Φωτο δεν εχει γιατι μετα απο τις 2 φορες που επεσα μεσα και κατασκοτωθηκα, πριν 5 μερες επεσε μου και το τηλεφωνο μεσα, περκει ετριτοσε το κακο και πνασω...
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Εξορμηση χτες για λιγο σπινινκ απο 18 00 μεχρι 20 00 για να δοκιμασω...κουταλακια!!!. Πρωτες 2 ριξιες και μια κιλισιμη σφυρνουα ηταν πανω. Μετα ενιωθα ελαφρα κτυπηματακια αλλα δεν μπορουσα να τα φαρφωσω στο σωστο χρονο η απλα δεν ειταν μεγεθος του χαιρκου
Φωτο δεν εχει γιατι μετα απο τις 2 φορες που επεσα μεσα και κατασκοτωθηκα, πριν 5 μερες επεσε μου και το τηλεφωνο μεσα, περκει ετριτοσε το κακο και πνασω...
I d rather be fishing!!!
- konstantinos kalogir
Επεία και εγώ το ψαρεματάκι μου την Τετάρτη. Μόλις επεία ρίχνω το πρώτο καλάμι, τραβώ τα μπόσικα και νιώθω τράβημα!!! Λαλώ εν γίνεται, κάπου έπιασε το βαρίδι, και αφήνω το στη βάση. Μόλις το έβαλα κάτω επέλανε το καλάμι, έτσι πράμα εν μου εξανάτυχε. Πιάνω το, καρφώνω το....απίστευτη δύναμη.... Ελύγισε μου το καλάμι οριακά. Μετά που λίγα δευτερόλεπτα εκάταλαβα ότι έπρεπε να το απολάυσω γιατί εν θα έβκενε έξω. Πιθανότατα βκιόλα, σαλάχι ή κάτι που τζίνη την οικογένεια. Πολλά χαρακτηριστηκά τραβήματα. Επήρε με αρκετά μέσα-ίστιωσε για το πέλαγος η πελλή-ώσπου και μετά που 3-4 λεπτά μάχης εκόπικε το 22αρι παράμαλλο. Εν πειράζει όμως άρεσε μου το τράβημα. Τέλοσπαντων εξεκινήσαν σιγά σιγά οι μουρμούρες μετά, έπιασα 6 αλλά καλό κομμάτι ήταν μόνο η μια(350γρ). Οι υπόλοιπες απλά μέτριες.. Έπιασα και ακόμα μια βκιόλα 2-3 κιλά 75 πόντους μήκος η οποία επείε πίσω φυσικά. Το πρώτο ψάρι πάντως υπολογίζω το που το τράβηγμα του πάνω που 8 κιλά, ίσως και πάνω που 10. Ας πάει στο καλό να έρτει με τη γιαγιά του και να πάω και εγώ προετοιμασμένος!!!

- chrysanthos9
Κωσταντινο δεν νομιζω να ηταν βιολα. Πιθανον να ειναι κανενας σουρος η τελοσπαντον ενα κυνηγιαρικο γιατι το ψαρι πρεπει να πιαστικε σαν το δολωμα κατεβαινεναι στον πυθμενα πρωσοπικη μου γνωμη.
Rememper always someone waiting for you at home
- chrysanthos9
Επαθα το μια μερα εγω τουτο και το ψαρι ηταν ενα μινερακι 1 κιλο τ οποιο απελευθεροθικε
- konstantinos kalogir
99% βκιόλα, 0% κυνηγός (μινέρι, σούρος, λίτσα).... Είναι πολύ χαρακτηριστηκά τα τραβήγματα που μου έκαμε. Εν είχαν να κάμουν με τράβηγμα ψαριών που ανήκουν στην οικογένεια τούτων των κυνηγιάρικων ψαριών. Έτσι και αλλιώς το δόλωμα ήταν στο βυθό. Το 1% πάει στο μυλοκόπι αλλά αν ήταν μυλοκόπι θα ήταν τέρας. Αλλά πάλε, τα τραβήγματα του ήταν πολλά ήσυχα, εν επανικοβλήθηκε καθόλου. Ετράβησε μου πολύ μισίνα αλλά ετράβαν με σταθερό ρυθμό και έφευκε προς το πέλαγος. Εσταμάταν για λίγο και πάλε ετράβαν. Μακάρι να ήταν μυλοκόπι δηλαδή αλλά...εν το νομίζω να υπάρχουν τόσο μεγάλα μυλοκόπια!!!!
''''ψαρεμα'''' σημερα με το φιλο predatωr... πρωτη και τελευταια φορα!!! μεν ξανατολμησεις να ερτεις λεμεσο!

Esox Lucius
-
EVANTHIS LOIZOU
ΑΜΜΑΝ
Τι σου εκαμε ρε
Τι σου εκαμε ρε
ιντα που σου εκαμε ρε??

- (CyBasser)
Και εσύ άμα στέλλεις μυνήματα στες 12.30 τα μεσάνυκτα να μπορείς να μιλάς κιόλας και να μην κλείεις το τηλέφωνοGreg wrote:''''ψαρεμα'''' σημερα με το φιλο predatωr... πρωτη και τελευταια φορα!!! μεν ξανατολμησεις να ερτεις λεμεσο!![]()
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Εν ο predator που συ απαντησε το τηλ. οχι εγω(CyBasser) wrote:Και εσύ άμα στέλλεις μυνήματα στες 12.30 τα μεσάνυκτα να μπορείς να μιλάς κιόλας και να μην κλείεις το τηλέφωνοGreg wrote:''''ψαρεμα'''' σημερα με το φιλο predatωr... πρωτη και τελευταια φορα!!! μεν ξανατολμησεις να ερτεις λεμεσο!![]()
![]()
Esox Lucius
- chrysanthos9
ψαρεμα σημερα απο η ωρα 11 εως η ωρα 2 το μεσημερι αποτελεσμα 1 κεφαλος 4 κουρκουνες και ενας σκαρος ολα σε πολυαγκιστρο ψωμι. Εχασα και 4 κεφαλους εν θα πω κιλα γιατι εν να με πειτε λαφαζανι
- Attachments
-
- DSC00432.JPG (31.42 KiB) Viewed 6282 times
- chrysanthos9
και ο κεφαλος
- Attachments
-
- DSC00432.JPG (188.4 KiB) Viewed 6285 times
ωραια ψαρια χρυσανθε .. 
πολλα ωραιος ο κεφαλος
Greg wrote:Εν ο predator που συ απαντησε το τηλ. οχι εγω(CyBasser) wrote:Και εσύ άμα στέλλεις μυνήματα στες 12.30 τα μεσάνυκτα να μπορείς να μιλάς κιόλας και να μην κλείεις το τηλέφωνοGreg wrote:''''ψαρεμα'''' σημερα με το φιλο predatωr... πρωτη και τελευταια φορα!!! μεν ξανατολμησεις να ερτεις λεμεσο!![]()
![]()
αχαχαχαχα ειμουν στα ποτα μου, ουτε καν θυμουμαι τη φαση