Βαλλεις ττελενο και παεις ρεGreg wrote:παρε κανενα καλαμουι καπου στα 270εκ που να ριχνει ως 15γρ.. τον γυρο μου αποβαθρα δινω τον σχεδον καθε νυκτα μετα τις 2.. ομως καραδοκουν αλλες καταστασεις τετοιες ωρες lol..

Βαλλεις ττελενο και παεις ρεGreg wrote:παρε κανενα καλαμουι καπου στα 270εκ που να ριχνει ως 15γρ.. τον γυρο μου αποβαθρα δινω τον σχεδον καθε νυκτα μετα τις 2.. ομως καραδοκουν αλλες καταστασεις τετοιες ωρες lol..
Ευχαριστώ Greg!Greg wrote:εχει λιγες μερες να παω για καλαμαρια, πηρα 3 μισοκιλα περασμενη παρασκευη.. οταν ξαναπαω θα σε ενημερωσω
\m/ angus \m/
Κατάφερες πήγες?! Προσπαθώ κι εγώ να μάθω από φίλους, μόλις μάθω αν πήγαν θα σε ενημερώσω!Greg wrote:εχει λιγες μερες να παω για καλαμαρια, πηρα 3 μισοκιλα περασμενη παρασκευη.. οταν ξαναπαω θα σε ενημερωσω
\m/ angus \m/
Ευχαριστώ Greg, θα δοκιμάσω κι εγώ σαββατοκυρίακο! Ελπίζω να τα καταφέρω!Greg wrote:καλαμαρια συνεχιζοντε να πιανοντε, σουπιες ομως ακομα
Απόπσε εάν δέν έχει πολύ κύμμα θα δοκιμάσω και εγώ για καλαμάρια, αν έχει κανένας όρεξει ασ κοπιάσει θα πάω κατά τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8plenom'metatopsarem? wrote:Ευχαριστώ Greg, θα δοκιμάσω κι εγώ σαββατοκυρίακο! Ελπίζω να τα καταφέρω!Greg wrote:καλαμαρια συνεχιζοντε να πιανοντε, σουπιες ομως ακομα
φίλε μου ευχαριστώ, εν μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω να πάω, αλλά εν μπορώ τούτες τις μέρες δυστυχώς! Έπηξα με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις!admin wrote:Απόπσε εάν δέν έχει πολύ κύμμα θα δοκιμάσω και εγώ για καλαμάρια, αν έχει κανένας όρεξει ασ κοπιάσει θα πάω κατά τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8plenom'metatopsarem? wrote:Ευχαριστώ Greg, θα δοκιμάσω κι εγώ σαββατοκυρίακο! Ελπίζω να τα καταφέρω!Greg wrote:καλαμαρια συνεχιζοντε να πιανοντε, σουπιες ομως ακομα
Φίλε εδοκίμασα απο τις 17,30 μέχρι τισ 19,00 ήταν και ο sea hunter εκεί έκανε και εκείνος spinning έπιασα μια σουπιά πάνω σε μια ροζ καλαμαριέρα. ΑυτάGreg wrote:εγινε τπτ αριστε?
kaλημέρα και καλή βδομάδα!admin wrote:Φίλε εδοκίμασα απο τις 17,30 μέχρι τισ 19,00 ήταν και ο sea hunter εκεί έκανε και εκείνος spinning έπιασα μια σουπιά πάνω σε μια ροζ καλαμαριέρα. ΑυτάGreg wrote:εγινε τπτ αριστε?
Στάθης wrote:Να πάρεις 3 βασικά χρώματα - μπλέ, κόκκινη, πράσινη, με 2.5 γραμμαρια έρμα, για ρηχά νερά, κατά προτίμηση glowing για το βράδυ.
Είναι αρκετές πιστεύω για αρχή. Μετά πειραματίζεσαι τζιαι γεμώνεις καμια βαλίτσα όπως εμας.![]()
Οι Yo-zuri είναι πολύ καλές, φοβερές έιναι οι sumizoku που φέρνει ο Ντίνος Παναγή στο anglermania.com .
Τωρά που το σκέφτομαι, πιασ τον κανενα τηλέφωνο να σου παραντζιείλει, εν πολλά ωραίος τύπος.
Το καλάμι και η μισίνα σου εν ok.
Μηχανή 2000-2500 begin_of_the_skype_highlighting 2000-2500 end_of_the_skype_highlighting εν επίσης εντάξει.