Δεν σου είπε ψέματα. Δεν είναι η δουλειά του επακριβώς. Ομως σήμερα εξαφάνισαν από το συγκεκριμμένο φράγμα αρκετούς.... ας μην μηδενίζουμε κάθετι, το ότι βρέθηκαν εκεί Σάββατο πρωί είναι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ!!!!konstantinos kalogir wrote:Ok ο έλεγχος έγινε, τίποτε άλλο έγινε; Γιατί εμένα περασμένη φορά πρίν 1 μήνα που με ελέξαν αν είχα άδεια είπα τους έχω αλλά εν την έχω μαζί μου, είπαν μου οκ πιστεύκω σε και εφύγαν.....!!!!!!! Και όταν τους είπα 'θέλεις ταυτότητα να το επιβαιβεώσεις;' λαλεί μου 'μα εν και είμαστε αστυνομία δαμέ να κτυπούμε ταυτότητα και να βρίσκουμε στοιχεία'. Ε και όταν του είπα πιάσε τηλ στη Λάρνακα και μάθε επειδή εβαρκέτουν είπε μου 'πιστεύκω σε εν θα πιάω τηλ αλλά άλλη φορά να φέρνεις την άδεια μαζί σου...' Εντελώς τυπικά ΌΛΑ....
Ρε Κωνσταντίνο δηλαδή αντί να είσαι ευχαριστημένος που σε εσυγκώψαν ότι είσαι νόμιμος και εν σου εχαλάσαν το ψάρεμα σου έχεις και παράπονο? Εγώ άκουσα περίπτωση που κάποιον εθκιόξαν που το φράγμα ενώ είχεν άδεια αλλά όχι ταυτότητα μαζί του!!! Απλά μπορεί να σε είδαν με τον σωστό εξοπλισμό, νόμιμα ψάρια και τεχνικές τζε να τους εμίλησες ευγενικά τζε υποθέσαν ότι πρέπει να λέεις αλήθεια.konstantinos kalogir wrote:Δεν θέλω να υποβαθμίσω η να εκμηδενίσω τη δουλειά που γίνεται και χέρομαι όταν ακούω πως γίνονται ελεγχοι, απλά κάποιες φορές πρέπει να λέμε και την αλήθεια, όταν κάτι δεν γίνεται σωστά... Άτε μακάρι να συνεχιστούν οι (σωστοί) ελέγχοι...
Εγώ πάντος την άδεια οδήγησης έχω την μες το πορτοφόλι μου τζε τις άδειες ψαρέματος μέσα στην τσάντα που παίρνω ΠΑΝΤΑ στο ψάρεμαkonstantinos kalogir wrote:Ναι είδαν ότι δεν είμαι Πόντιος, είδαν πως επέμενα να πιάσουν τηλ να μάθουν
και το κυριότερο δεν είχα πιάσει τίποτε τη συγκεκριμένη ημέρα...
Αν κάνουν το ίδιο πράγμα συχνά εν θα έβρουν παράνομους εκτός που τους Πόντιους, τους οποίους πολλές φορές εκατηγορήσαμε δαμέσα αλλά να μεν ξεχνούμε πως εν είναι όλοι οι ίδιοι, υπάρχουν και οι νόμιμοι....
Οκ εν είχα την άδεια μαζί μου αλλά πάω με 3 διαφορετικά αυτοκίνητα ψάρεμα, ήταν μέσα στο άλλο. Όπως και η άδεια οδήγησης αν οδηγάς 3 αυτοκίνητα, εν την πέρνεις που το ένα στο άλλο αυτοκίνητο. Αν σε σταματήσει αστυνομία και εν την έχεις μαζί σου θα ψάξουν να βρουν αν λες αλήθεια ότι έχεις άδεια οδήγησης. Πολύ απλά θα ήταν καλό να το ελέγχουν και από το Τ.Α αν αληθεύουν κάποια λεγόμενα των ψαράδων, παρά να 'υποθέτουν' πιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ) Και ας αφιερώσω λίγα λεπτά που το ψάρεμα μου εν με πειράζει καθόλου. Αnw μακάρι να γίνουνται ελέγχοι και ας είναι και έτσι.
konstantinos kalogir wrote:Πολλά καλά κάμνεις αλλά εγώ ξιάνω........
Ωραία! Σε συνδυασμό με την σημερινή αναφορά του Μαρτίνου για τον Κούρη, είμαστε στον σωστό δρόμο....caveman wrote:Ο έλεχος ήταν πολλά καλός! Εγώ δεν είχα μαζί μου την άδεια... εξέχασα τζαι την αυθεντική και το αντίγραφο σπίτι... έτσι μου εζήτησαν ταυτότητα για να επαλιθεύσουν αργότερα το ότι έχω.
Εκτός που τούτο... ΕΚΟΨΑΝ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι πάρα πολλά θετικό! Εγράψαν αρκετούς ξένους για τα επιπλέων καλάμια, μέχρι και για το ένα επιπλέων εγράψαν πρόστημο τζαι εγράψαν τζαι εθκιόξαν όσους δεν είχαν άδεια... έννεν τυχαίο πως όταν εφτάσαμε υπήρχαν στο φράγμα μόνο ακόμα δύο αυτοκίνητα
![]()
![]()