O KOSMOS DIPSA KAI POTIZOUN TIN THALASSA!!

bassman

Re: O KOSMOS DIPSA KAI POTIZOUN TIN THALASSA!!

Post by bassman »

Κύριοι,
Παρακολουθώ τη συζήτηση σας και χαίρομαι για το ζήλο που δείχνετε στο θέμα μας. Μακάρι και άλλοι να είχαν την ίδια διάθεση να βοηθήσουν και ιδιαίτερα οι αρμόδιοι φορείς.
ΑΛΛΑ, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τα φράγματα και ότι υπάρχει μέσα δεν ανήκουν σε κανένα από εμάς. Εμείς κάναμε αυτό που θεωρούσαμε σωστό για τη σωτηρία της Γερμασόγειας. Και νομίζω ότι πετύχαμε το σκοπό μας με την συνεργασία πολλών άλλων ανθρώπων και φορέων συμπεριλαμβανομένου και του τμ. Αλιείας. Από εδω και μπρός όμως την αποκλειστική ευθύνη για το μέλλον του φράγματος (εφόσον δεν αφαιρεθεί άλλο νερό) την έχει το τμ. Αλιείας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Δεν μπορούμε εμείς να αποφασίζουμε αν πρέπει ή όχι να πιάσουμε τα ψάρια ή πώς θα τα πιάσουμε ή που θα τα πάρουμε κλπ. Όλα αυτά έχει την υποχρέωση το τμ. Αλιείας να τα αποφασίσει όπως έχει και την ευθύνη να προστατεύσει το φράγμα.
Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να βρεθούμε σε δυσάρεστες καταστάσεις και να χαλάσουμε ότι πετύχαμε. Εμείς είμαστε εκεί πρόθυμοι να βοηθήσουμε εθελοντικά το τμ. Αλιείας. Δεν πρέπει να αναλάβουμε κανενός είδους πρωτοβουλία χωρίς την στήρηξη ΚΑΙ την παρουσία του τμ. Αλιείας. Δεν έχουμε ούτε την πείρα ούτε τις απαραίτητες γνώσεις. Το τμ. Αλιείας αποφασίζει και εμείς εκτελούμε και όχι το ανάποδο. Τώρα, αν χρειάζεται να σπρώχνουμε και να ενοχλούμε τους αρμόδιους για να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση θα το κάνουμε όπως το κάναμε μέχρι σήμερα. Προσοχή όμως να μην χάσουμε επαφή με την πραγματικότητα και το ρόλο του καθενός.
Ευχαριστώ.
I'd rather be fishing!

Greg

Post by Greg »

Meta pou episkepsi pou ekama simera sto fragma ediapistwsa oti en polla pio ksevatho apo oti eperimename (na spasei i petra exi miso metro average vathos) Eida ke 2 kopellia pou ekamman snagging ta psarka pou itan konta stin epifania. En ksero ti mas epifilassei to mellon, uparxoun oi armodioi opws lei ke o filos bassman kai kalo tha itan na perimenoume na doume ti tha ginei opws tonizei ke o filos Cybasser... Pantws to backup plan emeletismen to extes. Egw tha ime ethelontis se oti mas zitisoun, twra apla enna perimenw.
Esox Lucius

C&R

Post by C&R »

bassman wrote:Κύριοι,
Παρακολουθώ τη συζήτηση σας και χαίρομαι για το ζήλο που δείχνετε στο θέμα μας. Μακάρι και άλλοι να είχαν την ίδια διάθεση να βοηθήσουν και ιδιαίτερα οι αρμόδιοι φορείς.
ΑΛΛΑ, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τα φράγματα και ότι υπάρχει μέσα δεν ανήκουν σε κανένα από εμάς. Εμείς κάναμε αυτό που θεωρούσαμε σωστό για τη σωτηρία της Γερμασόγειας. Και νομίζω ότι πετύχαμε το σκοπό μας με την συνεργασία πολλών άλλων ανθρώπων και φορέων συμπεριλαμβανομένου και του τμ. Αλιείας. Από εδω και μπρός όμως την αποκλειστική ευθύνη για το μέλλον του φράγματος (εφόσον δεν αφαιρεθεί άλλο νερό) την έχει το τμ. Αλιείας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Δεν μπορούμε εμείς να αποφασίζουμε αν πρέπει ή όχι να πιάσουμε τα ψάρια ή πώς θα τα πιάσουμε ή που θα τα πάρουμε κλπ. Όλα αυτά έχει την υποχρέωση το τμ. Αλιείας να τα αποφασίσει όπως έχει και την ευθύνη να προστατεύσει το φράγμα.
Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να βρεθούμε σε δυσάρεστες καταστάσεις και να χαλάσουμε ότι πετύχαμε. Εμείς είμαστε εκεί πρόθυμοι να βοηθήσουμε εθελοντικά το τμ. Αλιείας. Δεν πρέπει να αναλάβουμε κανενός είδους πρωτοβουλία χωρίς την στήρηξη ΚΑΙ την παρουσία του τμ. Αλιείας. Δεν έχουμε ούτε την πείρα ούτε τις απαραίτητες γνώσεις. Το τμ. Αλιείας αποφασίζει και εμείς εκτελούμε και όχι το ανάποδο. Τώρα, αν χρειάζεται να σπρώχνουμε και να ενοχλούμε τους αρμόδιους για να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση θα το κάνουμε όπως το κάναμε μέχρι σήμερα. Προσοχή όμως να μην χάσουμε επαφή με την πραγματικότητα και το ρόλο του καθενός.
Ευχαριστώ.
Sinfono apolita file bassman oti h efthini tha prepei na varinei to tmima alieias. Pantws emeis imastan ston frakti ktes kai meletisame orismena senaria pou pistevw tha ine epitiximena me tin proipothesi oti den tha pesei allo h stathmi. To vithometro pou xrisimopiithike apo ton cavemann tis proalles den ine aksiopisto epomenos den imaste sigouroi akoma gia to vathos. Me to mati toulaxiston to 50% tou frakti exei vathos katw apo 30cm...

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Σε συνεχεια των ποιο πανω, η σημαντικοτερη ενεργεια που θα γινει απο μερους μας, πιθανοτατα την Δευτερα το απογευμα, ειναι η βυθομετρηση του φραγματος με φουσκωτο σκαφος.
Με αυτο τον τροπο θα εχουμε πλεον μια ξεκαθαρη εικονα για το τι ποσοτητα νερου υπαρχει.
Απο εκει και περα ΕΙΔΩΜΕΝ :?:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

bassman wrote:Κύριοι,
Ευχαριστώ.
Φίλε Bassman, ευχαριστώ για την ορθότατη διατύπωση των πιο πάνω. 100% Σύμφωνος!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Το πιό κάτω σχόλιο (Του Νίκου Τόκα ) είναι από τον Φιλελεύθερο της Παρασκευής 6 Ιουνίου 2008. Απολαύστε το:
===============================================================================

Το...αί σιχτίρ, η πέστροφα και ο Θεούλης

Αν ήμουν η ελληνική σημαία και με ανεβοκατέβαζαν από το ΡΙΚ (σχετική είδηση έγραψε χθες η εφημερίδα μας), τότε δεν θα δίσταζα, μπροστά στον εξευτελισμό και την κακοποίηση που υποβαλλόμουν, να τους έριχνα ένα βροντερό.αί σιχτίρ! .Γιατί αν μεταχειρίζονται με τέτοιο τρόπο το εθνικό σύμβολο (αλλά και όποιο σύμβολο οποιουδήποτε λαού) τότε αντιλαμβάνεστε ότι οι άνθρωποι δεν.έχουν υπόθεση, μιλάμε για IQ πέστροφας! Και έχει δίκιο ο διευθυντής του Ιδρύματος που χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση ανοησία, πλήν όμως να μην διαφεύγει της προσοχής ότι από ανόητους καταστράφηκε ο τόπος μας! .Τι είναι πάλι αυτή η υπόθεση με τον γιατρό που παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με την κατηγορία ότι χρησιμοποιούσε μη επιστημονικές μεθόδους και οι οποίες μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά την κατάσταση της υγείας των ασθενών; Μήπως πρέπει να δηλώνουμε.τυχεροί που δεν του πέθανε κανένας ασθενής του εν λόγω γιατρού πάνω στην εξέταση; Και γιατί να σταλεί στο Πειθαρχικό και όχι απευθείας στη Δικαιοσύνη, αν πράγματι στα χέρια του ήταν θέμα.τύχης να θα ζούσε ο ανύποπτος ασθενής; Περίεργη υπόθεση, περίεργη κατηγορία, περίεργος χειρισμός, μεγάλη και η περιέργεια να δούμε τι θα προκύψει! :arrow: .Βρήκαν το φράγμα της Γερμασόγειας σαν τον.ξεπετσισμένο κουρκουτά και του βαράνε μέχρι να το μετατρέψουν σε.τέλειο σεληνιακό τοπίο! Αντλούν και το λιγοστό νερό που απέμεινε για σκοπούς εμπλουτισμού-λένε- του υδροφορέα! Θεέ μου.τι σου φταίξαμε; Γιατί τόσα χρόνια άφησες τα του νερού στον ανθρώπινο.αυτόματο πιλότο; Είναι καλέ μου Θεούλη, πολύ σοβαρή υπόθεση η διαχείριση του νερού για να την εμπιστεύεσαι σε βολεμένους πολιτικούς ή πολιτικάντηδες ή σε ανευθυνουπεύθυνους παράγοντες και αρμοδίους! .Ξανασκεφθείτε το: Αυτούς που διαχρονικά ανεβάζαμε στην εξουσία και έμπηγαν με την ανοχή μας και τα δάκτυλα τους ακόμα μέσα στο. μέλι, αυτοί είναι που μας άφησαν χωρίς νερό. Ντρέπονται καθόλου γι αυτό; Μπά. Αμα λάχει και πάλι θα ζητωκραυγάζουμε υπέρ τους. Αρνιά για...σφάξιμο παραμείναμε-πανάθεμά μας!

EVANTHIS LOIZOU

Και κατι αλλο που ξεχασα :oops: :oops:
Απο τα χθες ξεκινησε να γινεται oxygenation του νερου για να βοηθηθουν τα ψαρια :) :) :) :)
Ελπιζω να υπαρχουν κονδυλια που να καλυπτουν το μετρο αυτο για να συνεχιστει ολο το Καλοκαιρι...δεδομενου βεβαια οτι θα υπαρχει νερο.

EVANTHIS LOIZOU

Φιλε Ρολαδο :wink:
Ξερεις τις "Πολιτικες" μου αντιληψεις.
Σε οσα λεεις η αντιδραση μου ειναι.........
ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΞΥΠΝΑ Εχεις μπροστα σου εναν βοθρο 48 χρονων. Παεις ολοισια να ππεσεις τζιαι συ μεσα...ΠΡΟΣΕΧΕ

bassman

Post by bassman »

Φαίνεται ότι άρχισαν και πάλι να αδειάζουν τη Γερμασόγεια. Αν μπορεί κάποιος από Λεμεσό να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Ειδοποιήθηκε ήδη το τμ. Αλιείας.
I'd rather be fishing!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

bassman wrote:Φαίνεται ότι άρχισαν και πάλι να αδειάζουν τη Γερμασόγεια. Αν μπορεί κάποιος από Λεμεσό να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Ειδοποιήθηκε ήδη το τμ. Αλιείας.
Εννοείται ειδοποιήθηκαν και όλοι όσοι εμπλέξαμε για αντιδράσεις. Υποπτεύομαι είναι αυτό που φοβόμασταν: θα αδειάζουν το φράγμα και θα μας λένε "εξατμιζεται" :!: :!: :!: :!: :!:

Λεμεσιανοί, φωτογραφίες ντοκουμέντα το συντομότερο.

MariosK

Post by MariosK »

Telika aferoun nero pale?

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:Telika aferoun nero pale?
Χθές ναι. Ξανάρχισε η σοβαρή κινητοποίηση. Ελπίζω σύντομα να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα τι θα γίνει τελικά. Προς το παρών δεν θέλω να αναφερθώ στο τι ενέργειες γίνονται από χθες. Παρακαλώ τους φίλους Λεμεσιανούς αν μπορούν να μας ενημερώσουν αν συνεχίζει αφαίρεση νερού σήμερα, αφού δυστυχώς λόγω απόστασης και εργασίας δεν έχω περιθώριο να έρθω εγώ...

C&R

Post by C&R »

CyBasser wrote:
Χθές ναι. Ξανάρχισε η σοβαρή κινητοποίηση. Ελπίζω σύντομα να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα τι θα γίνει τελικά. Προς το παρών δεν θέλω να αναφερθώ στο τι ενέργειες γίνονται από χθες. Παρακαλώ τους φίλους Λεμεσιανούς αν μπορούν να μας ενημερώσουν αν συνεχίζει αφαίρεση νερού σήμερα, αφού δυστυχώς λόγω απόστασης και εργασίας δεν έχω περιθώριο να έρθω εγώ...
Sinexizei file...

bassman

Post by bassman »

C&R wrote:
CyBasser wrote:
Sinexizei file...
Είπαν ότι θα συνεχίσουν σήμερα και αύριο και μετά θα σταματήσουν και θα βγάζουν νερό από τις διατρήσεις. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται φίλε μου. Ή το πιθανότερο είναι να μας κοροϊδεύουν.
I'd rather be fishing!

Greg

Post by Greg »

travoun 1000 tonous tin imera len oi statistikes
Esox Lucius

Post Reply

Return to “ΦΡΑΓΜΑΤΑ”