Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

plenom'metatopsarem?

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by plenom'metatopsarem? »

konstantinos kalogir wrote:Έτυχε μου πέρσι σε ψάρεμα με τη βάρκα να δούμε νεκρό φίδι να επιπλέει, περίπου 2-3 χιλιόμετρα που την ακτή. Εν εχώ ιδέα που φίδια, αλλά τουλάχιστον εμένα εν μου εφάνηκε για φίδι της θάλασσας, αν και με τόσα πολλά είδη που υπάρχουν, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ήταν φίδι ή όχι, και πως εβρέθηκε εκεί.
μπορεί να πνίγηκε από κανένα χείμαρρο που το μετέφερε ως τη θάλασσα. οι χείμαρροι παρασέρνουν και τα αυγά τους καμιά φορά και έτσι δεν πολλαπλασιάζονται τόσο γρήγορα. Με τη λειψυδρία που είχαμε...είχε αυξηθεί κι ο αριθμός τους πιθανολογούσαν.

caveman

Post by caveman »

elcos wrote:κοπελλια καλισπερα μην με περιπεξετε αλλα πριν χρονια ενας παππους που εγνωρισα ποθ εψαρευκα στον πρωταρα ειπεν μου οτι ζευκαρωνουν οι φινες με τις σμυρνες ψεματα αληθεια εγω γραφω το........
Εγώ πάντα ελάλουν το... οι παλλιοί ήταν οι πιο αμπάλατοι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

christos nic

Post by christos nic »

caveman wrote:
elcos wrote:κοπελλια καλισπερα μην με περιπεξετε αλλα πριν χρονια ενας παππους που εγνωρισα ποθ εψαρευκα στον πρωταρα ειπεν μου οτι ζευκαρωνουν οι φινες με τις σμυρνες ψεματα αληθεια εγω γραφω το........
Εγώ πάντα ελάλουν το... οι παλλιοί ήταν οι πιο αμπάλατοι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι ουλοι ρε φιλε..παντα υπηρχαν εξαιρεσεις και προχωρημενοι ανθρωποι απο την εποχη τους..εν να σου κατεβει κανενας 99 χρονων μιτσικουρης που να μπει στο φορουμ και να βουρας να γλυτωσεις :D

angiec

Post by angiec »

caveman wrote:
Εγώ πάντα ελάλουν το... οι παλλιοί ήταν οι πιο αμπάλατοι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ποΠ
Ποιοί παλιοί.??. :o :o ................Τωρά?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Η οι πιό -πιό-πιό Παλιοί 1900-1960...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

angiec wrote:
caveman wrote:
Εγώ πάντα ελάλουν το... οι παλλιοί ήταν οι πιο αμπάλατοι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ποΠ
Ποιοί παλιοί.??. :o :o ................Τωρά?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Η οι πιό -πιό-πιό Παλιοί 1900-1960...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μόνον που τζίνοι εσύρναν με΄σα με σπάγκο και καταγιωμένα αγκίστρια και βγάζαν ΤΑ ψάρια! :?

MariosK

Post by MariosK »

plenom'metatopsarem? wrote:
angiec wrote:
caveman wrote: Εγώ πάντα ελάλουν το... οι παλλιοί ήταν οι πιο αμπάλατοι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ποΠ
μόνον που τζίνοι εσύρναν με΄σα με σπάγκο και καταγιωμένα αγκίστρια και βγάζαν ΤΑ ψάρια! :?
Ναι διότι ήταν γεμάτοι οι τόποι όσπου και ξιλείψαν τα...

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:
angiec wrote: μόνον που τζίνοι εσύρναν με΄σα με σπάγκο και καταγιωμένα αγκίστρια και βγάζαν ΤΑ ψάρια! :?
Ναι διότι ήταν γεμάτοι οι τόποι όσπου και ξιλείψαν τα...
περίμενα και τούτη την απάντηση!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μιλώ για μερικούς που πιάναν το ψαράκι τους και ήταν ευχαριστημένοι και πηγαίναν σπίτι!!!!
άλλοι, με άλλες μεθόδους κάμαν τις μεγάλες καταστροφές!!! ( φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ....ΜΠΟΥΜ!)

Greg

Post by Greg »

plenom'metatopsarem? wrote: άλλοι, με άλλες μεθόδους κάμαν τις μεγάλες καταστροφές!!! ( φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ....ΜΠΟΥΜ!)
οχι εκαμμαν, καμμουν να λες. οτι δεν βλεπουμε δεν σημαινει οτι δεν γινεται
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Greg wrote:
plenom'metatopsarem? wrote: άλλοι, με άλλες μεθόδους κάμαν τις μεγάλες καταστροφές!!! ( φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ....ΜΠΟΥΜ!)
οχι εκαμμαν, καμμουν να λες. οτι δεν βλεπουμε δεν σημαινει οτι δεν γινεται
ξέρω τα ρε Γρηγόρη...ακούω τα! :( :( :(

caveman

Post by caveman »

angiec wrote: Ποιοί παλιοί.??. :o :o ................Τωρά?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Η οι πιό -πιό-πιό Παλιοί 1900-1960...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τζίνοι πο κάμαν το πραξικόπημα....
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

.....H σμέρνα βγαίνει έξω στη γη, φωνάζει (έρχεται σε ομιλία) και φοιτά δίπλα στο φίδι, όπως οι εραστές...». H τελευταία δοξασία έχει φτάσει μέχρι τις μέρες μας στη Λέσβο. Λέγεται πως κάποια δυσοίωνη πανσέληνο οι σμέρνες βγαίνουν στη στεριά και ζευγαρώνουν με τα φίδια. ....
Χρίστου Δαβάρη, "Προσοχή στη σμέρνα", http://cycladesnews.net.gr/perivallon/4 ... 24-09.html
Γυναίκα

Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία
Παίξε στον άνεμο τη γλώσσα σου και πέρνα.
Αλλού σε λέγανε Γιουδήθ εδώ Μαρία
Το φίδι σκίζεται στο βράχο με τη σμέρνα.

Από παιδί βιαζόμουνα, μα τώρα πάω καλιά μου
Μια τσιμινιέρα με όρισε στον κόσμο και σφυρίζει
Το χέρι σου που χάϊδεψε τα λιγοστά μαλλιά μου
για μια στιγμή αν με λύγισε, σήμερα δε με ορίζει.

Βαμμένη. Να σε φέγγει κόκκινο φανάρι
Γεμάτη φύκια και ροδάνθη, αμφίβια Μοίρα
Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι
πρώτη φορά σε μια σπηλιά στην Αλταμίρα.

Σαλτάρει ο γλάρος το δελφίνι να στραβώσει.
Τι με κοιτάς; Θα σου θυμίσω εγώ που μ' είδες.
Στην άμμο πάνω σ' είχα ανάστροφα ζαβώσει
τη νύχτα που θεμέλιωναν τις Πυραμίδες.

Βαμμένη. Να σε φέγγει φως αρρωστημένο.
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα.
Εδώ κοντά σου χρόνια ασάλευτος να μένω
ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα.

Νίκος Καββαδίας
no whey no gain

Greg

Post by Greg »

πολλη bestiality επεσε τελευταια στο φορουμ...
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

πως πάει ρε ψαράδες?! Δεν μπορούμε να πάμε για ψάρεμα και αρχίσαμε να κουλτουριάζουμε?! :D

plenom'metatopsarem?

Στάθης...ωραίο ποστ ρε φίλε! :wink: Ωραίος!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:πολλη bestiality επεσε τελευταια στο φορουμ...
:D :D :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”