανοντε απολους στα καλαμια που εριξαν μακρια, δεν νομιζω να ειναι τυχαιο , πρεπει να εχει καπια εξηγηση, παντως αυτοι που κανουν συρτη με βαρκα ειναι λιγο μετα τις σημαδουρες, δεν νομιζω να ειναι και αυτο τυχαιο.
πηγαμαι πριν 2-3 νυχτες που ειχε λιγη τρυκυμια αλλα πιασαμε αερα κουπανιστο, εχει πανω απο βδομαδα να πιαστει κανενα καλο κοματι, μπορει να ειναι η νυχτα τους
Αν βουττήσεις με τη μάσκα, θα δείς ότι ο νίκος έσιει δίκαιο.
Σε τζιήνες τες αποστάσεις ξεκινούν οι "αποικίες" των σωλήνων.
Εν λογικό, όπου έσιει ζωντανές σωλήνες, να κυκλοφορούν τζιαι μεγάλοι μούρμουροι που τες καρτερούν να ξημουττίσουν λλίο.
ate... paw kana guro pou tin kopella mu.. je na fiw etsi sta gliora klefta klefta na paw kana psarematui , na doume an tha piasoume kanena upiresiako me proori
pu tes 1 ws tis 5 extes laidis mile... Efa kati teratotsimpies panw ston akrovati ke tin garida pou mu egonatisan ta kalamia tou surf casting.. Alla epiastiken aeras koupanistos!!.. akoma aporo ti stanathwema ginete... mallon fteoun ta ajistria mu ..
P.S.. Eida ke ena meteoriti pou eppefte je ekrouze pas ta 6 seconds.. Eprolava na kamw tin efji mu gia kana 6kilo mourmouro alla tpt en eginin
Greg wrote:pu tes 1 ws tis 5 extes laidis mile... Efa kati teratotsimpies panw ston akrovati ke tin garida pou mu egonatisan ta kalamia tou surf casting.. Alla epiastiken aeras koupanistos!!.. akoma aporo ti stanathwema ginete... mallon fteoun ta ajistria mu ..
P.S.. Eida ke ena meteoriti pou eppefte je ekrouze pas ta 6 seconds.. Eprolava na kamw tin efji mu gia kana 6kilo mourmouro alla tpt en eginin
pano ston akrovati kai ego sto ladys m. epa8a akrivos to idio prama tin kiriaki xoris na fkalo tipote!!! 6kg mourmouro!! mono an epefte pou ton meteoriti ishes chiance na ton piasis mourmouroeksoginos
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Greg wrote:pu tes 1 ws tis 5 extes laidis mile... Efa kati teratotsimpies panw ston akrovati ke tin garida pou mu egonatisan ta kalamia tou surf casting.. Alla epiastiken aeras koupanistos!!.. akoma aporo ti stanathwema ginete... mallon fteoun ta ajistria mu ..
πως δωλωνης τον ακροβατη? ειναι μεγαλα τα αγκυστρια σου? ειχες κοντα παραμαλα? ειχες τεντωμενη την μανα? εισαι μουσουπεττης ?:D . σοβαρα τωρα, αμα θελη να πιαστει πιανεται και πανω σε σχοινι του πλοιου, μαλλον δεν ηταν η μερα σου, δοκιμασε μονοδωλια και μακρινες ριψεις, αν δεν βρεις μονωδολια στειλε μου εγκαιρα πμ.