Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
psarema simera me to largemouth... 2 mourmouroi, enas sparos, 2 glosses, enas gulos ke mia mullopothkia...oulla o largemouth
Esox Lucius
- sea-hunter
psarema popse sto ladys mile 10 kila malla

Keep Walking...Keep Fishing!!
Konix wrote:Caveman an thelis idopia na se paro s'ena topo polla extreme![]()
Alla fere tziai llia sirmatossina mazi sou gia kathe endexomeno
Μετά την πρώτη του μήνα θά έρτει ένας φίλος από Βουλγαρία τζαι θα κάτσει Πάφο για μια βδομάδα....εννάρτω ποτζί να τον πάρω ψάρεμα.... οπόταν να κανονίσουμεν να βρεθούμεν

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
egemose i thalassa klouvisia re pedia poji sto zugi an endiaferete kanenas...vourate osoi prolavete 

Esox Lucius
μου τηλεφώνησε ένας το πρωί να μου πει ότι έπιασε χθες 30 τσιπούρες τον 200-300 gr , Και εις ανώτερα του λέω...
σκεφτήκατε όλα αυτά τα ψαρια που φεύγουν από τα ιχθυοτροφεία αν τα αφήναμε να μεγαλώσουν και να αναπαραχθούν .........?
σκεφτήκατε όλα αυτά τα ψαρια που φεύγουν από τα ιχθυοτροφεία αν τα αφήναμε να μεγαλώσουν και να αναπαραχθούν .........?
en polla kalo pou efian etsi size! na trosin oi sfurnues mu na megalosounpanikos wrote:μου τηλεφώνησε ένας το πρωί να μου πει ότι έπιασε χθες 30 τσιπούρες τον 200-300 gr , Και εις ανώτερα του λέω...

Esox Lucius
Ειδικά οι τσιπούρες θα ήταν πολλά ωραία να μεν τες σινάουσειν αλλά ΟΥΛΛΟΙ ΔΑΜΕΣΑ ΕΝ ΠΟΝΙΣΤΙΚΟΜΕΝΟΙ
Εν καλά όπως είπεν τζο Γκρεγκ... να μας νιωθούν οι σφίρνες τζαι οι άλλοι κυνιγοί

Εν καλά όπως είπεν τζο Γκρεγκ... να μας νιωθούν οι σφίρνες τζαι οι άλλοι κυνιγοί

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Απορία: Έσιει η Κύπρος πραγματικά άγριες τσιπούρες;
Τί θάλασσες τους αρέσκουν;
Πότε φκαίνουν έξω;
Προσωπικά εν έτυχε να πετύχω άγρια τσιπούρα ποττέ. Τζιαι εν είμαι σίουρος αν τα νερά μας βοηθά τούτε που φεύκουν που τα ιχθυοτροφεία να αναπαραχθούν τζιαι να "αγριέψουν". Μάλλον εσχημάτισα την εντύπωση ότι ελάχιστος αριθμός απλά μεγαλώνουν λλίο τζιαι πάππαλλα.
Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω;

Τί θάλασσες τους αρέσκουν;
Πότε φκαίνουν έξω;
Προσωπικά εν έτυχε να πετύχω άγρια τσιπούρα ποττέ. Τζιαι εν είμαι σίουρος αν τα νερά μας βοηθά τούτε που φεύκουν που τα ιχθυοτροφεία να αναπαραχθούν τζιαι να "αγριέψουν". Μάλλον εσχημάτισα την εντύπωση ότι ελάχιστος αριθμός απλά μεγαλώνουν λλίο τζιαι πάππαλλα.
Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω;
tsippoures agries ekofka sunithos mes to xeimona, me lanta thalassa pou erkountan ekso gia na gennisoun... eilikrina apo gefstikis apopsis en o pio oreos mezes pu uparxei i agria..
exei 6 xronia omws na tuxei na ksanadw sto simeio pou tes evriska sxedon kathe xronia
exei 6 xronia omws na tuxei na ksanadw sto simeio pou tes evriska sxedon kathe xronia
Esox Lucius
μιχάλη ήμουν παρόν που ο μάριος έβγαλε μια αγρια 800 γρ , είχε το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα ανάμεσα στα ματιαSomeone wrote:Απορία: Έσιει η Κύπρος πραγματικά άγριες τσιπούρες;
![]()
πέρσι ο πανικoς (bad bass) έχασε μια στο ladysmile γύρο στους 50 πόντους λίγο πριν καταφέρει να την βγάλει έξω
Greg wrote:tsippoures agries ekofka sunithos mes to xeimona, me lanta thalassa pou erkountan ekso gia na gennisoun... eilikrina apo gefstikis apopsis en o pio oreos mezes pu uparxei i agria..
Ναι ρε σιρά, θυμούμε τες τζαιγώ ακόμα, πολλά ωραία φάση

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Επομένως, τούτο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι η Κύπρος δε μπορεί να προσφέρει ιδανικό περιβάλλον αναπαραγωγής για τσιπούρες.
Οι λαύρακοι που εμφανίζονται, σίουρα σε μεγάλο ποσοστό είναι "απόγονοι" των ψαριών που φεύκουν που ιχθυοτροφεία, ή τα ίδια ψάρα που καταφέρνουν να μεγαλώσουν.
Οι τσιπούρες "δραπετεύουν" με την ίδια συχνότητα, αλλά πούντες;
Τα δίχτυα κάμνουν παρόμοια ζημιά τζιαι στα θκυό είδη, τζιαι όμως ενώ βλέπουμε λαυράκια, το να πιάσεις τσιπούρα είναι γεγονός σπάνιο.
Εκτός αν υπάρχουν τσιπουρότοποι που κρατούνται κρυφοί. Τζιαι καλά κάμνουν να μείνουν κρυφοί στο κάτω κάτω.
Οι λαύρακοι που εμφανίζονται, σίουρα σε μεγάλο ποσοστό είναι "απόγονοι" των ψαριών που φεύκουν που ιχθυοτροφεία, ή τα ίδια ψάρα που καταφέρνουν να μεγαλώσουν.
Οι τσιπούρες "δραπετεύουν" με την ίδια συχνότητα, αλλά πούντες;
Τα δίχτυα κάμνουν παρόμοια ζημιά τζιαι στα θκυό είδη, τζιαι όμως ενώ βλέπουμε λαυράκια, το να πιάσεις τσιπούρα είναι γεγονός σπάνιο.
Εκτός αν υπάρχουν τσιπουρότοποι που κρατούνται κρυφοί. Τζιαι καλά κάμνουν να μείνουν κρυφοί στο κάτω κάτω.
- sea-hunter
simfono apolutapanikos wrote:μου τηλεφώνησε ένας το πρωί να μου πει ότι έπιασε χθες 30 τσιπούρες τον 200-300 gr , Και εις ανώτερα του λέω...

Keep Walking...Keep Fishing!!
oi tsipoures en synithws se kopadia , se vrasta nera j propantos se topous p n tous perimenei kan1s
eidika oi agries megales en mones tous j polla dyskola dioun sheri.
k opws eipen k o greg einai o kalyteros mezes j yia mena p ta pio dynata psaria sth maxh.
eidika oi agries megales en mones tous j polla dyskola dioun sheri.

κουβέντα κάπως "του αέρα" αλλά.... ότι πούμεν για την θάλασσα πάντα είναι κάπως σχετικό....
Υπάρχουν πολλές περιπτόσεις που επιαστήκαν πολλά μεγάλες τσιπούρες σε βαθιά καθετή επομένος ίσως να έχει, και πολλές μάλιστα σε μεγαλίτερα βάθυ
ο κύριος Ευάνθης έχει κάτι να πει για το ζήτημα
να μας διαφοτίσει λίγο 
Υπάρχουν πολλές περιπτόσεις που επιαστήκαν πολλά μεγάλες τσιπούρες σε βαθιά καθετή επομένος ίσως να έχει, και πολλές μάλιστα σε μεγαλίτερα βάθυ

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==