jack tar wrote:φιλε αλεξη αν δεν κανω λαθος απο 15 Μαιου ΜΕΧΡΙ 15οκτ. απαγορευεται να ριχνουν δικτυα στα ρηχα.το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα τες τελευταιες 2 βδομαδες με αρκετους επαγγελματιες ,όπου πηγαινα για ψαρεμα εβρισκα μπροστα μου (10 μετρα) τα δικτυα τους ,αλλα δυστυχως η νομοθεσια ειναι υπερ τους
Αν έχει σημαδούρες απαγορεύεται μέσαmarios wrote:Στο κόλπο πισουριου δεν έχουν τοποθέτηση σημαδούρες?αν έχει σημαδούρες απαγορεύεται!
Someone wrote:jack tar wrote:φιλε αλεξη αν δεν κανω λαθος απο 15 Μαιου ΜΕΧΡΙ 15οκτ. απαγορευεται να ριχνουν δικτυα στα ρηχα.το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα τες τελευταιες 2 βδομαδες με αρκετους επαγγελματιες ,όπου πηγαινα για ψαρεμα εβρισκα μπροστα μου (10 μετρα) τα δικτυα τους ,αλλα δυστυχως η νομοθεσια ειναι υπερ τους
Είσαι σίγουρος ότι είναι επαγγελματίες;
Γιατί τωρά εφκήκαν στη γύρα τζιαι οι "ερασιτέχνες" (που πάρα πολλοί εν έχουν καν άδεια), τζιαι θερίζουν ό,τι έβρουν στα ξέβαθα.
Οι επαγγελματίες έχω την εντύπωση ότι εν ασχολούνται με μουρμουρούθκια των 5 πόντων, εν νομίζω να τους συμφέρει έτσι τζι αλλιώς.
Someone wrote:Έννεν παράνομο έτσι κι αλλιώς να βάλλεις τα δίχτυα κάθετα;
Την επόμενη φορά, κάμε καταγγελία.
Βάλλοντας τα δίχτυα κάθετα προς την παραλία, κόφκεις την πορεία ολόκληρων κοπαδιών τα οποία κυρίως κινούνται παράλληλα.Giorkos wrote:Someone wrote:Έννεν παράνομο έτσι κι αλλιώς να βάλλεις τα δίχτυα κάθετα;
παιθκιά εξηγάτε το λίο το πιο πάνω ????
Someone wrote:Βάλλοντας τα δίχτυα κάθετα προς την παραλία, κόφκεις την πορεία ολόκληρων κοπαδιών τα οποία κυρίως κινούνται παράλληλα.Giorkos wrote:Someone wrote:Έννεν παράνομο έτσι κι αλλιώς να βάλλεις τα δίχτυα κάθετα;
παιθκιά εξηγάτε το λίο το πιο πάνω ????
Τζιαι υποτίθεται απαγορεύεται (αν δεν κάμνω λάθος).