Αστειέφκω. Ε φιλε εν θημουμε πάντος το καλαμαρι δεν το καθαρισα. Μαλλον αυτό είναι.
Οι ράστα λούνοναι με τουτο...
http://www.youtube.com/watch?v=3uRo-TdOYAg
ρε φιλε αν μαθεις λαλεις μου πως ηταν η σκληρη μεβρανη γιατι με ενδιαφερει(διαφανες η ασπρη δηλ)..pavlos_agianapitis wrote:Φίλε Χρίστο το ασπρο που φενεται πάνο απο τοκεφαλι του είναι το χαρτομάντιλο![]()
Αστειέφκω. Ε φιλε εν θημουμε πάντος το καλαμαρι δεν το καθαρισα. Μαλλον αυτό είναι.
Οι ράστα λούνοναι με τουτο...
http://www.youtube.com/watch?v=3uRo-TdOYAg
Πρωτα παρατηρας τους ντοπιους τι κανουν και μετα αρχιζεις εσυ ,αν σου πω παραπανω πραματα θα κανουμε ζημια και εκει,εχει γυπες το φορουμ που δεν γραφουν μυνηματα αλλα μοναχα συλλεγουν πληροφοριες να ειστε προσεχτικοι τι λετεandrea5 wrote:φιλε ο πρωταρας οσες φορες εδοκιμασα και γω εν τα επια πολλα καλα...εσυναντισεται ποτε λουτσους πρωταρα ρε παιδια ?
Φιλε Ανδρεα λουτσους εχει η ελευθερη Αμμοχωστος οπως το ιδιο εχουν και αλλες περιοχες και στην Λαρνακα..αν θα αλλαξεις το σκηνικο εννοοντας βραχωτοπους εχει επικυνδυνους τοπους οπως πχ καβο κρεκο που θελουν πολλη προσοχη οπως αποτομους κρεμους γλιστερους βραχους κοφτερα βραχια που πολλες φορες θελεις αρβυλα η μποτες για να τους περασεις και παντα χωρις να υπερβαλλεις για την ικανοτητα σου οτι μπορεις να τους περασεις γτ ετσι την επαθαν αρκετοι(κτυπησα το ποδι μου μια φορα σε τετοιο βραχο και ευτυχως φορουσα μποτα και δεν το εσπασα)andrea5 wrote:αρα εν να χρειαστο αντενα 7μετρη ...λια κιλα τροφης τζιαι πραγκαρολλες![]()
?
οκ αγγελε ,εχω υποψη μου να αλλαξω λιο το "σκηνικο" ,αφου εν εχει που εν εχει "λιμανια" ο πρωταρας
Συμφωνω και καθαριζουν τους τοπους ολους στο τελος με καθε τροπο και με τις βαρκες και απο την ακτη η πραγματικοτητα στην Κυπρο αυτη ειναι!γι αυτο μην λετε καθολου τοπους.AggelosLRK wrote: Πρωτα παρατηρας τους ντοπιους τι κανουν και μετα αρχιζεις εσυ ,αν σου πω παραπανω πραματα θα κανουμε ζημια και εκει,εχει γυπες το φορουμ που δεν γραφουν μυνηματα αλλα μοναχα συλλεγουν πληροφοριες να ειστε προσεχτικοι τι λετε
Φιλε δεν ειπα οτι εχει λουτσους στο καβο κρεκο απλα αναφερα οτι υπαρχουν επικυνδυνοι τοποι οπως πχ ενας τοπος επικυνδυνος ειναι το καβο κρεκο(υπαρχουν και αλλοι επικυνδυνοι τοποι) στην ελευθερη Αμμοχωστο που θελουν προσοχη..λουτσους τους λιγους που ειδα οταν εκανα ψαροτουφεκο τους συναντησα σε διαφορους τοπους και πολλες φορες τοπους με λιγο βαθος 2-3 μετρα εν και χρειαζουνται τοποι σχετικα βαθιοι..καποιες φορες ειδα και σε παραλιες με καθαρα αμμο..και γιατι νυχτα αφου μπορεις να τους ψαρεψεις και μερα?..απλα νμζ την μερα θελουν τις καταλληλες συνθηκες δηλ η θαλασσα να μην ειναι εντελως ηρεμη..andrea5 wrote:ευχαριστο παιδια ,καβο γκρεκο μπορει να εχει αλλα πιος παει νυχτα μες τα θεοσκοτεινα![]()
εχει αλλους πιο ομαλους τοπους για να καμουμε πειραματα