εφανηκαν?????AggelosLRK wrote:Βελονιδεεεεεεςςςςςςς!!!

εφανηκαν?????AggelosLRK wrote:Βελονιδεεεεεεςςςςςςς!!!
ποσο μικρο ηταν το ποππερ ,αν εν θαλασσα εχει πιθανοτητες να εν δικο μου ...αλλα ενεν αμαρκε τζινο που εχασα ...εν της duelcaveman wrote:...έχασεν κανένας σας που χτύπημα λαβρακιού πρόσφατα ένα μικρό αμαρκέ πόππερ ? αρέσκει μου που εν μπουκκομένα αγιομένα παλιο δολώματα τζαι χτυπούν πάλε!![]()
Εν το τόπικ της θάλασσας δαμέ έννεν?Nikolas Nklou wrote:ποσο μικρο ηταν το ποππερ ,αν εν θαλασσα εχει πιθανοτητες να εν δικο μου ...αλλα ενεν αμαρκε τζινο που εχασα ...εν της duelcaveman wrote:...έχασεν κανένας σας που χτύπημα λαβρακιού πρόσφατα ένα μικρό αμαρκέ πόππερ ? αρέσκει μου που εν μπουκκομένα αγιομένα παλιο δολώματα τζαι χτυπούν πάλε!![]()
?
+1000000000000000caveman wrote: ούλλη η υπόθεση δαμέσα είναι να έβρεις τα ψάρια, τίποτε άλλο!
Πάντα έτσι ήταν, απλά μερικοί αρεσκούμαστεν στο να περιπλέκουμεν τις καταστάσειςGreg wrote:+1000000000000000caveman wrote: ούλλη η υπόθεση δαμέσα είναι να έβρεις τα ψάρια, τίποτε άλλο!
η κουβεντα που ελεα και λεω παντα... τα υπολοιπα ειναι θεωριες..
καταρχήν...respect στο θείο Ράπαλα! Για συνέχεια...Χαμπή μου, μα πάεις και θάλασσες?! Μετά....φέρτε μου βελονίδες να θωρώ!!!!PrEdAtΩR wrote:πολλα σωστα τα ειπες Χαμπη,
εθορουσα τις προαλλες ενα video απο ελλαδα , δεν ηξεραν να κανουν cast και ετραβουσαν με απλο steady retrieve και ομως εφκαλαν ενα κατεβατο baracuda και γοφαρια. Αμα εχει ψαρι πιανεις.
by the way παλιο τερατο βελονιδες εσπασαν μου τα νευρα![]()
![]()
![]()
![]()
οπως ειπε και ο φιλος Greg μονο το μαυρο πιανουμε τελευταια
Μιλουμε για βελονιδες που ανοιγουν owner trebles 2χ για πλακα , και ανοικτα φρενα να εχεις τιποτα παλι το μαυρο περνειςplenom'metatopsarem? wrote:καταρχήν...respect στο θείο Ράπαλα! Για συνέχεια...Χαμπή μου, μα πάεις και θάλασσες?! Μετά....φέρτε μου βελονίδες να θωρώ!!!!PrEdAtΩR wrote:πολλα σωστα τα ειπες Χαμπη,
εθορουσα τις προαλλες ενα video απο ελλαδα , δεν ηξεραν να κανουν cast και ετραβουσαν με απλο steady retrieve και ομως εφκαλαν ενα κατεβατο baracuda και γοφαρια. Αμα εχει ψαρι πιανεις.
by the way παλιο τερατο βελονιδες εσπασαν μου τα νευρα![]()
![]()
![]()
![]()
οπως ειπε και ο φιλος Greg μονο το μαυρο πιανουμε τελευταιαΒύρωνα..πάμε να τις έβρουμε?! Έχουν κι αυτές τα κόλπα τους!
![]()
![]()